Blir helt varm!

Asså när man läser sånt blir man helt varm i hela kroppen. När man sedan vet att detta är inget annat än sanningen och kan plocka fram den underbara känslan man hade då. Det är så sjukt, är så glad att jag har fått uppleva det ännu en gång. Andra kanske inte tycker det är något spec men att få stå i ett publikhav och en av din/dina idolers stora hit spelas och ALLA SJUNGER MED kan vartenda ord, paus, inandning m.m det är en så jävla mäktigt känsla. När jag läser detta så får jag ungefär samma känsla jag hade när jag skulle till "stora Gbg" för att se Backstreet Boys första gången. Tänk vi skulle till Gbg (det var stort på 1990 talet sjukt häftigt haha) jag kunde inte förstå hur folk hade sovit utanför scandinavium det var ju "bara" Backstreet Boys som skulle sjunga. Jag fattade inte riktigt hur stora dom var liksom..Men iaf blir helt varm i hela kroppen när jag läser sånthär:
"Men kvällens absoluta klimax står Boysen för. När showen börjar lida mot sitt slut och de första tonerna till "I Want It That Way" fyller lokalen är stämningen verkligen på topp. Hela publiken sjunger med, vartenda ord kan de, och känslan av att kastas tillbaka till tonåren ger mig gåshud".

Läsa hela recentionen här
http://www.kristianstadsbladet.se/noje/konsertrecensioner/article1626639/Flickidolerna-vet-hur-man-tillfredsstaller-sin-publik.html


23 frågor

1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4 - vad står där?

Stora Ali, Javad Hangaround, Bruno - berusade andetag som sov (Roslund & Hellström två soldater mammas bok)

2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid?

Kan inte röra något..bara luft..

3. Vad var det senaste du såg på tv?

Big brother

4. Utan att se efter, gissa vad klockan är:

13:05 (haha 13:20)

5. Bortsett från datorn, vad hör du just nu?

Hur det vinden blåser i träden..och vovven suckade just..

6. När var du senast utomhus och vad gjorde du då?

För 5 minuter sen. Satt och solade :)

7. Vad tittade du på innan du började svara på den här undersökningen?

Facebook

8. Vad har du på dig?

Linne bikinöverdel och trosor

9. Drömde du något inatt? I så fall - vad?

Nej, men vart otrolig irriterad för jag bara låg och snurrade hela tiden..

10. När skrattade du senast?

Igår :) Emma och Sandra var här :P Man skrattar alltid med sina kompisar.. :D

11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu?

Någon tavla mamma och pappa fått en klocka en till liten tavla mamma köpt..grythandskar..hahah (är i köket)

12. Har du sett något konstigt på sistone?

Definera konstigt...

13. Vad tycker du om den här utmaningen?

Tycker inte det är någon utamning direkt

14. Vilken var den senaste film du såg?

Film..tror det var "julias ögon" med stina HAHAHA fy fan läski skräckis..Annars var det sista avsnittet av bervely hills 90210 med emma och sandra (fast det är la mer serie)

15. Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa?

En lägenhet i stan och en i stockholm..sen skulle jag köpa en tomt i thailand och bygga ett hus där..sen köpa ett hus i Los Angeles/Beverly Hills

16. Berätta något om dig själv som folk inte känner till.

Varför?

17. Om du kunde förändra EN sak i världen, utan att ta hänsyn till politik och skuldkänslor, vad skulle det vara?

Men oj siken svår fråga..jag vet faktist inte

18. Tycker du om att dansa?

Ibland

19. George Bush?

Ja?

20-21. Vad skulle dina barn heta, pojke resp. flicka?

Men ååh vet inte..

22. Skulle du nånsin överväga att bo utomlands?

Det beror på vilka som följer med. Hade aldrig flyttat själv, inte som jag känner just nu iaf. Men hade varit kul att dra utomlands en lite längre preiod med att par goa kompisar :)

23. Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till pärleporten?

Tjoo har typ hela din släkt som väntar på dej, välkommen in..typ..Om gud nu finns...

