Rixfm Helsingborg 28 juli 2011

Mötte emma och sandra vid stationen sen åkte vi haha :P. Teuta och victoria hoppade på i laholm eller något. Sen möttes vi typ utanför stationen och så gick vi tsm och försökte leta upp ångfärjan. Vi hittade det tillslut och
glada-jocke och camillia vid nutrillet tältet baa heeej e ni här igen? :D.
Sen satte jag, sandra och emma oss i tältet och chillidillade tills jag fick sms av lols eller stinis haha. De ville att vi skulle möta dem vid mc så de gjorde vi :). Sen gick vi runt och hade oss. Sen typ ringer sandra i panik å ba: jennie ERIK ÄR PÅ SCEEEN NU!  Vi går dit sen står vi där lite och så börjar han soundcheka break the silence. sen gick vi bak till backstage typ och sen ba kom erik ut där (som om vi inte visste det typ). Sååå fin! Han var så jävla underbar!

J Heeej fattar du hur mkt jag saknat dej ellö?
E Aao desamma
J OFTAAA

J e de du *pekar på min baksida på iphonen*
E  jaa de e :)  jag, neej vad fräckt!
sen kom vicki å ba nä de e erik och de e matte (skojade antar jag)
E: Nää DET *pekar på sig själv* e jag!


Haha sött.
Sen efter att vi träffat erik gick vi till lilla scenen där Broken Door hade signering. Trevliga killar fast peir är allt lite skum tkr jag :P Å efer det började de regna haha. Men vi gick runt lite å så tills en halvtimme innan det började så ställde vi oss i folkmassan haha :).
Sen sjöng alla och jag var säker på att segerstedt skulle vara sist men icke då. Det var hassle som var det hahaha :p. Jajag inet emot honom inte :).
Juste vi träffade hassle där vid backstage området med å så tog vi kort med honom,

Jag: SHIIET vad lång han är :O!
Hassle: han? :O
Jag: Ja du är la ingen hon eller?
Hassle: nej men jag står ju här så det blir typ du
Jag: men jag kan ju inte säga va lång  du är när jag pratar med dem *tjejerna*
Hassle: nä juste :P


 När allt var slut gick vi runt lite till sen gick vi till hotellet å sen gick jag stina lols annika och caroline
(som kom senare när rix typ börjat x)) och åt. Medans twinsen stannade kvar vid hotellet. När vi käkat skulle stina lols annika och caroline se jay så de gick till stora scenen igen efter att det lämnat mej vid hotellet med twinsen :P. Efter ett litet tag satte vi oss vid hotellets väg en liten bit från entren typ. Å så sen efter bara 5-10 mn kommer det ett killgäng och världens finaste segerstedt är med! Men vi lät dem gå..Jag ba jag kmr inte gå fram vill han mej/oss något så får han komma. Sen bara en liten stund efter kom christian och pier i broken door. Å de så oss. Å ba heej sitter ni, så stannade de och poratade med oss i säkert 10-15 min. Sen innan de gick pier bara ikv kör vi all in, vi ska gå och dränka våra sorger :P. (som sagt han e skum)


"GRUPP KRAM"
"du med jennie" :). "det är för er jag gör radion"
"vi kmr ses igen"
"nä gråter du?" 
Han är så jävla underbar så det finns typ inte.
Sen efter att vi pratat lite med dem och gått runt ytliggare lite mer så hade jay spelat klart tror jag och så mötte vi lols stina annika och caroline på statioenn sa hejdå till lols och stina och sen åkte vi hem :).

Underbart bra dag!


Think again

Har tänk lite på det. Asså alla artister är ju ingeting utan sina fans, borde de inte vara lite mer "rädda" om sin fans då?
Okej i början brukar alltid alla artister ta vara på fansen det e ju oftast så man fastnar för sin "idol".
Men sen efter kanske 2-3 år så händer något och så blir det konstigt. "Idolen" börjar bete sig annorlunda vill inte veta av sin fans. Är det inte smart att ta sig en tankeställare då? Utan fansen hade han/hon inte varit någoting..Vill jag vara en "kändis" vill jag sjunga eller vill jag spela teater m.m.

Jag har alrig varit känd men jag kan mycket väl tänka mej in i en "kändis" liv och förstår hur sjukt jobbigt det kan vara att bli en offentlig person. Alla har ju faktist rätt till ett privatliv. Men väljer du att medverka i idol, talang eller något annat program där du vet att du mycket väl kan bli känd så accepterar du att ha massa papparazis efter dej..Å på så sätt är det nästan som att du välkommnar oss in i ditt privatliv.

Har du valt att bli en offentlig person får du även ta dens baksidor. Är du tillexempel en sångare så kan du inte bara lägga ner efter några år och na ähh skit i fansen nu orkar jag inte med de mer. Det är ju ändå det som har fått dej dit du är idag.

Jag tycker att alla "flick idoler" och alla andra artister med för den delen ska tänka på det..Åom man är en flick idol bör man ju deffentivt INTE visa hur lite man bryr sig om sin fans i tv..? Förstår mej inte på den killen!! Det var ILLA riktigt ILLA!.

Var bara tvungen att skriva ner lite hur jag har suttit och tänkt men inte kommit fram till något direkt.
+ att jag trodde det var lördag idag..:/

Nothing lasts forever

Antar att det gäller "känslorna" för en grupp/artist också.



Säger inte på någotvis att jag slutat gilla EMD Erik, Mattias eller Danny MEN saker som man sett/hört gör att situationen har förändrats lite..
Men killarna kommer endå betyda så himla mycket för det var de som fick mej att få en "idol" på riktigt..Det var då jag fick upp ögonen för musiken (typ). Det var då 1 mars 2009 som jag fattade vad min älskade kusseluss menade med att älska Backstreet Boys. Jag förstod inte vad hon menade innan, jag bara hur kan man älska en grupp okej de har bra låtar man älska njaa tror inte det va.
Men det var andra gången jag såg dem live (men första gången med Tot) som jag verkligen fattade vad som menades med ordet "idol".

Rix Fm Festival Trollhättan 15 juli 2011

Emma och Sandra kom dagen innan :P

Det blev så hastig så de kom värsta sent haha :P. Så de hann typ hit sen var vi tvugna att sova om vi skulle orka upp haha. Vi ställde mobilerna på senast halv 6. Vi somna de ringde vi gick upp gjorde oss klara mamam körde oss till bussen och vi var inne i stan vid 08:02 kanske :). Det var en as söt snubbe som körde bussen från kvibille till halmstad haha. När vi kom in till stan fick vi vänta 1 timme typ sen kom tåget. Wiie. Erik här kommer vi (typ). Vi var la i trollhättan vid typ någoting. Sen var vi vid själva scenne kvart i 12 kanske. Det var verkligen ingen där! Bara timmie och ljudkillarna. Haha timme var så sööt som typ vrålsitrrade på oss. Undra vad han tänkte då xD. Jaja men vi satt där i typ 15 min kanske. Sen gick vi till lilla scennen sen blev vi där i nutrilett tältet resten av dagen till det började. Förutom när vi gick och köpte langos :P. Förstår inte hur alla kunnde va så hyper av langos jag tyckte inte var någon spec..Jaja sen efter ett tag blev det lilla scenne tävlinge introt å de jag fick en trööja :D. Haha kmr inte ihåg om emma eller sandra fick då samma gång men emma fick en iaf. Kanske var på andra intro tävlingen men christian och fredrik. HAHAHA gud jag vet inte vad det var jag skulle göra men något skulle jag ha i min väska iaf. Å då får emma syn på min tandkrämstub å han ba christian kan du signerna dennna? det är jennies han ba är det jennies tandkräm? vad ska jag göra? slicka på den? SÅ SLICKAR HAN PÅ DEN?! Jag ba eeuw nu vill jag inte ha tebaks den?! Men jag fick tebkas den :/..Hahah äckligt. Sen blev klockan mkt å erica felicia rojin och jessica kom eller så hade de kommit haha. Sen satt vi i nutrilett tälte igen och sen gick vi till scennen och ställde oss jämte anneli :). Jätte snällt att vi fick stå där :). Å sen började de regna :(. Å å sen slutade det å så började ramsells spela :). Å ja det var okej jag bara längtade efter att få se erik å jag ba jaja han kmr la nu efter vincent men då kom viktorius men då kasnke han kommer efter eric amarillo, btw så sjöng han "in your eyes" den danny lånat av han. Å FY FAN VAD DÅLIGT ERIC GÖR SIN EGEN LÅT! Jag fick skavsår i mina öron. Fy fan!. Jag tänkte att nu kmr erik efter varje artist enda tills tove styrke kom. Då började jag tveka på om han kom eller inte :O. Okej jag vet att det ALLTID slutar med de bästar artisterna men erik bättre än tove (givetvis är han det) trodde inte rixfm grejer tyckte det. Jaja när han kom ut började tårarna rinna iaf. Så jävla saknad han var?! Å allt som man fått veta det stämmde liksom inte men det ja såg på scennen. Det kaozade i mitt huvud :/. Men jag bölade mej igen de 2 första små låtarna han sjöng å dem sjöng för att vi skulle sjunga med å det var alltså jennie let me love you och baby goodbye. Sen sjöng han i cant say im sorry å sen den

"nya singeln" Break the silence. Man han sa även att många av er kanske redan har hört den å självklart skulle sandra skrika sönder att det var break the silence så han fick inte säga det själv.

Erik: Okej såhär ligger det till rixfm festival jag har en låt kvar att spela och det e..

sandra: break the silence

Erik: en helt ny låt, för mej som jag kommer släppa ganska snart.

sandra: jaaa :)

Erik: Rösta på den på rix topp 6. En del av er har säkert hört den förut..

Sandra: break the silence

Jennie: tyyst förstör inte

Erik: *pekar på sandra* nu kör vi eller något i den stilen som att ja det heter den

Sandra: du sa ju att vi skulle vara på

Jennie: jaa men inte såhär typ bölande..HAHAHA

Sen slutade det och vi ba hmm vi låter erik vara p.g.a allt...Sen var ju vårat problem vi kmr ju inte hem igen. Okej vi har inte pengar till att ta in på hotell vi sover ute :). Sagt och gjort vi drar på våra onepiece och vi är redo för nattens kyla HAHAHAHA. Å så börjar vi gå runt i trollhättan..sen ba möter vi någon kille som är full och stannar oss han ba

full kille : de har förbjudit HAHAHAHAHHA förbjudit hahah
jag: förbjudit vad?
full kille: förbjudit overaller där nere
jag: eh okej

sen kom han kompis och tog bort honom.

Vi gick till scandic swania för vi behövde ladda våra telefoner. Å innan vi går in kollar jag fb å sen rätt som det är kommer det 2 en kille och en tjej i typ 23-29 års ålder och ba:

killen: EN SÅN DET ÄR PRECIS EN SÅN * kommer fram ställer sig framför mej tar mej på axlarna så jag kollar upp och backar mej 2 steg* det är en sån onepiece jag vill ha PRECIS en sån med LUSEKOFFTE mönster :D

jag ba: eeh okej :S

tjejen: fast den rosa e med fin du får 2000 spänn om vi får den här och nu

jag: eeh naej jag kan inte ta av den kmr ju frysa ihjäl.. men erik segerstedt har en likadan ta den (a)

tjejen: aah okej men vart har du köpt den?

killen: jag MÅSTE ha en

jag:  gbg

tjejen och kille i kör: TAAACK ha en underbar kväll

Hahaha sen gick dem

Sen gick vi in och laddade våra telefoner på hotellet hahah. Å sen hittade vi efterfesten :P. Så satt vi där och ugglade ett tag...Sen gick vi och hämtade våra telefoner satte oss utanför swania och bara satt vi hade tråkigt. Å då kom de 2 killar å börjar prata med oss bara

Nykter kille: är dem sköna att ha på sig? de ser så sjukt sköna ut får vi känna?

Vi ba: ööh okej

killarna: ååh vad sköna

och den ena typ "trilla" på emma sen la han sig där haha. Vaddå lite full? Å börjar pilla/massera hennes lår hon ba
LÄGG AV! jag har inte ont längre. Hahah

Å hans kompis ba: e ni törstiga? Jag kan fixa vatten, Har ni dricka jag e törstig har precis käkat världens
kebabrulle.
Vi ba: naj tyvärr

jag: men gå in på hotellet och fråga så kanske du kan få lite vatten.

Så gick han in sen kom han ut igen och sen gick dem vidare hahha å fy fan vad sakta det gick för hans kompis tror han sa hejdå till oss mint 6 ggr.

Vi hittade en subway med som vi köpte eller sandra köpte kaffe. Å tur avr det la att vi inte köpte något för det kom någon full snubbe som ollade rutan..:s euw såå där ville inte jag ha något. Han kom tydligen på rutan sen med :S.

Sen gick vi runt lite till och lite till och sen vid 04:00 satte vi oss utanför ett annat hotell å medans vi satt där kom vaktis snubben s(ecuritas) sen kom en anna snubbe som bara stannar och började prata med oss. Sen satte han sig ner och han var okej till en början men FAN vad jobbig han blev efter 30 min typ. Tjatade om att emma och sandra var tvillingar och att det inte var varje dag man såg tvillingar i trollhättan, de hade inte tvllingar i trollhättan och massa. Tror han se det minst 15 ggr. Å vi blev inte av med honom heller

vi ba: vi ska ta bussen till gbg vid 06:15 så vi måste gå.

Han ba: men bussen går inte härifrån jag följer med er så ni går rätt

jag: men vi vet var tågstationen ligger vi har varit där innan inatt..

han. ääh jag följer med så ni går rätt

så vi gick å han kom efter..sen när bussen kom tänkte nog alla 3 fan vad skönt att bli av med han. Blev vi det? Nej då följde han med oss till göteborg.

Vi varför följer du med enda till gbg du bor la här?

han: ja men jag har endå inget bättre för
mej.

Asså vi "sov" heela resan på typ 1 timme å han brydde sig inte. Han spelade någon jävla jobbig musik som heela bussen hörde :O shit jag höll på att dö typ. Så han hängde med oss (fast vi inte ville det) från 04:00 till 09:00. Shiet. Isch! Å sen så skulle tåget gå någongång kanske typ 20 över 9 men vi hoppade på 09:00 för vi hade inte klarat av en minut till med han. Så när vi kom på tåget man ba ÄNTLIGEN!. Hahah fast han frågade sandra efter fb å skulle adda henne! Hahah sandra på tåget ba jag kommer inte accpetera honom!

Sen kom vi hem jag åkte till slättis och emma och sandra till gullbranna. Jag sov 3 timmar sen skulle jag in till stan igen på en modell grej. Sånt som så många gjort..Kul att komma dit helt sleten..Haha men vi tog lite kort och efter det åkte vi hem.



En lyckad dag/natt


Rix Fm festival Kristianstad 11 juli 2011

Mötte emma och sandra i stan köpe biljett och hoppade på tåget :). Bytte tåg i helsingborg åkte typ 1 ½ timme sen var vi framme :P.

Vi chekade scenne tog platser gick till Mc käkade frulle bokade hotell. Blev visst samma som artisterna (oups). HAHAHA. Sen gick vi runt lite på stan kollade upplevesbyn mötte stina var med på intro tävlingarna testa kasat bollar i hål så man fick smakprov på ballernia kladdkaka kakorna och var man duktig så fick man även gå och hämta en mcflurry eller glass gratis på mc. Gratis är gott eller vad säger man ;)?. Lite senare gick jag och sandra och mötte stinis sen satt vi på rummet och snackade sen gick vi till mc igen och sen kollade vi de lilla "tivolit" de hade till typs 30 min innan det började. Å så ställde vi oss i folkmassan och det började typ. Å det var okej hade varit så mkt mkt bättre om danny kom efterosm vi faktsit åkte dit för han. Men men man kan inte hjälpa om man blir sjuk.

