Dermal anchor och Nycklarna

Dagen började på körskolan...fick 3 x på alla sakerna wiire :D.  Så jag är nöjd :P!.Hihi fick hämta nycklar till lägenheten igår :D. Så jag och mamma hämtade dom å sen är vi ju likna nyfikna båda 2 så vi åkte upp bara för att kolla läget..hur städat det var m.m. Vid 12 tiden skulle jag ju pierca mig..lite nervös var jag allt för det var första gången jag beställt tid på nätet haha..fb är allt bra ibland hehe. Men allt gick som det skulle om man bortser från att jag glömde mitt leg hemma. Så bästaste mamma körde hem och hämtade det :), piercaren ville inte göra det om han inte fick se mitt leg även om mamma var där och stärkte det. Kan ju vara lite retligt just i den stunden men det är bra att det är hårda på regler..för då kan ingen stämma dom sen :). Medan mamma körde hem gick jag, emma och sandra (som vi mött utanför piercing studion) hem till lägenheten så de oxå fick se den. Sen ringde mamma och vi gick tebaks till studion och så gick vi in och så babblade vi lite sen fick jag lägga mer ner på britsen..eller den saken man ligger på :) å så målade han en plupp å sen
sa han: "ta ett djup andetag..och andas ut." å när andades ut körde han igenom nålen och jag trodde typ nålen skulle vara as stor..men det är typ liten haha. Det som gjorde ondast måste varit när han tryckte hålet och sen satte på själva "stoppet" plattan...eller jag tror det var det han gjorde..haha. Jag kan typ fortfarande inte fatta att jag gjort det...efter det var klart jag ba "ouf jag klarade det :D" typ. Hahaha.
 
 
 
 

Flytt, Ny header? Studenten...

Jao jao jao!
Då är det snart dax för en till flytt i mitt liv. Har tänk prova mina vingar ännu en gång, men helt själv denna gången. Har fått en 1:a i stan..nära centrum..Så det ska bli skit kul verkligen.
Kan knappt vänta tills jag får flytta in..så i slutet av denna månaden och början av nästa där någongång får jag flytta in :P.
Ny header...ja jag funderar på det...men vet inte riktigt hur jag vill ha den..så får la ut och ta lite roliga/nya biler..om inte annat så kmr det bli massa roliga/fula/knasiga bilder när sommarn drar igång på "riktigt" :).
Studenten ja!
ÄNTLIGEN har 2 av mina bästa kompisar tagit studenten nämligen mina twins Emma och Sandra. Är så glad för deras skull.. det har klarat hela 13 år i skolan (5 årslekis med där ja)! Så nu har avslutat "barn/tonårs" kapitlet och börjar på ett nytt kapitel som "ung vuxen". Fick nästan en liten tår när jag såg dem springa ut. Känner jag mig själv rätt så kmr samma känsla infinna sig även när Lovisa och Stina tar studenten.
Studenten är så fantastiskt..kommer sj ihåg när jag tog den. Hade gärna gjort om bara den dagen...för den är sås spec så man måste typ uppleva den för att den är svår att sätta ord på.

RSS 2.0