 

 


NKOTBSB malmö 13 maj 2012

Kan  inte beskriva gårdagen med ord! Helt sjukt! Seriöst den bästa konsären jag varit på. Alla Backstreet Boys konsärer är speciella men denna slog ALLA tidigare konsärer! Har tyvärr inga bilder p.g.a vakterna som var lite knas så fick inte ha med mej systemkamran in..den som är så liten så. Hade jag inte haft så jävla brottom och tänkt lite längre innan vi åkt kunde jag ju tagit med min lilla kamra..som objektivet INTE går att ta av på...Åå blir så jävla sur..dom fattar inte hur hatade dom blir. Hade min mobil med mej men kamran är ju sååå bra där...bla bla. Kmr kanske upp någon bild.
Här är aftonbladets recension låten den tala för sig själv.

”Taget ur en Idol-audition”












MALMÖ. I kväll stod pojkbandsidolerna från Backstreet Boys och NKOTB på en svensk scen igen.

Nöjesbladet var där.

Så var NKOTBSB:s konsert i Malmö

Backstreet Boys ++++

Jag hade förväntat mig en nostalgitripp. En promenad längs med memory lane, kantad av hits som fick det att kännas som att tiden stått still sedan mitten 90-talet. Jag får mycket mer än så.

Det dröjer nämligen inte längre än en kvart in i konserten innan Backstreet Boys bevisar att de är mer samspelta och slipade än någonsin. Boysen har blivit män och det klär dem. Oerhört väl, dessutom. Det de har förlorat i pojkaktig charm tar de igen i proffsighet och scenvana, och även om dans­stegen inte sitter lika tajt som förr, är deras pipor imponerande väloljade.

Stämsången sitter som en smäck och klingar som allra starkast i ballader som ”As long as you love me” och ”Show me the meaning of being lonely”. Backstreet Boys är mästare på att förvalta sin skattkista av hits, och den som glömt varför de en gång växte sig till ett av musikhistoriens största pojkband, blir påmind gång på gång i kväll.

Om inte annat så för medlemmen AJ McLeans stämma som utan problem hittar hem i såväl bombastiska refränger som rap och finstämda kärleks­låtar. ”Backstreet’s back”, och de tonårshjärtan de en gång satte i brand börjar bulta på nytt igen.

New kids on the block +++

Återförenade New kids on the block vet hur man ställer till med show. En show med extra allt. Förutom att det dansas, juckas och ålas på scengolvet bjuder de på klädbyten och fyrverkerier i en omfattning så stor att Madonnas konserter framstår som avskalade i jämförelse.

Just extra-allt-tricket är också ett rätt slugt sätt att mörka att musikaliteten inte är på topp, för NKOTB:s falsettsång låter ibland som något taget ur en misslyckad ”Idol”-audition. Det är faktiskt bara bandmedlemmarna Joseph ”Joey” McIntyre ochJordan Knight som fortfarande behärskar att sjunga. Det blir ännu tydligare när de mer sångbegåvade kollegorna i Backstreet Boys står sida vid ­sida med NKOTB på scenen, under en handfull gemensamma nummer. Framförandena av ”Dirty dancing” och ”Please don’t go girl” är dock fläckfria, och bevisar att bandet har åldrats med värdighet.

Och det är uppenbart att NKOTB, som gått från att vara tonårsidoler till ett gäng 40-taggare, tycker att det är genuint kul att möta sin publik igen. Kärleken är besvarad, för det fnissas och skickas kindpussar från läktaren och hela arenan sjuder av kollektiv nostalgisk lycka. Och just ikväll är det faktiskt det enda som räknas.

 

Kvällens ...

... klädkung: Backstreet-medlemmen A.J McLean väntar barn, och det demonstrerade han genom att skriva Daddy to be i glitter på tröjryggen. Detta matchat med naglarna målade i grön metallic.

... kåtbock: NKOTB-medlemmen Danny Wood juckade och smekte sig själv över könet så många gånger att jag stundtals trodde att jag hamnat på en Chippendales-show.

... mest minnesvärda citat:NärJoseph ”Joey” McIntyre kläckte meningen It’s just like 1989 all over again. Or for some of you...1999.

 

Så bra var de största hitsen


NKOTB

Step by step ++++

Största hiten. Största jublet. Och även största överraskningen när de låter den övergå till en cover av Salt ’n Pepas ”Push it”.