Sen på kvällen när alla artisterna skulle till hotellet passade det ju bra att ta bilder med dem när de endå går förbi liksom. Haha eric amarillo är skumm och svarade när vi frågade om vi ta kort med han: jo men ni ser inte så farliga ut.

Man ba taack eller något. Hahah knas.

På morgonen när vi skulle käka frukost tog vi hissen ner men vi åkte nog upp för när det stannade gick emma ut samtidigt som sandra säger men emma vi ska inte av här märker jag att tjejer i lg (Love Generation som vi lekar att vi är crazy i typ) står framför oss och ska oxå ner till frukosten. De ba HEEEJ TJEJER :D. Vi ba hej hej :). Så vi åkte ner till frukosten med dom. Så ställde vi oss i den lilla kön typ så trängde en av tjejerna sig som vi förövrigt inte la märke till,

hon ba:
Oj förlåt som jag tränger mej, så gick hon ställde sig sist bakom oss

jag ba:
Öööh men det är lungt due.

Haha sött. Sen när vi skulle cheka ut åkte vi hiss ner med nicke borg.
Sen åkte vi hem.


Danny Laholm Karsefors 17 juni 2011

När danny började stod vi på rad nr 2 typ. Seen stod vi längstfram haha utan att tränga oss. De tjejerna framför flyttade och det var la kul att de gjorde det :D. Danny var fett besviken men gjorde det bästa av situationen..Det var sjukt lite folk så fattar inte hur det kunnde bli sådant tryck. Tog inte med kamran så har ingen bilder. Sandra och Stina hade med sina kamror men tror inte någon av dem tog något kort alls. Hmm ja sen efter åt så blev det lite brottom efterfest eller inte hmm...Inte för mej emma och sandra.

Hela kvällen i helhet var bra :D

Danny Klaséns bil 12 juni 2011

"And I'm so happy for you girl"

DANNY DAG! Vi vaknade kvart över 7 :O. Sov till halv 8 HAHAHA. Men de 15 min gjorde gott ;). Sen gick vi upp käkade frulle gjorde oss klara och sen körde vi typ. Kollade på alpackorna i ry innan vi drog in till stan och tur var la det. Klasens bil hade inte ens öppnat när vi kom HAHAHAHA. Det var 15 min kvar fast det var ju folk där som hade börjat fixa bord så de kunnde serverar hamburgare m.m. Jag erkänner  det var bara vi när vi kom å stinis ville sätta sig vid scenen kl 10 vi ba okej fast nä det känns lite illa. Så vi gick och kollade lite bilar sen satte stina och jag oss där och då var klockan kanske 5 över 10 ist HAHHAHAHA!. Sen satt jag bänkade där sen som alla vet så blir lols lite rastlös så hon stinis och sandra gick till Ö&B. Så satt jag och emma kvar då kom det även 2 fans till men vet faktist inte vad klockan var xD.  Hörde även av en att det var en anställd på klasens bil som tydligen blivit lite trjurig på att vi hade kommit sååå tidigt och satt oss vid scenen. Så hon hade tydligen sagt till någon som jobbade där (kanske en chef jag vet inte)men den hade bara svarat men och låt dem sitta där typ. Men liksom förståår inte vi satt ju bara där det var ju inte så att vi sprang rundor och höll på att väsnas precis...Haha det var lite knas fattade liksom inte. Det kom lite folk som gick upp för spiraltrappan bakom scenen (eller det var inte baksida så man såg trappan helt öppet var det. Men iaf det kom folk lite titt som  tätt där och gick och jag svär man hörde varenda människa men reagerade INTE varje gång. Sen helt plötsligt kommer sandra och lovisa helt värsta HAPPY FACE från ingången mot scenen och de ler verkligen jag baaah ni träffade honom eller? Dem ba aa kolla bakom er tror ni inte alla 3(emma stina och jag) vänder oss om och ser danny försvinna upp såg lite av ryggen och lite av håret precis när han kom upp. Vi hade alltså missat att han gick upp OM inte lovisa och sandra kommit då HAHAHAHA. Illa riktigt illa. Jaja nu spolar vi. Han kom han började sjunga cassandra fick massa blickar och pekningar..Haha asså ja tycker det är lika underbart varje gång. Å det var kul för stina hade sagt att han alltid dissade henne på sånahär små signeringar jag baa aaah han dissar alltid mej med (ironik). Haha tror du inte han söker ögonkontakt med stina nästan hela tiden. Hahah sött. Jag baa aah han dissar alltid dej. Han sjöng cassandra tokyo in the club if only you sen var det nog en till men kan verligen inte komma på vilken. Det blev signering och jag säger det vafan var det för kö..Hon som skulle styra upp den var ju inte den bästa hon sa att kön skulle börja åt ett håll det var inte lönt att man stod på ena sidan sen släppte hon på folk från både hållen. Ååh jagh blev helt sjuk både på hon skulle fixa kön OCH ALLA PATETISKA MAMMOR SOM VILL FÅ AUTOGRAF AV DANNY MEN ANVÄNDER SIG AV SINNA BARN! Asså dem e de värsta som finns. Men ska tilläga att det var inte bara mammor utan även minst 1 pappa med HAHHAHA.  Tillslut när vi hade fått gå bakåt 511 ggr å några mammor blivit pissiga och gått därifrån + kanske 45 timmar i kön kom vi fram :D. Han var jätte fin!

Danny hej kollar på mej Aa caa sa Jj
Jag hej jeen
Danny *Just de blicken*...var det mamma som ville se EMD?
Jag :)...
Sandra Jennie se inte så bakis ut
Danny är du bakis?
Jag nä
Danny Mamma hon e bakis
Jag shyy!


Haha sweet. Sen stog man och kollade lite som vanligt. Sen gick han och då köpte vi en bil xD


Danny 30 maj 2011 Liseberg

Det var gryyyymt! Helt sjukt!
Visst saknade jag erik och matte med det var sjuukt bra SMOKING HOT iaf.

Dagen började iaf med att jag vaknade gjorde mej klar och så körde pappa in mej till stan vid typ halv 2 så jag var där inne till 2. Där träffade jag emma sandra emma och frida :) Mys. Jag köpte biljett sen gick vi på tåget och sen var resan mot göteborg igång. På stationen mötte karro oss och sen väntade vi på sab. Sab kom och vi gick till spårvagnarna. Sen när vi kom fram chekade vi scenen och sen gick vi å käkade. Jag emma och frida åkte AtmosFear å den är inte läskig. Sist jag var på lisberg med mina kusiner tyckte både jag och min kusin att höjdskräcken var läskigare än atmosfear...Man ba okej knas. Men tebaks till konsären. Tiden gick asfort så helt plötsligt var klockan 20:00 så det började och sen slutade det bara sådär poff :(. Det sa kanske inte ppp men PANG PANG iaf. Sen signering haha danny var så söt

D: "varför ser ni så solbrända ut?"
S:"vi kom från Turkiet i torsdags."
D:"nej, ni kommer från Halmstad"
J: "ja det gör vi oxå"
Hahaha söte

Blir kanske danny på lördag igen och då ÄR lovisa MED!

Danny 4 juni 2011 Eslöv

FY FAN finner inga ord så jävla bra

Men iaf jag vaknade vid 10 fick sedan as eld i röven trodde vi skulle ta ett tåg vid 3 kanske...Jao vest vi tog ett tåg vid 1 :O.
Kommer in till stan möter emma och sandra köper biljett hoppar på tåget :D. Biljett tanten e tjurig..Får leta nya platser ( vi satt på golvet why not liksom). Kommer till laholm lovisa stina och melinda hoppar på. Nu är vi äntligen alla och vi är påväg :D.  Kmr fram till lund där vi ska byta tåg har 20 min på oss så vi går till subway och fixar käk xD.  Sen går vi tebaks till tågstationen tåget kmr och vi hoppar på. 9 minuter senare är vi framme :P. Vi kollar läget kollar scenen och då är klockan typ 15:00. Han skulle börja 22:30. Stina satte sig vid scenen och jag bara OMG stina ge dej. Ska du sitta där nu? Ja de skulle hon men vi fick med henne till skuggan å så satte vi oss och åt våra fina mackor..hehe. Sen var det någon dansuppvisning mittemot scenen så vi kollade på den värsta mj låten "They Don't Care About Us" sen avslutade dem med In the club.  Å jvälar vi blev galna HAHAHA. Jag och emma stod på en bänk och sjöng melinda på en och stina lovisa och sandra stog på en fontängrej HAHAHA. Det var mys. Sen haha guud. Vi såg såå många eller aah 1 som var jätte lika jan i turkiet samma frissa å allt xD. Sen kom de ovanligt många fina killar gående lite närsom haha.
Klockan gick och det var ju inte bara danny som skulle uppträda så det kom typ 4 saker till.

  • Sean banan
  • Tove styrke
  • Nasim al fakir
  • Bo kaspers orkester

De var la okej. Förutom när han sångaren i bo kaspers orkester visade magen. Det hade han ju inte behövt..
Sen efter det gick tiden lite lagom långsamt..Det var inte tråkigt men vi satt inte och skrattade hela tiden heller. Fast det blev rätt många skratt endå! Det var mer en mys stämning :D det gillar vi :).
Klockan blev Danny time och det började. Jag hade inte lovat mej själv att inte hoppa men jag hade ont i foten så jag tänkte att hoppa är inte bra om jag nu har en spricka i foten som jag inte vet om jag har än.
(ska försöka kolla det på tisdag)
Kunde jag hålla mej? Nepp. Hoppade även fast det gjorde ont men hur fan kan man låta bli att hoppa han har ju en sån sjuk energi på scenen så det finns inte!! Man måste typ har brötit benet om man inte hoppar haha.
Konsären är så himla grym så den måste ses!! Fast det enda jag saknade lite i eslöv var pang pang bom pang i slutet men det var sjuuuuktligt bra iaf. Efter konsären stack vi bak till signeringskön men vi var tvugna att gå lika sanbbt skulle med de sista tåget som gick till hässleholm :/. Tåget kom vi hoppade på åkte i ca 35-40 min sen hoppade vi av. Gick till subway again och sen kom mamma och sven och hämtade oss :D.
As trevlig dag kul att få träffa melinda med :)

"jennie du liknar en ängel idag"
"jag vill ha ett halv sesamfröö... äh åh öh 6"

Juste vi gjorde alltid redo med jonah med :P


E.M.D. Borås 17 April 2011

Wiiie dagen var såå BRA!
Philip förstörde några minuter gillar henne INTE. MEN det var såå bra endå!
Fick till slut en kram av finasté segersted å då var philip in the house fast hon såg nog inte hahha. Tänkte inte ens på henne när jag fick min kram. Sen råkade jag gå in i självaste SVEN SEGERSTEDT hahaha OMG.

Jag: oj förlåt.
Sven: det är okej
Jag: oj e du inte eriks pappa?
Sven: jo :)
Jag: ååh kan du inte säga "tiidigt vääldigt tiidigt?"
Sven: va?
Jag:kan du inte säga "tiidigt vääldigt tiidigt?"
Sven: vad sa du :?
Jag: kan du inte säga "tiidigt vääldigt tiidigt?"
 Sven: "tiidigt vääldigt tiidigt?"
Jag: Ååååh TAAACK :D
S: Haha varsigod

Nu kan vi ta det från början!
Okej jag emma och sandra vaknade fixade oss och pappa körde in oss till stationen. Vi hoppar på tåget möter lovisa. Hoppar av i varberg och väntar på tåget som tar oss direkt till borås. Vi kmr fram till borås vid typ 13:0. Utanför stationen möter vi li marika och sen kmr även anneli.  Vi drar och käkar på subway och sen går vi till Åhaga.

Framme vid åhaga möter vi rojin erica och felicia. Sen efter en liten stund kom alicie och jennifer med å sen stina, tota och victoria.
Sen sitter vi där och solar och drack lite kaffe och sen kmr killarna. Å asså jag störde mej så jäävla mkt på streat team gubben vad hete han..? Håkan?. Iallafall han ba
Håkan:ni kmr inte få krama killarna eller prata med dem eller någoting för dem är försenade bla bla
Jennie: men vi vill bara kolla på dem
Håkan: NEJ INGET BARA!
Jennie: :O men herregud!

Vi kollade endå xD. 
Sen så började streat teamet mojset . Satt ute och lyssnade på soundcheken det var mysigt :).  Håkan åkte iväg WOOOHOOOO nu slipper vi han tänkte jag men ICKE han kom tebaks sen igen. Med en tjej och inte vilken tjej som helst utan PHILIIIIP :@.
Jag ba :O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O!!!!!!!!!! 
Hon ba försöke leka värsta gängstö med största resväskan och gängstö jacka HAHAHA.
Sen satt vi där och pratade och så kom sab daf och sassa :). Så pratade vi med dem och sen blev de insläpp..vi fick komma in lite tidigare än alla andra höhö.
Sen kom alla in och vi väntade en stund innan det började så jag gick till emma sandra och jennifer som hade tagit något att drickaa innan det började :P. Så vi satt där och snackade lite skit xD.
Sen började konsären å då hade jag och emma tydligen delat på en stol och hon blev kvar under hela konsären myys :P. Det var mkt mer ös nu i sista tror det beror på att matte var med eller tror inte det var därför.
Efter konsären blev alla lite fövirrade känndes det som så vi sprang ut och vi sprang in och ut och in å så höll vi på så x antal ggr.
Sen typ sista gången då vi var vid backstage saken så gick vi längre in för håkan var typ borta haha. Men sen bara flög han upp framför oss å börja babbla om att vi inte fick träffa killarna för det vara bara för streat team folket
(men ärligt han måste ha haft problem på riktigt. Han visste vilka som var streat team och vilka som hade pass m.m). Å så bara börja sandra tjaffsa emot å typ precis bakom eller iaf påhörbart avstånd står erik, sven och ingrid
(eriks mama och pappa) alla 3 typ ba kollade på oss hahah. Men skit samma jag fick min kram av erik det var allt jag ville ha :D.
Sen efter allt i åhaga tog vi bussen som stannade vid busstorget och så gick vi till stationen och där mötte vi upp felicia jennifer erica och rojin och så tog vi nästa buss till gbg. Käkade på donken och sen åkte jag lovisa stina emma och sandra till felicias morbrors lägenhet och så sov vi där med erica ch felicia. Sen på måndagen tog vi tågen hem. Lite olika tider men jag var tvungen att åka iväg tidigare..Tack ALLA för en underbar dag.





Danny 26 april 035 2011

"Cassandra Cassandra baby i find myself so often daydreaming 'bout us baby what we could have been"

"You and I through the night"

"You're my only desire"

Kunnde inte sova natten till tisdagen asså måndagen den 25 april (hehe), så jag dygnade. Trevligt trevligt eller inte.
Gick la upp vid typ 05:45 sen åkte jag och mamma in till sjukhuset. Å de skulle börja ta prover på mej vid 8. Vid 10 var jag klar. Sen åkte jag och mamma ner till stan tog en fika shoppade lite och sen åkte jag till min farbrors lägenhet och tänkte att nu kanske jag kan sova några timmar innan emma och sandra ringer. Men nä det hann jag inte hahaha. Så de ringer och sen mötte jag dem i stan. Å ja nu skulle vi spendera många timmar i stan innan 035 öppnade. Så vi hade det mysigt och det berättade vad som hade hänt sen vi skiljdes i gbg och ah vi bara hade det mysigt. Sen öppnar äntligen 035 tvilllingarna nilsson kmr lovisa teuta och victoria kmr. Förbandet börjar spela och sen börjar ÄNTLIGEN DANNY!  Wiiiie :D. Han börjar sjunga "HEY" från "Heart Beats". Jag trodde aldrig jag skulle få höra den live så jag blev as glad :). Sen kommer jag inte ihåg i vilken ordning han sjöng låtarna men han sjöng  "hey" "just like that" "cassandra" "if only you" "in you eyes" "in the club" och sen i slutet någon till som jag inte vet vad det var för någon kännde bara igen den haha. Ja det hände inte så mycket mer sen. Vi såg när han hoppade in i bilden och åkte till hotellet. Haha vi (lovisa jag sandra emma erica och felicia) stannade dannys dansare påväg till hotellet och tog kort med dom. Lovisa tror hon blev kär. Å sen försökte dansarna och dem de gick med lura oss eller de försökte bli av med oss för saktade ner farten haha. Å min teori är att de saktade ner farten för att vi inte skulle veta vart hotellet låg. Men vi såg vart bilen som danny åkte i svängde. Men det visste la inte dom. Men vi gick till donken ist och jag hann inte vara där spec länge innan min taxi kom :P. Sen när jag kom hem så slocknade jag typ direkt för då hade jag varit vaken ca 26 timmar i sträck :/.





