Erik Segerstedt Trollhättan 3 november 2011

Japp så var det. Har saknat killen! Men vi tar det från början.
Tog bussen från kvibbille och mötte emma och sandra i stan vid halv 1 typ. Sen kom tåget vid 13:00. Var framme i gbg typ 14:17..Sen skulle vi vänta på tåget till trollis då. Vi hoppade på det och sen var vi la framme i trollis vid 16:00 å erik skulle komma 18:30. Så vi gick runt lite där inne på köpcentret. Klockan var la 18:00 kanske. Så hade de börjat sätta upp saker på scenen. Vi gick dit så hade erik pytte soundchek. Sjön lite på i cant say i´m sorry och lite på någon anna låt. Sen sa han typ tack för mej så skulle han och rasmus gå. Då ville emma och sandra ut så vi gick ut men påväg ut ja ba nej snälla vi kan inte gå ut nu för då tror erik att vi kmr stå där och vänta på han :O. Det vill jag inte faktist! Vet faktsit inte vrf men det känns så dumt om man liksom står och väntar på han och det är liksom så uppenbart att man gör det. Där stod vi iaf och erik stannar kvar där inne så jag ba ååh skönt. Men sen ser jag hur han och rasmur går mot utgången där vi står...jag ba åh nej, sandra kmr de hit?! Sandra ba japp de kmr.
Så kmr de ut och erik ba
Erik: "Heeej "
Kram. Kan lova att det var igen vanlig segerstedt kram fy fasen! Ouf så underbar. Å så ba trycker han till hårdare precis innan han släpper. Å jag blev lite paff den var liksom längre än vad den brukar vara så jag var bered på att släppa å så ba håller han kvar söte.
"Vad står ni här och gör? Det luktar ju så äckligt!" Vad kul det är att se er och att ni åkte enda från...
Emma&Sandra: Halmstad :).
Erik: Ja juste shit. Men kul det är att se er. Nu måste vi åka och fixa en sak hejdå.
Vi: okej hej då typ.

Sen gick vi till maxi å sen typ till där han skulle spela igen och sen blev klockan 18:30 å finaste erik kmr upp på scenen. Han ba
"det är så skönt när man har ett piano för då kan man göra precis vad man känner för. Om man vill kan man ju tillexempel spela så börjar han spela och sjunga lite på  saades popular, fast det vill man ju inte" snutte.
Sen spelade han typ i can´t say i´m sorry gavin degraws chariot och sen break the silence. Sen var det signering och liksom när vi kom ner därifrån var klockan 19:00 då hade det gått 30 min man baa jaaha. Det gick fort. Men asså signeringen han var värsta pratglad haha vi ba fråga massa om mello och fb å han ridning och massa haha. Aah det var la allt jag vill dela med mej haha.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0