 

You got it (The right stuff) +++

Låten som förvandlar Malmö Arena till ett jättelikt 80-talsdisco.

 

Dirty dancing +++++

Ett nummer som ensamt gör ­biljetten värd alla pengarna.


Backstreet Boys

Drowning +++++

Stämsång så vacker att jag förvandlas till en lipig tonårsbrud. Och det var ju typ det som var hela poängen med den här konserten.

 

Incomplete ++++

Med den här låten bevisar Backstreet Boys att de inte bara är en nostalgisk produkt, utan att deras nyare material också ­håller måttet.

 

I want it that way ++++

Ett av bandets mest bejublade nummer. Söt låt som i live­version blir ännu sötare.

 

NKOTBSB

Backstreet Boys

Var: Malmö Arena Publiksiffra: 6 000 personer, de flesta kvinnor i 25–35-årsåldern. Längd: 2 timmar och 20 minuter. Banden delade broderligt på tiden och gjorde vissa gemensamma nummer.

Bäst: Den upphottade liveversionen av ”As long as you love me”. Souligt och stiligt!

Sämst: Nej tack, Nick Carter. Det där tramsiga headbangandet hade vi kunnat vara utan.

New kids on the block

Bäst: Allsången till urfina låten ”Tonight.”

Sämst: Falsksången. Hjälp.


http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/musik/rockbjornen/article14822983.ab


One Night On Stage Once In A Lifetme

HEEELT SJUKT!
Imorgon är det söndag den 13 maj och det betyder MALMÖ & NKOTBSB med kusseluss jessica, emma och frida :D:D. Ahh fattar någon hur jävla länge jag väntat eller..? Började typ räkna ner i november 2011...sen slutade jag räkna, sen började jag babbla om det när jag och frida var i thailand..haha då var det typ 70 någoting dagar kvar tror jag haha. Jag har längtat så sjukt mkt å så bara är det imorgon. Det tråkiga är bara att det tar slut så snabbt. Jag har väntat i typ mer än ett halvt år sen tar det slut på bara några timmar :O typ 2 kanske..hm. Aja så är typ livet. Men nu är jag iaf helt pepp pepp pepp hihihi aaah.
T to the O to the M to the O to the R to the R to the O to the W!