ED Halmstad Teater 14 April 2011

HEELT SJUKT UNDERBART!
Gick upp gjorde mej iordning vid typ 3 kom pappa sen åkte vi la in till stan vid halv 4. Mötte upp emma sandra erica felicia marika och jennifer bakom teatern typ xD haha. Sen satt vi där och bara pratade i solen och stina kom med (mys).6Sen kom EMD på framsidan eller oj menar E D matte var inte med p.g.a personliga skäl
(sänder 511 tankar till dej). Erik gav mej världens goaste och halvlångaste segersted kram så jäävla underbar! Efter att vi kramats och streat teams människorna + ED gått in gick jag emma sandra och stina till 035 och hade sköj. Sen kom även emma och frida kul kul :).

Sen blev klockan ED time. Vi gå in sätter oss på våra platser och det var en liten knas känsla att bara få alla blickar på sig när man går och sätter sig längst fram :). Vi väntar typ 10 min som går as snabbt sen börjat det.
BA DA BOOOM FOOOOOOOOOR YOOOU (fast lungt tempo). Så jävla underbart som jag väntat. Sen körde de massa låtar pratade lite om matte och fick hela teatern att hälsa till han. Sen dödade erik de flesta med att sjunga wherever you are som sagt han dödade mej från första pianotonen. Jag börjar stor lipa
(den betyder så sjukt mkt för mej) stina lipar emma sandra och lovisa lipar med danny lipar nästan oxå :(. Alla utom erik lipade. Okej inte alla men de flesta som fattar tror jag grät. Snutte lovisa lipade även när låten var slut och fortsatte en extra låt och nästan jag med faktist hehe. Men gud kvällen var as bra.









FAST jag dog (NEGATIVT) åt halmstad publiken! 80% var UNDER 10! Asså det borde vara typ åldersgräns för de små förstår inte när man blir HAPPY och bör ställa sig upp, å de gör ju inte  som vi andra utan sitter kvar och bara förstår inte varför alla andra står upp.

Sen var det typ hejdå till tjejerna ochsen åka hem med mamma och mormor. Såg segerstedt en sista gång genom ett fönster oxå så jääävla fin han ÄR!


EMD liljas bil växjö 8 mars 2011

Jag vaknade och typ gjorde mej färdig tills pappa kom hem efter jobbet. Sen körde han in mej till stan där vi hämtade emma och sandra. Sen kom bussen vi hoppade på det och det var en rätt mysig men endå sjukt otroligt fööör långt buss resa. Okej har åk buss mkt mkt längre men nu var det till EMD då vill man fan inte vänta i hundra år för att komma fram..Jaja vi kommer fram vid typ 17:12 iaf. Tar bussen till stinis lämnar våra väskor fixar oss lite och sen kör hennes pappa oss till liljas bil. Stina har kommit på värsta planen som gör att jag får skulden om hon inte kmr in p.g.a 18-års gränsen. Så vi pratar igenom den snabbt påväg till dörren. Så går vi in å säger dem något nääe. Utan det är bara
- Hej och hjärtligt välkommen.
Vi ba :O ööh tack..( så as förvånade). De bad inte om legg och sa ingeting bara hälsade oss välkommna.
Men det var ju brao. så vi gick in hänge av oss jackorna. Mötte erica och felicia sen kom teuta och victoria. Det var precis som en vanligt signering bara det att alla hade typ klätt upp sig. Sen bjöd liljas bil på mat kyckling sallad och tårta haha. Sen blev det ju lite dricka med :) Sen var det sammma vakter som halmstad/motorhalland. Men nu vågar de inte säga något. Nu är det bara en anna jobbigt tjej vakt. Asså ibland blir man ju fan störd på tjej vakter. Det kan vara så sjuuukt mkt jobbigare än kill vakter xD. Hon typ bara drara iväg dem när de ska gå. Å hon typ tjatar på matte, hon värkar inte fatta att han står och PRATAR med en som liljasbil snubbe. Så naej jag bli nästan lite irriterad på henne..!Men men de sjunger jennie let me love you, alone, all for love som vi får hjälpa till men för det hade glömt texten baby goodbye och sen får vi danny att sjunga lite på in the club. Men han  tror han blir diskad så ist för att danny sjunger så börjar matte och sen fortsätter vi och sen sjunger han från det sista hit the street och till refrängen mkt mys var han. Å från ingënsatn måste jag bara tilläga att jag är helt lost på spelningarna. Jag vet inte riktigt vad jag säger. Det blir ju lite fel ibland..Så jag har kommit på att jag tror att min hjärna är frånkopplad från munnen. Meen signeringingen nu då. Den var mys och jag emma stina och sandra gick upp samtidigt. Vi var cp eller jo alla 4 var det. Men liksom ofta vi står ocj sjunger  och bara säger "hello my name is bobby and this is my hobby" liksom bara sådär..Efter signeringen blev det som vanligt när det finns hellium ballonger "hellium prat". Hahah söte danny lärde teuta hur man gjorde :P. Efter att allt var slut letade jag emma sandra och stina upp erica pcj felicia och sen gick vi hem till stina. Asså vi GICK hem till stina GICK. Mina fötter gjorde så sjuk ont så jag tog av mej skorna...det resulterade till att sockarna gick sönder och så fick jag 2 STORA blåsor på fötterna SOM ALLTID när jag har nya skor...ILLA att jag aldrig lär mej!! Nör vi kommit hem till stinis käkade vi och sen typ sov vi HAHAHA. Emma och felicia somnade la inte förens halv 3 eller något. Å fy fan aldrig mer att jag sover med emma när hon sitter vid datan. Hon höll på exakt heeeela tiden. jennie din mobil vibrerar heeela tiden HOHO jennie den låter. Så när hon hållt på så i 511 år jag bara NEEEJ DEN ÄR AV STÄNG VAD ÄR DITT PROBLEM hahah. Jag var trött...Sen när vi vaknade var stinis galen hon satt och sjöng å sen var hos hos"tandläkarn" innan skolan. Höhöhö. Sen när vi var klara åkte vi till centralen och satt där och väntade i några timmar sen visade de sig att vi missad E/M med 20 min för att någon var slööö :P. Jaja spela roll dem var mys dagen innan. Haha å danny hahah sa en sak som jag inte trodde man fick säga men det har vi som en heemlis.

Tack för 2 underbar daagar :D


EMD Burlöv 26 feb 2011

Japp. Det var EMD med sandra emma och stina i burlöv/skåneland som gällde i helgen. Mycket mys. Vi gick och la oss  01:30 för att sedan gå upp vid 05:00. Man var ju lagom pigg då. Jaja. Vi gick upp gjorde oss färdiga och sedan gick vi tågstationen i halmstad haha. Hoppade på tåget å hade det mys. Sen kom vi till malmö station. Köpte biljett till pågatågen och snackade med en trevlig biljett gubbe...fredrik tror jag han hette.
Han ba "men varför åker man från halmstad till malmö för att shoppa på burlöv center?"
Jag ba "det är ju EMD! Vi ska inte shoppa.
"
Han ba "ahaa då förstår jag"
Å asså det var typ ironi.
Sen  fixade han allt sen fick inte sandra någon växel tillbaka så emma gick in igen och sen när hon gick ut hörde man ba "häälsa däänny" HAHAHA.
Sen gick vi på pågatågen och det är lite kul för det är typ nytt i malmö nu så de är typ wannabe stockholm med tunnelbansmojs fast det är typ vanliga tåg tror jag. Knas iaf. Å värsta high tech på väggarna med höhö xD. Men vi hoppade på pågatåget och sen hoppade vi av vid burlöv center stationen. Sen gick vi in letade upp scenen å det var typ 2 st där. Så vi ställde oss vid scenen och så säger han som bygger upp den eller fixar den ba
" ni vet att det inte börjar förens 1 va?" vi baa aah :D. Då bara skaka han på huvudet och skrattade lite. När vi lagt sakerna vid scenen gick vi å köpte frukost hahah. Sen gick vi runt lite till sen satte jag och sandra oss vid scenen, när vi susttit där ett litet tag hör jag ett förvånat " hej vad gör duu här?!" Det var en fin segerstedt som kom och krama mej! Jag dog!
HAHAHAHHA nää nu skojar jag.  Det var min farbror som kom. Ååh aah jag svarade EMD å jaa det kunnde han ju tänka sig xD. Men ofta man åker till skåne för att träffa släkt som bor i samma stad :P.  Jaja. Sen så blev det vänta vänta vänta. Å sen börjar det. Tror du inte erik kmr upp och käkar en banan då? :O HAHAHAHAH sötaste ever. sen sjunger dem å sen ba vad vill ni att vi ska spela?,
jag ba: "gangsta´s paradise..."
e: "det var någon som sa gangsta´s paradise här..."
d: "något som EMD tycker om att göra det är att göra bort sig i köpcentrum..det är bland det bästa vi vet..äääh så vi ska göra bort oss nu..det är tanken"
m: "är det jag som börjar?"
hahah såå sööta!
De sjöng  jennie let me love you  och gangsta´´s paradise alone baby goodbye
Sen blev det signering och kön var enooorm! Erik spelade någon ann låt också :P. Så jätte fint var det :) Sen gick M och D. Å det var som i kungsbacka folk följde efter. Sen stog vi ute och emma och sandra pratade lite med malmö och sen gick vi till pågatågen tog det till trekanten tror jag det hetta, sen gick vi ner i någon källare och så köpte emma sandra och stinis lite billigt smink haha. Sen gick vi tebaks till malmö central skulle köpa biljetter. Så kmr vä där gående å sandra ba OMG! Å jag tänker MD vart? men jag ser bara malml så vi hälsar på dem sen går jag och stina och köper biljetter till henne. Eller aah vi gick till pressan och skulle köpa biljetter men det gick inte där så då skulle vi gå till någon rese centrum som de typ hade där. För att komma dit var vi tvugna att gå förbi sandra emma och malmö. Å när vi går mot dem ser jag malmö tjejerna emma och sandra och 2 killar står och pratar och samtidigt som jag ser det ser jag att det är matte och danny och danny står och kollar på mej och stina går mot dem. Samtidigt som jag ser att danny kollar på mej säger jag omg och gör typ en piruett mitt på stället, sen ba luugna ner dej jennie och så går vi fram och tjena på er typ :). Allt detta hände på typ 2 sek. Vi står där lite och pratar tar någon bild och matte visar bilder på sin mobil och sen ba börjar han och danny asgarva såå sött. Sen skulle de gå till tågen så det blir kram kalas och sen går dem. Så då går vi och köper biljetter. Sen mötter vi dem på pressan för stinis skulle ha färdkost men låter de vara. Efter att stinis har betalat ska vi kolla vilket tåg hon ska med..Vi går till den stora tavla och kollar och vem tror ni står framför oss då? Jo matte och danny och det märker vi när vi typ står där och kollar. Sen går de till sitt spår och följer stina till sitt och m och d går ner där vi ska gå ner oxå. Så de trodde säkert att vi för följde dem men det gjorde vi inte utan det visade sig att stinis skulle med samma tåg som  m och d. Så vi säger hejdå till henne sen skulle sandra vara smart så vi skulle gå upp får en trappa för att ta ett snabbare håll å då var vi tvugna att gå förbi m och d. Så vi går förbi som att det var helt vnaliga people. Sen när vi kmr upp var det fel så vi måste gå ne och förbi dem igen. Så det gör vi sen åker vi upp kollar vilket spå vi ska till. Då ska vi till det som är på andra sidan som det stina ska med. Asså ska vi ner igen så stinas går på 3a och vårat 4. Så det är på samma perrong. Såå pinsamt att vi måste ner igen. Så vi tar rulltrappan ner och vem kmr på motsatt rulltrappa och åker upp om inte Matte och Danny
dem ba  "hej hej :)"
 sandra ba "sikken  tajming" xD.
Vi står och pratar med stina ett tag sen kmr vårt tåg så vi säger hejdå. Sen när vi gått på tåget så ser jag att Matte och Danny kommit ner igen så jag ba ååh där är dem och pekar å alla i tåget måste trott att jag var knas..:/. Sen jag ba vart är sandra? Å då hör jag någon skrika STINA KOLLA I DET FÖNSTRET JENNE OCH EMMA SITTER så ser vi stina och vinkar till henne. Sen ser jag någon lång stå och vifta med armarna å vem är det? Jo Danny har alltså hört sandra och letar upp vårt fönster och vinkar oxå. Sen vänder sig Matte och så börjar de vinka som galningar till tåger rullar iväg. Såå jäävla söta dem var. Asså gud den dagen var så sjukt jävla bra!!
Älskar dem!

Sen på kvällen kom vi hem och vi hade hört att Daniel Norberg var i halmstad så då passade det ju bra att vi skulle gå ut och festa som vi redan bestämde på fredagen. Så vi gick hem till lägenheten fixade oss eller ja vi skulle fixa oss men jag somna i soffan till mello HAHAHAHAHA xD. Men sen vaknade jag igen så vi var klara runt 00:00 så då gick vi ut. Vi gick till the corner och hade mysigt. Å jag svär vi hade inte varit där längre än 15 minuter å så har vi precis beställt vad vi ska dricka tror du inte de börjar spela IN THE CLUB DÅ! ALLA 3 DOG samtidigt och fasen vi ägde dansgolvet tro det eller ej. Hahha fy fan! Sjukt vi fattade typ inte det förens dj:n bytte låt hahahha. Jaja sen dansade vi lite till och sen mådde emma illa så vi gick hem. På vägen hem mötte vi 3 eller 4 killar som vi pratade med...det enda jag kmr ihåg var att de tyckte att in the club var bäst i mello att det inte lyssnad så mkt på EMD och att den ena hette daniel xD. Sen vet jag bara att jag var trött och somnade i sängen. Sen vakande jag till vid 06:00 och sen vid 13:00.


Helgen var grym å shiiet lördagen kunnde inte blivit bättre. Förövrig såg vi inte daniel :P.

Söndag ja då mådde man ju som man gjorde så det blev slappe dag i lägenheten och EMD i minuten kl 20:00. Sen hem till slättis och nasa.
Tack tjejer för en asum helg.
Saknade LOVISA ÄCKLIGT MYCKET ♥






Kungsbacka 20/02/2011

Fredag 18/2
Emma och Sandra kom till slättis efter skolan. Då skulle de bli fina i håret haha xD. Så mamma klippte dem och gjorde 2 contails med.  Jag blev med fin i håret så hon gjorde likadant på mej haha.


Lördag 19/2
Jag emma, sandra, lovisa och stina träffades i stan :). Kollade lite där sen åkte vi ner till gullbranna och bara va :P.
sen på kvällen där vid typ 18:00-19:00 kom mia :).

Söndag 20/2 EMD DAG
Emma och Sandra fyllde år! De fick sina presenter kl 00:00 samtidigt som de öppnade varsin öl hahaha :P.
Sen typ sov vi lite. Sen ringde klockorna så då gick vi upp och gjorde oss iordning på riktigt hehe. Sen körde egon oss in till tågstationen där träffade vi emma frida och linnea :). Sen kom tåget och så hoppade vi på det. Där satt malmö tjejerna så det blev att vi satte oss där. . . .Å så åkte vi. När vi kom fram till kungsbacka var det 1 timme kvar tills varuhuset skulle öppna. Men jag trodde att det skulle bli världens krig och vi skulle springa hehe. MEN de sprang inte och jag kunnde inte springa i mina skor så jaa vi gick vanligt. När vi kom fram ser jag en vit audi tt och jag döör lite. Men det var inte segerstedts :(. Det är farligt att ha en vit audi tt och vara på samma ställe som EMD ska vara samma dag. Men jag lugnade ner mej igen haha. Sen gick jag emma nillson frida och linnea runt köpcentret och kollade å sen kom stinis och lovisa springande efter så jag väntade på dem och så gick vi in tsm. Där var tot sab och daf :) blev kram kalas med dem. Sen såg jag att erica felicia och rojin satt lite längre bort så det belv kram med rojin och hej hej till eric aoch felicia för de orkade inte resa sig hahah. Men det blev kram vid senare under dagen haha. Sen gick vi och käkade på donken (oj shit så chokerande). Sen när vi kom dit igen öppnades väggen/gallret. Sen fick alla för sig att vi skulle springa hahaha och OFTA jag kunnde det i mina skor. Så jag och sandra tog av oss dem och sprang och då hörde jag lite gammla tanter/föräldrar säga "men vad gör dem" så värsta chokerande som om det aldrig sätt något liknande. Medan vissa föräldrar sa till sina små döttrar följ efter tjejerna som springer. HAHAHAHA. Tanterna måste trott att vi spring in för att handla i olika affärer xD.
Vi kom fram till scenen och sen satte vi oss där. Vi satt där i typ 10 min sen började vi utforska stället HAHAHA. Kollar kicks som vanligt men INGET krig denna gången det bestämmde vi innan vi gick in xD. Sen fortsatte vi gp runt och sen satte vi vid scenen och vi varvade lite så sen började det.  De sjunger de vanliga låterna jennie alone what is love baby goodbye. Sen signering vi kom fram blev kram och kort sa inte så mkt. Det blev typ helt tomt i huvudet när jag kom till erik jag baa "jag vet inte vad jag ska säga :/" erik var sjuk så han ba " inte jag heller" haha. Så jag gick till matte ist. Blev kram och kort. Sen gick vi upp en gång till pratade lite allmänt med danny sen kom jag på att vad jag kunnde fråga erik. Frågade om han var nervös för duellen mot den norska saken och det var han (stackarn). Sen när jag stog hos erik typ avbrött matte i allt prat och ba "har du färgat håret?" jag baa ööh kollar på lovisa och ser frågade ut som vafan ska jag svara. Kommer faktist inte ihåg vad jag svarade :/. Men antar att det var contailsen han såg HAHAHA sööte!. Sen åkte dem och shiiet typ ALLA tjejer sprang efter dem och då menar jag alla till och med tot sab och daf hahah däär blev jag liite förvirrad. Men men. Jag, stina emma, och sandra köpte färdkost och sen gick vi till tåget. Vi köpte åter igen biljett tåget kom och vi åkte hem. Gick till freddy och sen si vi hejdå till twinsen nillson och linnea. Sen kom freddy och marie ner och så körde de oss andra hem till twinsen johansson xD. Där blev det kalas och det var la lite sådär. Lite tråkigt med det som hände ibörjan och trodde verkligen att emma och sandra hade överdrivit lite om britta men det hade de värkligen inet gjort. Snarare tonat ner det lite. Asså hon var heelt sjuk. det slutade med att lovisa drog med mej och stina upp på tvillingarnas rum. Hon pallade inte var kvar för då hade hon blivit ängry ängry på britta. Hahah jag var och riktigt j'vla nära på att bli ängry ängry på britta.

Måndag 21/2
Vi åkte in till stan splittrades sen "hittade" emma och sandra mej (igen) så de följde med mej hem till slättis. Sen åkte de hem igår (tisdag 22/2).


Tack för 5 underbara dagar tjejer ♥
Malmö på LÖRDAAAG


EMD Frölunda Torg 16 December 2010

Okej jag åkte hemifrån 1 kom in till stan vid typ 20 i 2 kanske. Ringer pappa och han hämtar mej och kör mej till stationen. Jahop då är det bara att vänta tills tåget går 4 :/. Emma och Sandra kmr vid 3 aah vafan jag åker med deras tåg till falkenberg å väntar där ist :D. Sagt å gjort jag väntar max 5 min sen kmr lovisa :D. Vi tar nästa tåg till Gbg tror vi. Men nähä då ska det stanna i kungsbacka så vi får ta pendeln därifrån till gbg. Sagt och gjort. Väl framme på centralen köper vi buss biljett till Frölunda torg. När vi ska gå på bussen blir vi lite busiga och messar sandra/emma att vi är fast i falkenberg å att alla tåg är inställda å att vi inte hinner upp med buss :(. Sandra bli as sur utan att vi vet om det. Men klart man blir sur/ledsen om de har räknat med att vi ska komma. Men då hade det varit smart om vi tagit samma tåg men nej s och e skulle se idolerna...men det är en annan historia och det är lungt med det nu.
När vi kmr in i köpcentret hör vi någon sjunga å lovisa för eld i röven för hon fattar att det är olle och typ flyger ner för rulltrapporna. Sen fastnar hon lite vid scenen å nu har vi fortfarade inte sagt att vi faktist kmr till emma sandra och teuta haha. Emma och Sandra ser och och typ NI FÅR INTE LURAS SÅ å så kmr tårarna hahaha. Sött. Sen frågar vi vart tot är å så knackar vi henne på axeln..hon änder sig om kollar på oss med förvånad blick 5 minuter senare FAN VAD FULA NI ÄR!  Heeej *kraam* Ni får inte luras så!. Hahaha jag och lovisa e lite höga p.g.a att vi lyckas typ skrämma dem hahahha cp är vi men liksom man får lov och vara det ibland. Sen hälsar vi på
lill-eric(erica) rojin och felicia hej hej hej..Vi kollar lite på idolerna sen börjar väntan. Inte så långt väntan eftersom vi kmr fram 2 timmar innan EMD VÄÄÄÄÄÄÄLDIGT ONVANLIGT SJUUKT OVANLIGT nästan lite läskigt.
Oj nu kmr dem å det är underbart.
Dem är så sjukt fina och var så sjukt avslappnade :D. På signeringen frågar matte om vi bor i sthlm för vi ville ha signerat våra SL kort.Så blire kort. Sen säger dani något konstig med pipig röst till mej å sen kort. Sen kmr vi till ERIK SEGERSTEDT! OMG! Vi pratar lite bla bla om mitt hjärta mitt blomma att han e sjukt å att man inte dör av vatten.
Dagen var så asum xD hahahaha. Fick lite sköna skratt på signeringen med å även under spelningen hahah.  

"HEJ MITT HJÄRTA MITT BLOMMA!!"
"Men jag kan dricka ur den andra flaskan med så får du den :)"

Emma: Erik Jennie vill säga dej något
Jennie: Nej det vill jag inte alls jag fattar inte vad hon pratar om
Erik :S Haha
5 minuter senare
Emma: Asså Erik jennie vill verkligen säga dej något
Jennie: Emma vad pratar du om :/? Nej jag fattar inte jag vill inte säga något
Erik: Kom kom säg det :):P



sötlovisa!
Tack för dagen tjejer

Växjö och EMD

Trevligt trevligt

Fredag
Dagiset hem fixa sig packa sen åkte jag in till stan och träffade sandra och emma. Vi kollar runt lite i stan och sen hoppade vi på bussen.
Stina och vic mötte oss i växjö sen drog vi hem till stinis och käkade o sen typ sov vi elr något haha..


Lördag
EMD DAAAAGEN!
Vi vaknar runt halv 7 vi fixar oss sen kör stinas pappa oss till media markt där EMD ska vara. Vi ba men okej vi är där vid 9 för det skulle öppna då (trodde vi). Det öppnade 10 å det var verkligen AS KALLT. Inte en människa där så då gick vi in till city gross å handlade frukost typ HAHAHA. Elr nä vi åt hos stinis. När vi hade handlat gick vi tebaks å då var det en männska där som skulle grilla korv så hon hade tänt 2 grillar, som vi ställde oss framför å värmde händerna. Vi fick även en helium ballong av krov kvinnan som vi hade kul med hehe. Sen blev klockan 10 å jag svär dem öpnnade inte en sekund tidigare! Snarare 2 selunder försent höhö. Jaja vi kom iaf in och tog platserna i mitten :P.
Sen började väntan å det gick la rätt snabbt men den bestod av sittande i massage stolar fick/tog heluim ballonger och hade as kul (det och kylan pajade min röst :(). Sen började det och de spelade in ett uppföljare sketch(stavning) till alltid lika fruktansvärt fräsch hahah.. Matte var så söt hahah å så blev det omtagning för att erik inte kunnde hålla sig för skratt hahha..Sen sjöng dem och så sjöng de lite till. Sen blev det signeringe å så tog jag med å fick signerat eriks a different shade det bästa från idol 2007 matte och dannys hb. Så söt matte bara börja prata å baa åh där jag inte stor bara 26 å  massa söt.
Danny ba här måste jag skriva så fick jag tebaks den men det stog inget jag ba men hoho vart skrev du. så bara kolla han på mej å ba I MITTEN hahah sööt.
Å sen gjorde erik min dag..utan att kolla fråga elr något bara skrev han mitt namn rättstavat å allt. Liksom han har aldrig gjort det innan höhö. Å jag ba OFTA du vet vad jag heter han baa jaaa idag gjorde jag det HAHAHAH. Sen skulle han köpa juicepress å inte vilken som helst uten en för 1500 haha söt. Så alla gick ut men inte jag stina vic erica och felica vi stod kvar haha..Erik var ju för faen kvar..:). Jajja sen vakten bara stäng ingången så ingen annan kmr in när alla utom vi var ute haha. Sen frågade personalen när vi hade satt oss å väntat påe erik skulle komma tebaks å liksom köpa juice pressen för enligt något (kmr inte ihåg vem det var) skulle han bara hämta plånboken. personalen ba ska ni köpa något å nehöver hjälp? annars får ni gå för vi har stängt nu. HAHAHHAHA. Sen gick vi ut stinis ringde hennes pappa han skulle komma i hämta oss men det tog ett litet tag så vi gick in på cityg gross igen å väntade. Sen kom han vi körde hem vic å sen till stinis å så käkade vi..sen kom och somande sandra och emma. Så då sjöng stina opera på ave maria väldigt fint haha. Sen gick vi å hyrde en film. Vi frågade till och med emma och sandra vad de ville se men det var tur att vi bara hann välja en för dem vaknade inte när vi kom hem haha. Filmen var värsta lääski hahaha. Sen somnade vi med efter ett tag.

Stinis och Vic fick tag på kamran :P




Söndag
Vi vaknar vid 11 å tar det värsta lungt för vi skulle åka hem vid 2. Sen ba nä vi åker 1 ist vadå panik klockan var halv 12 då vi baa aaah snabba. Å stina ba jag ska duscha vi baa nää det ska du inte för då kmr vi inte till tåget. Hon ba jag kör rekord 3 min jag baa HAHAH ofta det klarar du inte. Hon klarade det inte..Men hennes pappa körde oss igen till tåget tack tack han bara kör hela tiden åt oss. Så snäll. Sen skyndar vi oss å beställer sista minuten biljetter å det är nu allt går fel!
Sandra beställer för 150 sen var dem slut. Emma vägrar betala det dubbla å jag vill inte lämna någon av dem! Vill inte att sandra åker hem sj inga pengar på mobile. Vill inte att emma får stanna kvar sj i växjö när hon inte helle har några pengar på mobilen aah goosch! Tåget blir inställt å blir buss ist. Men sandra vill inte åka bussen sj för hon ska byta å krångla massa skit. Så tillslut har jag övertallat henne att stanna å beställa ny biljett å åka hem oss så vi åker tsm. Det kmr ett nytt tåg vi skulle byta i alvesta men slipper :S. Förd det tåget vi satt på det var det tåget vi skulle bytat i i alvesta sjukt knas. Jaja hoppar av i herrljunga å bytar till h-stad. Okej men lungt vi får vänta typ 3 min trodde vi. När vi går av tåget som stannar i herrljunga säger en sån tant i högtalaren ba: Tåg till halmstad-götborg har fått ny avgångstid till 16:05. Jaha great får vånta 30 min ist. så vi drar till stan å kollar deras julmarknad HAHAHAHA svär det var den minsta jag sätt. HAHAHAHAH xD. Sen går vi tebaks till tågstationen. Å så sitter vi där å väntar sen när klockan är 16:00 å vi är påväg ner till tåget så säger dem i högtalarna. tåg till halmstad-götborg har fått ny avgångstid till 16:00. Asså alla verkligen alla reste sig å fick typ panik HAHAHAH.
Tåget kom på fel håll å vi åkte tebaks från det hållet vi kom från. Vi ba whut?! Jag ba seriöst jag tror vi sitter på fel tåg. Men det sant en tant på ett sånt 4 sätte på andra sidan gången hon ba det stannar i halmstad med. Vi ba aha tack :D.

Vi var hemma i stan runt 17:00. Sen gick vi i stan kollade vår julmarknad å sen kom pappa å hämtade mej 18:00 typ :D.
Tack för 3 underbara dagar tjejer.


Helg med Tjejorna, Jennie 19 och EMD 24 oktober 2010

Vi börjar med helgen!

Fredag
Jag åker in till stan möter emma sandra lovisa och teuta på tågstationen vid typ 5.
Vi sitter i lovves pappas taxibuss :D. Väntar ju på smålands tjejorna (stina och vic) efter ett litet tag kmr dem. Alla hoppar in i bilen sen kär vi till Eurostop å handlar.  Stinis är rolig å ba
- åå är inte det de everstop??!
Haha sött.
Vi handlar som sagt sen hem till lovve i knäred. Vi packar upp allt å sen käkar vi å kollar idol/cirkusmöller/idol eftersnack. Å sen kollar vi typ tv till natten.

Lördag
Jag vaknar frågar vad klockan är å lovve ba 10:45.
Ja ba WTF VAFÖ LIGGER VI HÄR ASSÅ VI MÅSTE JU IN TILL STAN!!
Lovisa ba vafö?
Jag ba EMD  HOOHOOO!
Teuta ba EMD e imon ju!
Jag ba Ååh ja juste
Sen vaknar vi å emma stina och lovisa fixar med mitt paket höhö det tog typ 3 timmar så jag och sandra somnade när inte sandra hjälpte till xD. Sen spelade vi guitar hero. Måste bara säga att jag ÄGEER på det xD.
Vi åt öppnade presenter kollade tv å sov typ.


Söndag
Jennie 19 & EMD EMD EMD
Vi kmr in vid typ halv 10 kanske. Malmö tjejerna är redan där men det visste vi haha. Men det finns platser vid scenen så det är lungan xD.
Å väntar börjar...Killarna skulle komma vid 2 men de kom seent p.g.a något. Höhöhö. Under tiden vi väntade körde stina moppe för förstagången i sitt liv å det är filmat xD...Vi målade på en bil...gissade bil...tog kort i bil..Satt på scenen...åt tårta...spillde oboy typ några gånger på golvet HAHAHAHAHA. Sen ringde mamma å sa att de var på parkeringen mittemot motorhalland typ. Så jag gick dit å så fick jag min present HIHIHI!
Fick min systemkamra. Fast det var iof inte den jag önskat mej men det visade sig att den var var det senaste inom systemkamror å 10 000 miljoner ggr bättre (hihi). Jag ba den liknar ju ingen system pappa ba nej men om 1-2 år kmr alla se utsåhär :). Jag baa ååkej! haha.
Sen blev det lite väntan igen och sen kom killarna. Å de var underbara som vanligt!!
Fast har ALDRIG varit med om MER CEPIGA VAKTER! HELT SJUKT!