Rainbow Cake

Jag satt och googlade recept på olika tårtor m.m i veckan. Hittade då detta recept på en så kallad rainbow cake (regnbågs kaka) så jag var tvungen att prova på att baka den.
Med lite hjälp av mamma gick detta mycket bra. Är otroligt glad att vi ens fick ihop den på första försöket. Hittade dock bara runda bilder..medan jag då gjorde en fyrkantig för i "slättis" affären fanns det ingen runga engång formar HAHAHA. Såhär blev min :)
Tror inte någon skulle ta bilden..men OM någon liten sak tänk det...tänk en gång till! Det är copyright på alla bilder på bloggen som jag tagit själv! :)
Rainbow Cake
Tårtbottnar
400 gram socker
225 gram smör
4 st ägg
20 ml vaniljextrakt (eller lång stång)
375 gram vetemjöl (helst blekt men svårt att få tag på)
15 gram bakpulver
2,5 dl karamellfärg (blå, gul, röd, grön)
Tårtfyllning
2 dl grädde
200 gram frysta hallon
1 st banan
0,5 dl socker (eller sylt)
Frosting
300 gram philadelphia ost (ett paket)
2 dl florsocker
200 gram vit choklad
1 skvätt citron (frivilligt)
3 droppar karamellfärg
Tilllagning
Arbeta ihop smör & socker tills det är helt blandat & smöret är smidigt.
Vispa ner äggen ett åt gången. Ha i vanilj extraktet, om du har vaniljstång så skrapa ut vaniljen med en knivspets och håll i den.
Blanda mjölet & bakpulvret för sig i en bunke & blanda sen ner det i smör & socker smeten. Vispa smeten tills den är helt jämn & fördela den i 6 skålar.
Tillsätt ca 1 tesked karamellfärg i varje skål och blanda ordentligt i varje skål. Använd olika skedar för att blanda. Karamellfärg = STARKT
Färgförslag: blå, gul, grön, röd, rosa, orange (gul + röd) lila (röd + blå)
Tårtfyllning
Mosa banan & hallon. Blanda ner vispad grädde & socker eller sylt.
Frosting
Vispa Philadelphia osten slät, smält sedan den vita chokladen i mikron (några minuter på högsta effekt). Blanda ner chokladen & florsockret i philadelphia osten. Valrfri färg till frostingen
Montering
Se till att tårtbottnarna har svalnat helt när du börjar bygga. Har tårtbottnarna blivit ”bulliga” vid gräddningen så skär av toppen med en vass brödkniv så tårtbottnen blir helt slät. Stapla tårtbottnarna med fyllning mellan varje lager.
Rosa Röd Gul Grön Blå Lila om man vill ha en ”riktigt” regnbåge
Täck hela tårtan med frostning & dekorera efter eget tyckte
Rainbow Cake
Tårtbottnar
400 gram socker
225 gram smör
4 st ägg
20 ml vaniljextrakt (eller lång stång)
375 gram vetemjöl (helst blekt men svårt att få tag på)
15 gram bakpulver
2,5 dl karamellfärg (blå, gul, röd, grön)
Tårtfyllning
2 dl grädde
200 gram frysta hallon
1 st banan
0,5 dl socker (eller sylt)
Frosting
300 gram philadelphia ost (ett paket)
2 dl florsocker
200 gram vit choklad
1 skvätt citron (frivilligt)
3 droppar karamellfärg
Tilllagning
Arbeta ihop smör & socker tills det är helt blandat & smöret är smidigt.
Vispa ner äggen ett åt gången. Ha i vanilj extraktet, om du har vaniljstång så skrapa ut vaniljen med en knivspets och håll i den.
Blanda mjölet & bakpulvret för sig i en bunke & blanda sen ner det i smör & socker smeten. Vispa smeten tills den är helt jämn & fördela den i 6 skålar.
Tillsätt ca 1 tesked karamellfärg i varje skål och blanda ordentligt i varje skål. Använd olika skedar för att blanda. Karamellfärg = STARKT
Färgförslag: blå, gul, grön, röd, rosa, orange (gul + röd) lila (röd + blå)
Tårtfyllning
Mosa banan & hallon. Blanda ner vispad grädde & socker eller sylt.
Frosting
Vispa Philadelphia osten slät, smält sedan den vita chokladen i mikron (några minuter på högsta effekt). Blanda ner chokladen & florsockret i philadelphia osten. Valrfri färg till frostingen
Montering
Se till att tårtbottnarna har svalnat helt när du börjar bygga. Har tårtbottnarna blivit ”bulliga” vid gräddningen så skär av toppen med en vass brödkniv så tårtbottnen blir helt slät. Stapla tårtbottnarna med fyllning mellan varje lager.
Rosa Röd Gul Grön Blå Lila om man vill ha en ”riktigt” regnbåge
Täck hela tårtan med frostning & dekorera efter eget tyckte

The twins!

Hola amigos ;)
Emma och Sandra är här!! Har inte träffat dom sen den 24 mars!! sjuukt!
Men nu är det iaf här.
Kan dra gården lite snabbt
Vid typ 10 drog jag kusin mormor och mamma till min en anna kusins jobb för det hade  en loppis..kul..kul.
Sen vid 2 tiden skulle brorson nr 2 döpas!! Oli finaste oli. Så vi drog till vessigebro och kollade dopet och sen fikade vi å allt sånt som hör dopmojs till.  Vid typ 18:00 körde vi hem och hämtade emma och sandra vid bussen :). Så det har sovit här.
Denna dagen har verkligen varit heeelt jävla knas..har varit så  jävla otroligt trött så vaknat...somnat om någon time varit vaken liten stunden sen somnat igen..Så jävla tråkig jag varit.
Haha igår skulle vi köpa pizza. Roligaste samtalskoversation jag hört..Sandra ringde typ 5 minuter innan det stängde sådet förklarade hon sen haha. Snällt att de fixade det endå :).
Oliver
Jag och Kusin Jonna
Mormor och Oliver

RSS 2.0