Sandra, Emma, Jag, Jonna och Clara (J&C mina kusselussar) skulle gå upp samtidigt. det fick vi. Vakten kmr fram till mej å ba inga kort på scenen. Men de tar ju kort nu säger jag. Inga kort på scenen det ska hinna med ett plan. men jag fyller år (a). Det gör jag med säger vakten. Då får jag ett litet utbrott väldigt ovanligt för att vara jag sorry för det..Men jag typ skriker MAMMA HAN TROR MEJ INTE så högt jag kan över hela bil affären typ :O..Å hon ba kmr fram å ser värsta shokad ut å ba vad händer?! Hahah så jag ba han säger att jag inte får ta något kort å jävla cp. Mamma Ääh klart du ska ta kort med dom. Sandra sötaste ever har min kamra..får mitt kort skrevet på å ger matte en ros som jag fått av min farbror som han i sin tur fått från affären för att han var den 4000 kunden HAHAH. Han gick ut och in igen för att få rosen så han kunnde ge den till mej haha sött. Men iaf jag ställer mej mellan Erik å Danny å sandra ska precis ta kort. Å då tar vakten tag i sandra å säger inga kort men samtidigt som vakten tar tag i Sandra tar Danny tag i Sandra och håller kvar henne så hon kan ta ett kort. Eftersom jag har haft min kamra i typ 20 min fattar jag inte riktigt hur den funkar å hur ska då Sandra veta. Men det blir iaf ett kort med alla 3. Suddigt men spela roll man ser att det är vi iaf :D.
Men det lät såhär där uppe typ

Emma till Matte: Hon fyller år idag å pekar på mej.
Matte: Va fyller du år?
Jennie: Ja
Matte: Grattis :)! Hur mkt
Jennie: 19 (a)
Jennie till Erik: Kan du skrivs Grattis Jennie med ie xD lägger fram kortet
Erik: Kollar på kortet haha är det jag?
Jennie: Ja hehe ser du inte det?? :P
Erik: Fyller du år? :D Hur mkt?
Jennie: 19
Erik: Grattis
Sen tars det kort. 
Å undertiden jag står där uppe sjunger tjejerna nedanför ja må hon leva jag må hon leva ja må hon leva ut i hundrade år... 


 Sen skulle ju jag ta kort på sandra å danny tror jag det var..inann det var min tur. Men allt blev så knas så jag glömmde sandras kamra där uppe på bordet..Så den äckliga vakten fick ge den till henne sen..Efter att jag gått ner å sagt hejdå till alla och tackat för helgen ropar jag på danny å gör
I SEE YOU  tecknet.
Jag gör ett liggande peace teken å pekar in mot mina ögon sen mot danny haha sen gjorde han likadan höhö.
Hoppas ni fattade hur jag menade hehe. Sen tackade jag alla igen å sen åkte jag hem till Slättis å så kom all släkt å så käkade dem smörgås tårta å måmås kaka. Benis kom å brorsan å mickan å alla å jag blev gladi glad.











Kållered och EMD

Lördag 25 sep Kållered var det ja hihi.

Åkte dit med sandra emma lovisa och stina…Hahha för jävla kul på tåget till Gbg. Ag rigner lovve å hon ba vi missa tåget jag baa yää sure jag hör dej. Hon baa nää det kandu ju inte ja bpaa mend et gör jag å så pratar jag med henne samtidigt som jag går framåt i tåget. Sen stannar jag för det är massa folk framför mej som står still. Å så sa jag till sandra och emma baa dem sa att dem hade missat tåget men ofta..Å sen ba jaha då sitter dem precis vid det 4-sätet som är jämte oss å jag såg dem inte :O vadå måste kolla synen haha. Lovisa och stina hoppar av i kungsbacka medans jag emma och sandra fortsätter till gbg. När vi är där möter vi deras pappa som är snäll och kör oss till kållered. När vi kmr dit ser vi att det är ute. Jaha as kalas super okul! Jag har inget paraply å erik tröjan tål ju inte regn precis hahahhah. Så det blir in att köpa ett paraply på sportex lr något sånt. Sen väntar vi å det är underhållning på scen så det går rätt snabbt. Dem kmr upp på scene pratar lite om mattes bebis å någon i publiken skrek vad ska den heta typ. Å då skriker jag jennie så högt jag kan typ å erik baa aah jennie å matte ba aah kanske jennie. Sen någon gång efter det visar han hur bebisen lät haha. Hahha då dör jag lite till. Sen sjunger de jennie save tonight alone å baby.


Sen blir det signering å det är rätt mkt folk som inte fattar att man brukar stå kvar och kolla tills dem lämnat scenen och sen rusa..Så det är redan en lång kö. Framför oss har vi typ 4-5 små barn elr små och små de kanske är 4-6 år + en pappa och 2 extremt jobbigt mammor. Där står vi och pratar med varandra och som vanligt blir det att man putas lite ¨sen rätt som det är så säger den ena mamma så överdrivet högt till barnen

- NU STÅR NI FRAMFÖR DEM HÄR TJEJERNA! FRAMFÖR LÅT DEM INTE GÅ FÖRE ER!

Då fick jag spel inom mej. Asså hade jag inte varit så jävla feg hade jag fan sagt till mamman.
OFTA vi tränger oss. Aah palla jobbiga mammor. Dem e fan det värsta som finns…När jag blir mamma hoppas jag verkligen att jag inte kmr bli så jobbig.
När vi äntligen kmr fram blir jag såhär nervös jag baa OMG STINA MATTE KOLLADE PÅ MEJ! Hahaha vadå dejá vu sen eksjö förra året (28/8/09) hihi, Sen kollar matte lite mer på mej o jag kollar på han sen kollar han på den lilla ungen som står framför mej och sen ger jag han bilden jag fått från scorett. Han ba

Matte: oj en bild. Men shit hihi vart har du fått den här
Jennie: Från scorett du vet den skoreklamen du gjorde xD
Matte: Erik kolla jaa just de * signerar den* kan inte jag få den?
Jennie: jo visst ta du den
Matte: haha nej jag skojjar haha. Du åkte du tunnelbana i tisdags?
Jennie: Ja :O:O:O:O:O:O:O:O:O helt i shock (stavning) typ.
Matte: Aaa jag såg dej precis när jag skulle gå av

VADÅ SJUKT JÄVLA SÖÖÖT! Att han kmr ihåg xD



Sen kmr jag till erik å ist för att säga något stog jag där å bara kollade på han å han kolla upp och log å sen det vanliga frågade hur jag mådde å skulle ritat på matte bilden. Jag baa noooo inte måla på matte. Å det hörde danny så skulle han med göra det precis efter erik tagit bort sin penna haha. Sen kom jag till danny
Jennie: Hej
Danny: Hej
Jennie: Asså gud du var grymt bra i måndags..
Danny: aah tack det var kul att ni kunde komma
Jennie: Ja vad gör man inte :)



Sen hann jag inte säga mer för då hoppade stina fram och började prata haha. De andra tjejerna skulle får sitt signerat å det gick bra som vanligt…å sen så stod vi bara å kollade på hur fina dem faktist är!Sen när det bara vara några fans kvar i kön å dem var små å lite blyga/sega frågade jag erik om jag kunde få en snabb kram han baa jaa visst kan du få det…Så skulle jag gå fram och gått med på en kram över bordet kram.Då sätter vakten fram sin hans å säger eyy akta typ å jag baa men ha sa ju...å då börjar danny gasta värsta högt EYY GÅ INTE FRAMFÖR VAKTEN! haha sött(a)
värsta högt EYY GÅ INTE FRAMFÖR VAKTEN! haha sött(a)



Hahah. Men jag skulle ha min kram. Så jag ställde mej där alla andra stod typ där dem skulle gå ut..Så först kom matte så fick jag en kram av han helt oväntat och sen en av danny lika oväntat hahah. Det var kul..för först kolla han på mej å jag kollar på erik så danny kramar tjejen gämte mej sen kollar han på mej igen å kramar mej hihi. Sen kmr erik fram å ger mej värsta långa goa kramen. Å som alltid fastar mitt långe hår i hans skägg HAHAHAHHAAHAHAHA. Sandra elr emma fångade detta på bild xD(a)…Sen åkte dem iväg i en fin audi å så ringde jag tot och sa det om tunnelbanan å hon dog lite tror jag hihi..Sen fortsatte den braiga dagen i gbg men de underbara tjejerna. Efter EMD gick vi å käkade kinamat å sen typ direkt efter åkte vi hem till lovisa…mys!

TACK
tjejer för denna underbara dagen. Nästa gångn det är EMD gig å alla kan då ska vi fan vara samlade som innan..!

kommentarer

Postat av: tota
Teuta- Har du några goda nyheter då?
Jennie- Jag vet inte riktigt vad du tycker..Men jag drar till GBG på söndag hänger du med? :D
Teuta- Allvarligt? Bara hänga utanför o hoppas? jaaaaa! sj. klart! att du ens måste fråga !
Jennie- Nej..
Teuta- Va?
Jennie- VI SKA PÅ BINGOLOTTO O SE VÅRA KILLAR LIVE!
Teuta - Jag dog! Omg! tur att jag har rast för ja lipar! mannen menar du allvar?!?! AAaaAaaHHHhhh!!!!
ey yo mah brotha from an other motha :P danis imon va?
o sen började hela underbara resan..

Postat av: sabina
snälla när dom kom te borås ja höll på slå sönder en kvinna haha bara för att hon sa åt mej...... :) måste lära dej o bli som mej ! hon hade fan tur att danny va framför mej :)

Rixfm i Malmö 21 augusti 2010

Jaha..Lördagen började med att gå upp tidigt möta emma och sandra på stationen...typ 06:45 tror jag det var. Älskar dom! Det räcker att dem skrattar lite lite så blir starten på dagen bra!

Tåget gick 07:04 så vi hoppade på och började åka. Vi var helt crazy på tåget hade as kul. När vi stannade i laholm för att lols skulle hoppa på så typ flög jag och sandra till den sidan hon skulle hopppa på å började vinka som tokar..Jag är fortfarande cp så jag gömmer mej bakom det 4-sätet vi sitter på. När lovisa kmr på sa dem att jag hade gått på toa lols ba aa visst haha. Å jag börjar skratta å sätter händerna för ansiktet ser jag inte lovisa ser hon inte mej...hahah gud så jävla barnsligt men så sjukt kul flabba så jag nästan börja gråta..Sen åker vi och vi åker å så kmr biljett tanten å lovisa slipper betala för hon glömmer komma tebaks hahah xD. Sen ska sandra äta äppel/äpple  så blir det knas och jag tror hon kastade en liten bit så det kom på den sura tanten på det 4-sätet gämte oss HAHAHAH. Rätt åt henne. Hon ska fan inte få förstöra en EMD dag!. Vi kmr fram till malmö precis innan ringer vi stina hon ba jag vet inte om jag är i malmö det står ingenstans åååh nu kmr det ett tåg mot mej är det ni? Hahahha så jäävla söt är hon! Sen går vi av och jag baa jag ser henne jag ser henne sen börjar vi halv springa mot stina och då jävlar får darin fanet eld i baken å stina baa whut...vem springer hon mot?? Hahah det var kul ;). Men sen vet vi ju inte vart vi ska men emma ba jag kan vägen. Jaha okej hon fick leda oss å så gick vi lite fel men endå rätt som vanligt typ HAHAHA. När vi kmr fram hälsar vi artigt på malmö maffian haha. Sen pratar vi lite å dom är asså trevliga. Sen tkr stina att det luktar kräftor på stortorget jag baa euwh här luktar illa. Hannah ba aah hela malmö käkade kräftor här igår å bla bla. Då dog jag och stina haha. Vi hittade massa kräftmojs sen typ klor å så på marken HAHAHHA äckligt.Nu spolar vi................så nu är det typ 1-2 timmar kvar tills det börjar. Det är tävling på lilla scen å dem slänger ut tröjor. Eftersom jag inte hade någon gjorde vi en kupp. Jag skulle räcka upp hande även om jag inte visste sen skulle dem hjälpa mej! Hahaha jaa det funkade ju precis i början men sen kunnde jag inte utala vad det var så jag baa aa de som dom sa.  Men då tkt  tommy det var för mkt hjälp å bla bla så jag fick inte den :'( :@.
Lill-erik bjöd mej på glass men sen fick hon en 5:a som hon inte ville ha men jag ville inte bli bjuden på den hahah. Sen började det.

Jävlar vi vad vi (stina lovisa jag) rockade Hahhaha. Vi var på heela tiden. Även om vi inte stod längstfram utan rad 2 så var det grymt. Malmö publiken sög enligt mej. Men fick många blickar från scen. Hahah saade hade kontakt med både mej och lols smatidigt...knas. sen ahaha jag döör. Love generation det är så sjukt kul att bli crazy när dem kmr ut för dem tror värkligen att vi typ älskar dem. Så det blev blickar och leende och pekningar å massa av dem haha lite pinsamt faktist. Har kommit på att (h)assle är lite söt. Haha. Jaja alla spelade sen kom EMD å dem bara ägde allt å jag började böla i början sen bröt lovisa ihop när supermaan ögonkontaktade henne i minst 5 min! Okej inte 5 men kanske 2. Det var länge iaf.  Å danis kollade på mej hihi. asså okej det vägde upp att supermaan inte gjorde det haha. Stina lols och jag sprang bak till backstage efter för att få se grabbarna igen. Vi fick en galen norsk bakom oss asså han var helt sjuk! Jaja sen kom EMD efter ett litet tag och va baa OMG å danny BA OMG och backade. Han sa inget men han höll för öronen å vi ba kollade på honom men öppna munnar och vi måste sätt knas ut. Sen när dem skulle köra fick acke typ be folk akta fötterna han blev till och  med lite arg. Vafan e det för fel på folket i malmö?? Är det för att dom e små elr för att dem inte visste vilket hotell de skulle till efteråt? Emma, Sandra och c/o lämnade oss. Vi ba vart är ni de ba på stan vi vet inte. Sen kom det fram att de visste endå det var vid hotellet så vi hittade dit efter lite pratade i telefon med dem. När vi kom fram ser jag matte stå och prata med fans jag ba OMG OMG OMG! Lovisa och stina hade sprungit lite förre men hoho jag hade sjukt ont i min fötter! Kunnde knappt gå. Sen såg jag supermaan jag baa eeeerik! Å gick fram och krama han han ba heej bla bla sen blablade vi lite till. Jag ba erik du vet att du är supermaan va? Han baa ja klart så sjöng han baa suuupermaan. Så sött. Sandra å emma ba KOLLA å så pekar dem på mitt halsband där det stog supermaan erik ba e det jag? Jag baa jaa :D*HAPPY FACE* haha kram igen. Sen Matte och vanligt kram och kort sen danny kram och prat och kort å första kortet pratade jag på så ser helt knas ut haha. jag frågade om en kram å då blev han sådär knas och svarade något helt random som jag inte kmr ihår haha. Å ses hälsade jag från en preson till danis han baa okej :). Jag ba ska du inte hälsa tebaka han baa nääe! Jag ba nähä okej :S.
Sen blev det prat och sen kom apollo drive å stefan han är för jäkla skön asså. Mason med :D. Alla är det typ fast jag ahr inte träffat bobo än...Jaja dem är ur trevliga iaf. Å stefan bara aa ni måste komma på någon spelning kolla hemsidan bla bla å är det 18-årsgräns så fixar jag in er ni är ju med oss liksom. Jag ba haha jag e 18 han baa aah jag med. Jag ba men det e sant så sa jag mitt personnr han ba men jag e med 18. Han drev med mej :O. stina ba hon e faktist 18 då blev han tyst HAHAHHAHA. Sen frågade jag den långe i broken door hur gammal han trodde jag var han ba 15. jag ba 15?!?!?!?! HOHO ser jag ut som det? jag är fan 18. Han baa ööh men ni är ju det sköan gänget HAHAHHAHAHA. Sikken dålig bortförklaring. Men nu vet jag det är ju alltid kul att se yngre ut än vad man är. Tänk sen när jag är 90 alla ba va är du 90 du ser att vara 27 HAHHAHA. Okej inte riktigt så extremt men skit samma. När alla artister skulle gå in å käka satte vi oss på stenttrappan upp till lobbyn. Å då kom den dära hotell gubben å ba detta är en nödutgång om det börjar brinna så ni får inte sitta här. Jag ba MEN OFTA VI SITTER KVAR OM DET BÖRJAR BRINNA! Så tröga är vi inte. Fast det hörde han inte som tur var. Sen sket vi i honom och satt kvar sen kom han igen å igen å igen å igen. Å sen flyttade vi ut till utanför dörrarna. Å tror du vi fick sitta där?! Nej för då satt vi på deras gummi matta å den fick absolut inte blockeras. Vi ba men VAFAN! Så vi flyttade oss lite. Sen kom HANK THE TANK OCH SUPERMAAN ut. Gissa vafö? Jo dem skulle förkorta sina liv med 5-7 minuter.
INTE OKEJ!


Hahah det roligaste var att alla ba ställde sig i en ring runt erik å tände en cigg. Elr aa alla som rökte deet vill säga halva mm och a ni vet vilka som röker.  Men jag skiter i det. Det är deras lungor dem får gärna röka för mej. Det är ju som sagt inte jag som förstör mina lungor. Jaja. Sen så kom ju erica på den briljanta iden att vi skulle berätta för erik om vår familj. Det var det pinsamaste jag gjort i hela mitt liv. Vi var så flummiga å ba lill-erik stor-erik real-erik å han baa öh okej high 5 på det. Han kan inte ha fattat mkt. Men han fattade iaf att vi skulle ha ett kort...Å det tog lite tid å jag ba stod där mer armen om erik å han med armen om mej och jag baa OMG!. Jag kopplade inte riktigt det förens han hade gått in igen. Men jag svär vi stog där säkert i 3 min innan kortet blev av hihi(A). 

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Haha sött. Sen hände nog inte så mkt mer. Lovisa fick många att börja gråta även stina. Å aah lovisa e elak. MEN JAG ÄLSKAR HENNE ENDÅ! Å hon gjorde ju inte att alla skulle börja böla med mening.  Jag kunnde inte gråta för alla mina tårar hade tagit slut precis när EMD kom ut på scenen.


Jaa sen var jag stina och lovisa tvugna att gå. Å vi var såhääär nära på att sova över men det sket sig haha. Vi gick till stationen nöjda och glada  över att as kalas bra avslut på sommaren :D.
Vi kom till stationen och cpade på de jävla biljett automaterna som är ett rent  helvete att förstå! Men det funkade till slut. Vi fixade så stina kom på sitt tåg. Sen väntade vi typ 30 min sen kom vårt tåg. Å fy fan vad folk de var som skulle på. Sen när jag och lovisa äntligen satt oss å alla nästan kommit in plus att en barnvagn trängt sig in:/. Så berättar dem i radion på tåget att detta tåget inte kmr köra någotstans för några fläktar var sönder. ALLA BA WHUT! Så säger dem massa andra tåg och banor vi ska ta och det blir kaos alla ba tränger sig ut ur vagnen.
Jag och lovisa sätter oss på andra tåget som de sa i radion på det som var sönder. Sen säger dem i det tåget vi satt oss  i andra gången att det som går till halmstad är inte det vi sitter i utan ett annat. Vi ba men för helvete
det var helt kaos alla bara var borta. Men vi kom på rätt tåg men tror du det fanns sitt plats? Nää inte en enda. Jag och lovisa fick stå till lund. Sen fick vi plats haha. Å det satt världens (nästan iaf) sötaste jämte våra 4-platser hihi(A). Sen ba när vi åkt ett tag och nästan somnar som bara hör jag någon prata så jag kollar upp då jävlar sitter lovisa å pratar med en av dem han var värsta trevlig å vi ba dissa han hahahahahha. FAN vad elaka vi är. Efter några timmar kom tåget fram till h-stad jag och lovisa hoppar in i bilden kmr hem till slättis käkar spaggeti och körtfärsås- Vi ba vi har inte ätit sen kl 9 imorse. Bla bla sen när vi satt och åt å mamma och pappa hade gått å lagt sig kom vi på att vi hade ju fasen visst käkat. Vi åt ju på max typ vid 12-13-14 någon gång där haha. Sen eftger att vi käkat gick vi upp och la oss. Vi somna sen vaknade vi typ 1 på söndagen. Vi körde lovisa till laholm henne moppa var paj någon hade snott bensin å pajat den å massa. Vi ringde till lovisa föräldrar som kom å sen stog mamma pappa sven och anette och prata i 512 år om mamlö i november och det ser sjukt jävla ljust ut :D. Hihi. Sen åkta vi hem jag somna i bilen sov till 11 på kvällen vaknade till i 5 min loggade in på msn. Sen somnade jag igen HAHAHHA.



Har inte bilderna på mej/erik och matte.
Asså det är någon som har dom som ska skickasen krm dem upp här :P

Tack för en grymt bra avslutning på sommaren tjejer!

Teuta Stockholm Klubb-Danny ♥

Åkte med tot till sthlm i måndags för hon ville se Danis :). Å vem är snällast i hela världen och åker med? Jo Jag :)
Vi kom fram och lämnade våra väskor hos eli som vi fick sova hos än en gång :D. Så sjukt snäll. När vi lämnat våra grejer där drog vi med eli ut på stan. Så kom en kompis till eli så gick vi alla 4 å käkade. Efter det skulle eli dansa..Så jag och teuta gick på egen upptäcksfärd i stora sthlm. Tot trillade in på en drop in salong och så satte hon sig i stolen. Å så klippte han saken tot. Han försökte även få i oss att han hade kllipp danny när:dje han var liten. Jo men visst. Han visste inte ens vem danny var. Teuta fick förklara värsta detaljert. Danny Saucedo vet du inte vem det är?! Han den blonda i EMD? Vi gick ut från salongen å jag såg/kännde att något var knas. Tot blev inte nöjd men klippningen :(. Så nu ska jag säga att hon får inte klippa sig. Skriver det här så jag kmr ihåg....xD
När vi gått fel 512 ggr och typ gått runt halva sthlm hittade vi äntligen älskade götgatan HAHAHAHAHA. Nu visste vi vart vi var och vart vi skulle heja oss.
Vi var vid lilla hotellbaren malmen vid typ 19:00 - 19:15 enligt dom i receptionen skulle det börjar 21:00. Blev därför helt paff när Danny bara rätt som det var stog upp på scenen och sjöng innan klockan en hade hunnit bli 20:00.
Haha ja typ skämmde ut mej utan att veta det. Jag och tot satt och kollade på scenen och liksom bara väntade på danny. Å så kom han
jag ba - åå där är danny *pekar*  ååh där var janna då gick hon typ precis förbi mej. Jag ba ååh jennie snälla säg det lite högre!!. Jaja sen började det. Sen när vi skulle hämta dricka haha så beställde vi. Sen tot bar jag vill inte stå såhär långt bak. Så vi trängde oss in i folkmassan och sen ut igen och sen in på ett annat ställe men det var lika trångt där. Men sen 3:dje gången gillt kom vi framför lr a ett par killar släppte fram oss haha. Å jag kännde att jag stod ivägen så jag satte mej på knä typ. Fast inte på båda utan bara på ett..Vet inte om ni fattar men ahja. Sen resta jag mej efter ett tag och tot började bli rastlös så hon putta fram mej så jag nästan ramlar på danny jag baa VAFAN GÖR DU?! Å Danny ba Ja tota vad fan puttar du jennie för för?! Jag baa whut vafan fick du luft ifrån då. Skäll inte på tota BÖÖÖG!

Haha okej jag skojjar. Men hon puttade mej lite så jag var tvungen att ta 2-3 steg fram hehe. Sen sjöng jo débro. bla bla visste hur 1 låt gick å när han sjöng den kunnde jag endå inte hela texten xD. När det var slut skulle alla "vuxna" skaka hand men danny å alla ville ha hans uppmärksamhet. När tot inte "vågade" ropa på han å jag inte heller låter helt cp när jag ropar på danny hahah. sen kom han närmre oss å så kom det klart en gubbe å bla bla bla danny är söt och trevlig som vanligt o lyssnar å pratar med han. Å så stod jag och tot där men så sa jag om jag ställer mej bakom honom måste han ju gå in i me Oj förlåt heej. Hahah enligt tot typ ramla han över mej men icke. Han kunnde ju knapp röra sig. När han äntligen pratade mes oss ville min söndriga kamra inte sammarbeta. Lyckat!.
Danny trodde han hade pajat kortet så han ba oj vad gjorde jag. Jag baa asså den e cp. Men tot hade ju sin kamra med oxå :). Under tiden vi tog kort tot bara varför måste vi vara så korta? Hahah danis hade böjt sig så han bev lika lång som jag haha. Sen någon gång efter kortet danny ba du får använda högklackat. Jag ba visade dojjorna å liksom hoho var det 1 mm klack HAHAHAHAHA. Ja ba det hjälper inte..Men det hörde han nog inte.  Vi pratade lite till om matte å hans bebis men danny sa att han inte fick säga något. det var mattes grej att berätta. Men han är ju mitt uppe i något sa han och börjar låsas gunga en bebis. Jag trodde tot spelade dum för hon ba ööh? va?. Så jag spelade lite dum å sen baa åååh han måste ju mena bebisen hahaha. Tot försökte få danny att säga om det var kille lr tjej å hon berättade även om sin dröm men det hjälpte inte. Vi fick en sista kram och sen gick vi. OFTA tot går innan Danny. Jaa denna gångne gjorde hon det så hon måste varit nöjd :D. Vi gick hem till eli jag somnade nästan dirket men konstig om jag varit vaken så läänge..Vi bestämde tid hem okej vi åker vid 15:00. Tot väcker mej lite innan 08:00 tror jag å ba du kan vi åka hem vid 10:00 ist? Ja baa aah visst. Vi gör oss i ordning åker till elis jobb och lämnar hennes nycklar. Sen ska vi ta tuben til t-centralen. Självklart kmr världens packaste tub haha. Tot bestämer att vi tar den vagnen som det är mest folk i typ. Så där står vi och pratar och är cp som vanligt hoho tidig morgon asså. Å så skrattar vi lite för när tuben startar så trycks man ju bakåt lite å det är nästan alltid någon "turist" haha som trillar. Men ingen trillade utan bara en kenis som trycktes mot tot när tuben bromsade haha. När vi har åkt i typ 4 sek kollar både jag och tot åt vänster å nu hände allt samtidigt  
Ja andas in tot andas in som oj kolla. Sen vi bara MAAAAAAAAAAAAAAAAATTE! Han står med musik i öronen och med typ en människa imellan mej och han. Alla typ kolla på oss för vi blir såhär hyper å bara börja fnittra som små tjejer å bara hihi matte åå vad fin han är. Shit han är som en vanlig människa haha. Vi ville inte störa så vi bestämde oss för att låta han gå av när han skulle utan att vi sa hej. Jag tror faktsit han såg oss haha. Men asså ofta vi bara stöter på matte så tidigt..Naaw det gjorde ju min dag :P.

Shit tror tot påminde mej om att vi såg matte minst 5 ggr i timmen haha. Okej kanske inte 5 men iaf 3. Hihi även på tåget höll hon på. Haha. Hon skulle ju till växjö så hon hoppade av i alvesta. Så vi sa hejdå å kraaaam kraam ses den 4 okt :).
Ja sen bytte jag tåg i hässleholm för annars hade jag inte kommit hem...


Jaja sen när jag var framme i halmstad gick jag där påväg till pappa ååh så lyssnade jag på justin som sjöng så fint i min ipod hehe. Sen helt plötslig ser jag 2 likadana huvuden sticka ut från den stora skylten som står där. Där det sätts upp reklam typ. Jag baa aaah heeeeeeeej! :D:D:D. Det var sandra och emma som skulle skrämma mej men jag hann se dom innan. det blev kram kalas och sen beställde vi biljetter till sthlm i november.


Göteborg, Disco och Rixfm

Lördag 14/8
Dagen började med lite shopping med mamma :) Bra att hon är med och betlar xP.
Sen vid typ 13:30 så hämtade vi stina på stationen. Sen körde vi hem jag ville ju till skönevads marknad men det blev stressigt för vi kom på att vi ville till gbg på discot. Så love snackade med erica och vi fick sova hos henne :D

Vi kom till gbg erica rojin och lovisa mötte oss på statioen. Sen drog vi till discot direkt. Vi hade asså med våra väskor jag och stina. Haha det var värsta vakter å sånt som skulle kolla i väskorna och kroppsvisitera oss och skit haha. De tog stinas plattång och mitt shampo :O. Men vi fick tebaks det när vi skulle gå hem...Det slutade vid 1 kanske. Så vi var la hemma hos Erica vid 2-3. Sen skulle vi ju upp tidigt och lols som är trött somnade i ericas säng och det gjorde jag och stina med. Då var det alltså bara en fotölj över..så erica och rojin tog den(A). Söta dem är. Fast de sov ingeting :(.
Söndag 15/8
Mobilerna ringde 04:00 vi gick upp och fixade oss. Sen var vi vid scenen vid 05:00 kanske. Precis innan vi kmr fram hör jag sabinas röst jag ba whut?!. Sen kmr vi fram efter typ 4 steg å så år daf sab tot och vic där. Tot reser sig upp och jag får världens goaste tota kram. Den var efterlängtad!
 Jag svär jag har aldrig i hela mitt liv väntat så länge på E.M.D. lr någon annan artist. Jag hade inte käkat frukost heller det var bara rojin och erica som gjorde det innan vi stack. Så ja efter 1 mc toast 1 redbull 1 cola ½ ben och jerry och ca 5 timmar senare hade jag tappat min mobil trodde jag. Så jag ringde den och hörde att det ringde så jag spelade in ett röstmojs på min sån grej när man inte svara röstbrevlåda lr vad heter det? Jaja man hör inte vad jag säger för jag skrattar så mkt så jag nästan gråter var helt flumm. Trodde mobilen låg i väskan så jag gick dit och kollade men hittade den inte. Sen ba va de en tjej hon ba vad letar du efter jag ba min mobil. Hon ba aha är det den som ligger där? HAHA så hade jag lagt den på bordet och gått iväg bara knas. Som tur var är EMD fans snälla och inte tar mobiler hihi. Sen bara satt vi där och väntade på att de skulle släppa in oss. De jävla grejerna öppnade inte förens 1. Först då fick man springa till scenen för att ta plats. Vafan gjorde i där 05:00 cå? Men sen tyckte jag de resterade 4 timmarna flög iväg för sen började det.



De var nästan samma som halmstad
Ramsells
Rebound
Love Generation
Erik Grönwall
Erik Hassle
Anders Fernette
Apollo Drive
Broken Door
Darin
Ola
E.M.D.

Självklart sparar ju rixfm de bästa till sist å då hade jag la bölat mej igenom ander fernett darin och ola å när dem finaste kom kunnde jag ju inte bara sluta böla. Så jag bölade från de att de kom ut på scen tills jag kom till hotellet. Där fick jag reda på att jag missat dem. Men så satt vi och väntade och sen såg någon erik å jag börjar böla igen å sen fick jag en kram av finaste.

Erik: Varför står du här och gråter?
Jennie: För att du är såå JÄVLA UNDERBAAR! *i kram*
Erik: Nej är jag ju inte...jag är en idiot
Emma: Du är superman erik
Jennie: NEEEJ det är du inte du är ju SUPERMAAN!
 
Sen satt vi(jag lovisa och stina) och väntade lite till vid hotellet sen tog vi spårvagenen till centralen å åkte hem.
Tack alla för ännu en EMD dag


Goa gubbar xD






28 juli - 2 augusti 2010

Onsdag 28 Juli
Emma Sandra och Stina kom till slättis. Vi gjorde inte så mkt. Hälsade på kusselussarna mormor å sen gick vi typ hem och spelade kort haha.

Torsdag 29 Juli
Dagen kunnde inte börjat bättre!
Save tonight spelas vi ringer som galningar jag kmr fram - hej du är samtal nr 5 klick.
Emma kmr fram - hej du är samtal nr 6 klick. Mamma kmr fram - Hej bla bla bla du är samtal nr 12! bla bla vi som sitter i baksätet (emma, sandra stina och jag) bara WIIIIIIIAHHHHHHHAOOOOOOOOOOOOOOOU! Vi hade chansen att vinna EMD hem till oss men det gjorde vi inte :'(. Jävla äckel vallås vann. Så nära men endå så sjukt långt ifrån. Det värsta var att jag fick reda på att det var min farbrors sons mammas styv något som vann! BÖG vrf ringde de inte mej?!?! Ok Ante ringde mamma men hon hade glömmt mobilen och ola ringde pappa men lite försent :'(. Jaja de försökte iaf :D.

LISEBERG here we come! Vi åkte från stan vid 9 var i gbg vid 10 tror jag. Kollade norstan lite och sen drog  vi till lisse. Där åkte vi tusan och hade kalas kul. Jag vann även en såndära kexchoklad kartong mojs. HAHAHAHA vi gick in i spelgehuset, då var det en liten kille som gick rakt in i en ruta och börja gråta...Stina flabbar sönder sen gör hon samma sak sj HAHAH sötnos.
Regnade nästan hela dagen så vi var dyngsura. Men KUL hade vi :D.


 
Fredag 30 Juli

Vi tar det bara lungt hemma i slättis..sen vill vi in till stan och kolla på någon båt. Vi drar in det regnar vi hittar ingein båt. Paraplyerna blåser sönder haha har film på det...Vi kmr hem bakar kladdkaka med chocklad som botten. Å aa något måste ju alltid gå fel. Kexghoklads boten smakade papper och kladdkakan blev inte ens färdig...Men stina värkade gilla den :).


Lördag 31 Juli
Sandra, Emma, Stina och jag åker till gullbranna. Städar lite och tar det lungt tills carro kmr. Sen åker vi in till stan. Går runt lite och kollar marinfestivalen. Amanda Jensen skulle spela så vi drog oss till scenen. Det var fullt på läktaren å så orkade vi inte stå och trängas med alla andra. Så vi letade efter någon stans att sitta. Vi hittade ett litet staket vid sidan om scenen. På staketet en bit ifrån oss sattr det kanske 6-10 pernisonärer som också ska kolla på amdanda (antar jag). Å jag går fram och känner lite på staketet innan jag sätter mej. det är lite vingligt så jag strutar i att sätta mej och lägger ner min tröja på marken ist. Å u samma sekund som jag lägger ner tröjan trillar pensionärerna baklänges för staketet går sönder...HAHAHAHA gud. Stina kollar på mej och ba jennie var det du? Jag baa nääe jag la ju bara ner min tröja. Pensionärerna blir liggande där i typ 30 min. Sen fattar dem att de trillat och reser sig upp HAHAHHA dom har ju oftast seg reaktions förmåga. Neeä fy vad elakt jag är. Dem låg nog bara där 3 min elr något. Jaja vi kollar på amanda jensen å jag blev inte spec imponerad. Det var som vilken dålig konser som helst. Men nu är jag ju inget amanda fan precis. Så jag kunnde typ en låt..:/.
Efter Amanda jensen hämtade vi tot sab och vic :). Sen åkte vi hem till Gullbranna. Vi bestämde hur vi skulle sova sen åt vi...Sab började sitt prat om ilimunati och jag dör igen. Så jävla läskigt. Allt hon säger sätter sig i min hjärna och sen kan jag inte sova bara för det HAHAHA. Sab tack så mkt ;).
Men tillslut somnade jag ändå.

Söndag 1 Augusti EMD DAAAAGEN!
Alla är spedade till max som vanligt. Jag är spedad men har fortfarande inte fattat att vi ska faktsit ska se EMD i halmstad i år igen! Men utan lovisa :'(. Vi var vid scenen halv 9 elr 9 typ. Sen började väntandet och regnet kom :/. Medans det höll på att regna gick jag sandra och carro till tågstationen sandra skulle på toa. Sen satt vi där lite. Sen kom sab tot och vic. Jag hade ju lovat sab en cola om hon kom så den fixade jag och sen drog vi alla tebaks till scenen där stina och em väntade :D. Upplevelsebyn öppnade ju vid 12. Vi drog dit å kollade lite. Snackad med lilla scen tommy å tog lite kort med jb som iof var i plast men endå. Det är alltid lite kul med såna bilder xD.  Sen bra satt vi där på lilla scen och tog det lugn. Baby goodnye spelar vi blir gladiglada. Sen några andra låtar å sen spelar lilla scen tommy save tonigh. Å då börjar jag stor lipa. Allt bara kmr på en gång. Värsta löjligt å så får jag sandra att börja böla och sen bölar alla. Usch. Jag ringer mamma å hon bara pratar emot så då börar jag böla ännu mer å massa skit. Asså för en låt helt sjukt jag skulle ju få se killarna samma dag bara några timmar kvar. Men när man bölat lite blev allt bra igen haha.
Sen går vi runt och väntar vid scenen frågar timme när EMD kmr och ska soundcheka. Han säger någon tid och att erik inte kmr på soundcheken :(...sen väntar vi lite till. Efter en stund kmr det en rixfm bil alla typ springer bak till backstage området  det var ju Matte och Danny som kom :D. Men ingen erik :(.
Folket börjar gå till sina platser igen medans vi står kvar. Jag vill ju träffa Eik. Hoppet är det sista som lämnar människan (haha internskämt).
Men sen petar någon på mej för att stefan går ut till vägen och pratar i mobilen. Omg det kanske är erik som kmr tänkte jag. Jag går ut och kollar och rätt som det är kmr det en vit audi tt och jennie blir happy face.
Erik snurar lite med den sjukt fina bilen och kör in på området. Erica dog när han kom å när han körde in på området han han inte ens stänga av motorn innan alla stog om hans bil för att få en underbar ERIK-KRAM.
Jag fick min kram och en kram bild :D. Tack Sandra ÄLSKAR den!
När killarna soundchekat stack dom till hemma hos vinnaren. Böög!
Sen såg jag inte dem mer innan allt började. Efter att det var slut och killarna hade ägt allt och alla på scenen stack vi till hotellet. Blev även bilder och kramar då också :D. Sen åkte vi hem och typ sov. Självklart blev det ännu en kväll med lite iluminati prat. Tror ni inte tjejen i ramsells och love generation gör iluminati tecken med. Jag stina och sab dog! Så sjukt.




Looooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooove











Måndag 2 Augusti
Vi vaknar går upp stressar hinner inte käka frukost om vi ska med bussen. Vi missar bussen så vi hinner äta frukost. Sen drar vi in tills  stan :D. Är där vi halv 10 vi bänkar oss utanför hotellet och sitter där tills grabbarna kmr xD.

Man måste ju komma på något att göra annars sommnar (jag) man xD


- ALLTID REDO!




Danny och Matte kmr la vid 12-12:30. Det blir prat prat och kram kram.
Bara de bästaste tjejeorna med matte danny och stefan :D..Hahaha jag dör när vi står och pratar ringer det i dannys telefon å rätt som det är han bara - men han är bög! Är man så så är man bög. Av alla ord han kan säga säger han bög! Hahah alla tjejorna dog av skratt!
Sen när vi pratat klart å dem åker sätter vi oss och väntar på superman(Erik). Stina Emma och Sandra måste gå vid 13:30 tror jag den var :(.
Erik kom ut vid 14:15-14:30.

E- Hej vad gör du här? :)
J - vad jag gör här? Jag väntar på dej. Bla bla bla
E - Söt du är bla bla. Ja blev lång skön tuplur blev lite sent igår xD. Bla bla
Sen kom en annan rixtjej och störde sen kram och sen hejdå.
Pinsamt som det var så hade ju mamma självklart parkerat typ några bilar ifrån honom så vi gick när han gick haha stackarn måste trott att vi följt efter honom.

Tack tjejer för 6 underbara dagar!


Växjö, Karlskrona och E.M.D 17-19 April

På lördagen firade vi pappa lite på morgonen och sen vid typ 12 tiden drog jag in till stan och mötte lovisa på tågstationen. Sen kom bussen och vi åkte till växjö. Vicky och Stina mötte oss på stationen i växjö vi drog hem till dem och la av vår packning och spelade med andra ord. Jag äger på det mer behöver jag inte säga :P. Efter att vi spelat klart det fick vi typ dra igen för då var det dags att hämta tot :D Sen efter det drar vi hem till stina och bara myser. Det blir som vanligt att vi sitter upp till 3-4 på mornarna och jag vet inte hur många vi sa vi ska se EMD imorgon. Nej just det…det är IDAG! Alla hade ställt mobilerna på 7 och först ringde stinas osv. Å vi är ju så nyfikna av oss så vi måste ligga kvar och vänta tills alla har ringt :p. så vi hör vad alla har för väcknings signal ;). Klockan blir typ 20 ö 7 sen börjar vi göra oss i ordning och alla mår typ illa. Men det är normalt på EMD dagar. När vi är klara åker vi ner till tågstationen beställer biljetter och sen åkte vi. Vi skulle byta tåg i emmaboda och det gjorde vi. Fast det krångla så det blev buss ist. Det tog lite längre tid men vi kom iaf fram i god tid. Sen började vi gå mot det stället och vi är ju såå smarta så vi trodde vi visste rätt väg. Sen tappar vi bort oss och det ser såå fel ut. Så vi ringer maja och hon ber oss gå tebax till tågstationen. Hon kmr och möter oss och sen går vi samma väg tebkax som vi redan har börjat gå på. När vi är på väg till stumholmen som platsen hette gick vi förbi 2 stora parkeringar. Första gången vi gick förbi fick jag spel. Jag bara OMG OMG det är EMDs bil/buss! Tot baa nää det ska stå ______ det är inte deras. Så jag bara ok tot vet inte lönt att säga emot. Sen när vi gick föbi igen när maja hade hämtat oss tkt jag att reg plåten såg lite knas ut. Så jag bara vänta vänta vänta jag ska bara kolla. Haha jag ser och jag bara OMG DET ÄR EMDS BIL/BUSS! Vi kollar in iden och det är fullt med filmer och godis å massa. Efter att vi upptäck det går vi till stumholmen och maja visar vägen. När vi kmr fram blir vi stoppade av ett rödvitt band. Så vi parkerar oss där. Sen går vi runt och kollar läget. Lite bakom scenen och sen helt plötsligt var vi inne på det spärrade om rådet..vi ba Ooups (a). Men så snackade vi med niklas lr vad det han hette bexell?? Kmr inte ihåg vad vi sa men det hade med EMD att göra iaf haha. Sen kom grabbarna i sina fina bilder och Erik kör den ena och han bländar mej med sin otroliga stjärn/superman glans. Vi vet ju hur allt ser ut så vi går bak och alla ba omg EMD bla bla haha. Å ja alla vet hur det är när EMD rör sig utan vakter så alla ska a kramar och kort å massa. Men jag masar mej fram till Erik får en kram och sen bara J- Erik jag har en sak jag vill visa dej..vänder mej om E - Okej J- Dra ner men tröja…Vic rusar fram och drar ner den åt han haha. E- Nejmen gud är det på riktigt? J - Ja E- Shit gud vad kul. Den var jätte fin :D J - Tack asså den är ju lite fel stavad med..ja E - Va nej jag får se igen… J - Jo men where ever ska ju sitta ihop E - Men äsch spela roll det betyder ju endå samma sak. Sen kmr roffe och bara tjejer jag vill snacka med er lite. Vi ba ono här kmr reglerna akta sladdarna ,tänk på att det är i tv, skrik inte när programledarna pratar osv osv. Men ist sa han Jo det är såhär bla bla EMD fans långt fram. Vi baa wiie roffe det är värt en kram. Så blev det värsta gruppkram. Nu hoppas vi långt fram orkar inte skriva allt. Men iaf nu är vi framme vid insläppet ungefär. Så tar vakterna bort bandet och det blir kaos alla bara springer. Några meter fram är det ett till rödvit rep som skulle stoppat oss. Men medans alla hoppar lr typ kryper under det rusar vicky rakt mot det. Det resulterat till att hon springer tills det tar stop. Men det tar inte stopp så Vicky forsätter och då ramlar alla kravalstängsel p.g.a av dem sitter fast i det rödvita bandet HAHHAHA. Så när vi har ställt oss och fått bra plats m.m säger vakterna till oss att vi inte får stå där =(- Så dem puttar tebaks oss en bit. Å sen sätter dem upp nytt rep. Eftersom varken tot, jag, love,stina lr vic kan hålla i ett rep går det självklart sönder där vi står HAHAH. Men dem låter oss stå kvar om vi håller i repet haha. Sen så fylls det på med galna och jag menar verkligen galna pensionärer haha. Å sen kmr det fram en en tjej med blont lockigt hår och frågar om det är vi som är EMD klanen (haha) Å ja klart det är vi. Hon ba ok då kan ni ställa er vid 4an så får ni bästa platser och sådär.. Vi kmr släppa på där först men ni kan gå lugnt ni behöver inte springa. Kmr det folk före er tar vi bara bort dem. Å sen fixar sig allt. Tot blir galen och hoppar runt runt och alla vakterna kmr och ställer sig där vi står hehe. Iomed att vakterna kom fick vi en ny “kompis” han hette zeve men det var svårt att säga så vi döpte han till hassan :P. Han var en av de snällaste vakterna jag typ träffat. Haha. Å a allt var underbart den dagen var helt amazing. Sen när allt var slut begav vi oss till killarnas hotel hihi. Hon hotel tjejen försökte lura oss å sa såhär EMD dem har inte bott här.. men tot ba men hoho vi såg dem komma härifrån och gå till sin bil. Sen kom dem ut och då började vi diskutera om hur vi skulle göra. Vi började gå mot scenen och sen träffade vi på alla vakterna + hassan och muhamed. Vi frågade hassan om han visste var EMD var å smart som han är trodde han att de var kvar på deras hotel och de bodde på samma som vakterna sa han. Hahaha då vände sig en av tjej vakterna och baa det var ju smart sagt! Så jag och love följde efter dem medans tot vic och bexell gick till scenen. Sen så snodde de massa bullar och saft haha (jag vill också dricka samt med EMD). Sen kom de till oss och vi gick till tåget. Vi åkte till emmaboda för att byta tåg och då hade jag bränt mej i ansiktet och kände mej så där lite febrig flumm. Jag lutade mitt varma ansikte mot dörren bexell öppnade den jag typ snubblar ut men lyckas stabilisera mej igen..Men sen tror jag att ja står på fast mark så jag går ett steg åt sidan. Sen fattar jag att aha jag missade 2 trappsteg…sen ligger jag på trotaren haha. Det resulterade till att vic och bexell flög fram till mej sen ligger vi där och skrattar i typ 511 år haha xD. Sen skrattar vi åt det hela vägen hem till bexell haha. Tack för en amazing dag tjejer!

kommentarer

Postat av: teuta
hahahha du dödar mej
fan de va sååå kul :D
mindre än en månad kvar te nåsta gång :D

Matte Lets Dance 8 Januari 2010

Torsdagen den 7 januari
Jag står och pratar med mamma och pappa i köket och hör något som vibrerar..sprigner upp på mitt rum och kollar. Då har jag 9 missade samtal från tot! Jag bar OMG vad har hänt. Vi brukar ju inte ringa varandra så blir lite shiit! vad har hänt. Så hinner jag inte svara men hon ringer upp igen. Jag svarar

Jag-  Hej
Tot - Vad ska jag göra jag HAR RÅKAT KÖPA 2 biljetter till lets dance vad ska jag göra.....
Jag - när är det till vilket program?
Tot - IMORGON VAD SKA JAG GÖRA??
Jag - Men det finns ju bara en sak vi kan göra. Jag kmr till dej imorgon bitti okej...kan jag det??

(får knas blickar av mamma och pappa som att vi borde kanske prata om vad det nu är du tänk göra.)

Vi börjar prata...ca 2-3 timmar senare har vi fixat tågbiljetter och sovplats ja men då sover vi några timmar sen ska jag få träffa tot och sen ska vi till sthlm för att se matte dansa.

Fredag den 8 januari !
Jaha upp och hoppa vid typ 06:45-07:00 fixar mej endå rätt lungt utan att stressa (konstigt nog) okej sista 15 minuterna blev det stress p.g.a av tot haha nej nu skojar jag...men fick sms av henne kl 01:46
(på torsdags natten till fredags morgonen) lr något om att jag skulle skriva ut något som skulle med till lets dance grejen...så skrev ut det. Sen kom mamma igen vid 08:00 och vi körde in till stan. Vi hade hört på radion innan på morgonen att något tåg till gbg var försenat så jag var beredd på att mitt också skulle vara det. Vi kom in till stan fixade en tiding och gröna äppel (HAHA) sen väntade vi klockan blev 09:02 inget tåg. Dem säger att det blviit försenat för 5 min sen 10 min jaja okej liksom. Vi hade en timme i borås så inget stress. Tåget kmr jag sätter mej och tkr det är skönt att vara påväg.  Jaha ser att vi är framma i varberg 09:58 men bra då kmr mitt tåg när det jag ska byta till ska åka. Klart jag hinner. När jag kommit typ halvägs till varberg kollar jag på min bytningsbiljett till borås å jaha då ser jag att jag kollat fel på tiden vi kmr till varberg och när mitt tåg går. Jag letar efter biljett tanten men hittar henne inte...tänkte be henne att fråga om det andra tåget kunnde vänta på mej. Jaha där gick mitt tåg tänkte jag. Så när vi kom fram gick jag in till tågmänniskorna på varbergs central och frågade vad jag skulle göra. Om det kom något annat tåg lr buss lr hur jag skulle göra. Men han fattade typ inte.
så jag förklarade igen att jag missat mitt tåg i varberg som jag skulle åkt med till borås för att sen byta tåg till sthlm för att mitt tåg i halmstad var försenat. Okej så långt fattar han. Men att jag har 3 biljetter fattar han inte. Så jag förklarar igen 1 biljett är från halmstad till varberg biljett nr 2 är från varberg till borås och biljett nr 3 är fån borås till sthlm. Okej då låsas han fatta haha. Å så medelar han att det inte går något tåg lr buss till borås förens 13:00 och om jag hade suttit kvar på tåget till gbg hade jag varit framme nu och kunnde ha bytat till borås där. Ja men det är ju inte jätte lätt att sitta kvar när man bara har biljett till varberg tänker jag. När jag sen säger att jag måste till borås innan 12:00 för jag ska vidare till sthlm säger han jaa det finns ju ingen chans  att du hinner ditt ja du. Du kan snacka men hon (bussmojs) och be om att få pengarna tillbaks. Jaha säger jag och går ut för att ringa mamma för nu har jag börjat få PANIK!. Det hjälper liksom inte om jag får pengarna tillbaks för tot står i borås och vnt på att jag ska komma för vi ska till sthlm och matte. Jaja jag ringer mamma när hon svarar kan jag inte hjälpa det men min panik bryter ut jag börjar stor böla och säger att jag är fast i varbeg till 13 hjälp mej!. Berättar allt mellan snyfftningarna hon börjar prata med kunnden hon har. Tur att vi känner den kunnden såpass väl och att hon struntar i om hon blir klippt lr inte bara det löser sig för mej så kan hon bli klippt sen. Sen börjar ringandet. Mamma säger att hon ringer upp om 10 min. Medans vi pratat har jag hunnit bli lite lung gråter inte lika hysterisk men fryser sjukt mkt för jag står ute. Jag ringer pappa och berättar ihop om att han kan fixat det fast jag vet att han inte kan + han är sjukt många bil bort typ i skåne lr något haha. När han svara börjar jag lipa igen och lägger märkte till att det är så kallt att mina tårar fryser till is på jackan så då får jag lite smått panik ich lipar lite mer. Sen ringer jag tot stor bölandes och berättar allt och hon vet precus hur jag känner mej och lungar ner mej med sin det löser sig attityd även om hon inte säger orden tkr jag att jag hör det i hennes röst.  Sen ringer mamma och säger att taxi från varberg till borås skulle kosta 1700 typ så det gick tyvärr inte. Sen säger hon att hon samtidigt står hon i telfonkö till något och så måste jag lova henne att gå in på tågstationen annars skulle jag bli sjuk. Jag gå in och sätter mej på en bänk. Sen kom jag på att jag glömmt äta frukost och blir hungrig men orkar inte äta något. Så jag kollar i en tiding jag köpt med mej. Sen fördriver jag tiden med lite musik lite telefonsamtal. När jag hade en halvtimme kvar att vänta ringde jag bror och han sa att hade jag ringt tidigare hade han kunnat komma och underhålla mej! Han var 20 min ifrån! Jag hade alltså suttit på varbergs tågstation i 3 timmar sj och haft tråkigt och varit orolig för resan till sthlm och så sitter min bror 20 min ifrån med bil och inte vet något. Jaja sånt händer. Mamma ringer igen och eftersom hon är superman har hon fixat så att jag ska ta ett nytt tåg och nya tider utan att behöva betala en krona. Så blev det såhär
jag tar tåget från varberg till gbg sen väntar jag i gbg 45 min sen tar jag tåget från gbg till sthlm som stannar i herrljunga där tot ska stå och vänta eftersom hon också fått ta ett annat tåg utan att betala. Jaha vi anläder antligen till herrljunga tot har bett mej gå ut från min vagn får att se ad jag sitter. Okej hennes ord min lag haha. Nej men jag går ut ropar TOOTAAAAAA! Jag trodde jag såg henne och gick in igen. Personerna i min vagn kollade på mej som om att jag var knas...haha sen satte jag mej igen men ställde mej snabbt igen och kollade mot ingångarna till vagnen där jag satt om tot kmr lr inte. Tåget börjar rulla jag kollar ut genom fönsterna igen tot mobilen har dött så jag kan inte ringa henne. Tänk så är hon inte på tåget vad gör jag då :O?! Dem som sitter i samma vagn kollar fortfarande konstig på mej eftersom jag står och kollar mej omkring hela tiden. Men sen ser jag tot komma typ längstbort från tåget känndes det som och så möts jag av världen sötaste leende
(nej inte eriks) och jag smiler med upp och blir så lättad över att hon var på tåget. Jag vinkar som en tok och hon vinkar tebaks. Sen kmr hon och jag får världens kram och vi börjar prata direkt och vår vanliga  ljudnivå
(lite högre än vanligt) å gissa om dem i vagnen kollar......ja det gjorde dem. Men dem fattade nog vrf jag bettede mej som jag gjorde innan. Ja vi satte oss ner sen kom han tågbiljetts snubben och han fick se tots biljett och jag förklarade samma sak att det hade blivit tågtrafiks mojs tid ja någon knas ord så han bara jaha okej ja det var ju du ja. Sen svamla han om att byta tåg i skövde och vi  baa nej vi ska till sthlm! Jaha just det sa han igen och fattade. Han var gammal och gullig. Inte gullig gullig utan gullig.
Sen käkade vi lite på tåget sen somna tot jag kollade samma tidning jag redan läst haha sen kom vi till västerås och jag tänker på matte och måste kolla ut genomfönstret för att se hur han bor (typ) å vad ser jag när jag kollar ut om inte LÖGARENGSBADET (heter det så?) jag ba iiih haha det pratar han ju om i en intervju med rixfm wow tyfft typ haha.


Sen vaknar tot när vi har några stationer kvar. Sen ringer hon eli hon hjälper oss med buss nr och tunnelbanne namn m.m. Sen märker vi att tåget är segt så vi missar första bussen. Men vi har tid och nu har även jag fått det löser sig attityden så vi tar det lungt. Hittar tunnelbana och av vanna sist jag var i sthlm (med lovisa 4-6 dec) så gick jag ner för första bästa rulltrappa som visade ner efter vi gått igen dem dära grejerna innan rulltrapporna. När jag märker att tot inte hoppar på blir jag lite paff och undrar vrf hon inte hoppas på och säger men kom då! Hon kmr och tunnelbanan kmr vi hoppar på och är glada att vi snart är där och har lite pytte brottom men vi kunnde ju ringa hon tjejen. Sen när vi kmr på att vi ska kolla hur många hållplatser det är kvar tills vi ska av ser vi att vi åkt åt fel håll och att vi är en hållplats ifrån sluthållplatsen! Jaha vi hoppar av i småttpanik fär ni har klockan blivit mkt typ halv 8  (och lets dance börjar 8). Vi¨åker tebaks till östermalmstorg och tar sedan rätt tunnelbana till ditt vi ska. på tunellbanan ringer tot ett telefon nr hon fått. Hon pratar med någon och säger

T - nej men asså vårat tåg var försenat vi har kommit för att se matte DANSA du måste släppa in oss innan pausen vi har åkt jätte långt vi KAN INTE MISSA MATTE!

Teuta får prata med någon anna och vi hoppar av och går halvspringer mot bussen. Sen frågar vi busstanten om denna bussen går dit vi ska och att vi ska av där och hon säger att det inte finns en gata som heter så. Men att den går till en gata som heter liknande och så säger hon ett annat namn bla bla och vi är stressade som bara den. Sen är vi äntligen framme vid svt huset vi hoppar av ringer den tjejen tot snackat med innan och hon säger att hon kmr ner och möter oss. Nu är asså klockan typ 3-5 över 8 och lets dance har börjat. Vi kmr in värsta V.I.P och när vi kmr med henne kollar allt folk som sitter i V.I.P rummet konstig på oss. Dem jobbade nog med själva lets dance programmet. Vi hänger av oss jackorna och jag lämnar min väska tror inte tot gjorde det. Sen när vi kmr in i studion är det paus och alla värkligen alla i hela lokalen kollar konstig på oss för att vi kom under pausen. Vi sätter oss och kollar runt på allt folk i lokalen och upptäcker att det är rätt litet tkr vi. Vi jämför med dansbandskampen och bingolotto och att det alltid brukar vara mindre än vad det ser ut som på tv  fast på dansbandskampen var det större än det såg ut att vara och massa bla bla.
Sen fastnar min blick vid någon kille å eftersom min syn är bäst ser jag inte så jätte bra det är även lite mörkt i studion inget spotlight på någon i publiken liksom. Aja jag känner hur min hjärna börjar jobba men den kmr inte på vem det är. Sen typ medans jag tänker säger tot

T - JENNIE ERIK ÄR HÄR ERIK ÄR HÄR ERIK ÄR HÄÄÄR och cattis
J - Va :O VAR VAR VAR??
T- Jag kollar inte på han
J - Jag kollar åt samma håll som tot och pekar han?
T - NEJ jag kollar INTE på han och har har blä skjorta och extra ögon på sig(glasögon)
J - JAHA OMG DÄÄÄÄÄÄR! MEN JAG KOLLADE JU DIT OCH..MEN..JAG KUNNDE INTE PLACERA HONOM!


sen börjar han pausgubben prata bla bla ni var jättre bra nu kör vi om 1 2 3 applådeeeer
alla klappar och så är det igång.
Ska bara tilläga att allt detta från att vi kmr in i lokalen tills han gubben säger 1 2 3 händer inom loppet av 5 min typ. Så man hinner inte riktigt smälta allt.
Men lets dance drar igång vi hinner se att matte inte hunnit dansa vi pustar ut och förbered oss på att matte kmr snart en victoria fotbollstjejen ska bara dansa först.
Jag börjar förberede mina ögon och kmr på att jag glömmt kamran. Men tot har sin så jag zoomar in erik och tar lite kort och mitt hjärta slår några slag fortare (typ 276 slag) när det ser ut som att han kollar på oss. Sen får hon sina poäng och sen säger dem att mattias ska dansa och visar hans "film" vi kollar lite på den och både jag och tot säger samtidigt kolla han har RUN EMD TRÖJAN. Sen kmr han typ ut på dansgolvet och vi skriker och tanterna jämte oss skriker men inte lika mkt och lika högt utan lite mer woouu och jag och tot WOOOOOOOOOUIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIEUIIIIIIIIIIIIIIUUUUUUUUUUUUOOOO jätte högt typ.
Sen börjar han röra på  sig och jag dör! Jag bara OMG HAN KAN RÖRA SIG OMG OMG OMG jag bara oj oj och kan inte göra annat än att dö lite till. Sen är han klar och sen när molly ska visa sin film börjar vi prata igen. Liksom det är ju jennie och tot vi kan inte sitta tysta efter mattes dans! Vi pratar och tanten jämte tot ber oss vara tysta för det hörs att vi pratar och vi har kommit fram till att hon känner molly för det var bara när molly skulle dansa hon bad oss vara tyst. Vi blir lite tysta hon dansar och jag håller på att trilla av stolen som står still(a). fråga mej inte vrf. Men vi knäcker oss iaf. Sen blir det paus och erik kmr mot vårt håll. Han stannar fint på liite för kångt avstånf och vi funderar på att gå till honom och medans vi pratar om det säger paus gubben att vi börjar om 4 min bla bla. Så vi tar nästa paus bestämmer vi. Sen när erik går mot sit bord igen säger tot undra om dem lura oss matte ringde erik och bad han distrahera oss medans han gick på toa..vi satt på samma sida som dansarna gick på toa lr asså dem måst ge igenom en dörr och vi satt på samma sida som dörren. Vi kommer fram till att så långt tänker dem inte. Precis när vi sagt det och kollar mot dörren för skojs skull så ser tot mattes rygg smita in genom skynken till greenrom  HAHA SLUMP lr dem tänkte så långt?


Det får vi aldrig veta.
Jaja sen blir det paus igen vi går till det dära V.I.P. rummet (dår vi kom in) jag ska hämta min kamra och vi planerar att träffa matte haha lr hoppas iaf. Jag kollar in genomskynket dem gick bakom för att komma till dörren och vem står dör beredd på att få till det dära rummet vi ska till?? Jo matte. Jag säger till tot vi går in och jag gräver efter min kamra i väskan. Tot ber mej skynda mej jag hittar inte kamran matte kmr in tot

T - Matte! Matte
M - Hej vad gör du här?
T - Vi ska se dej dansa
M - Jag med HÄR (han syftar på V.I.P rummet haha)
T - Va får vi inte vara här? får vi inte vara här`men vi kom in här?
Jag går fram till hem utan kamran
J - Hej matte kan jag får en kram
M&J - *KRAM* i kramen guuud vad duktig du var! säger jag
T - kan vi ta ett kort
T&M -  *tar kort*
M - nu måste jag hinna kissa med


haha sött.
Sen tog jag kamran och vi gick in och satte oss
Sen dansar några och det blir paus och sen tkr tot att vi ska springa över dansgolvet fram till erik och säga hei. men jag tkr det är en dålig ide (han får komma till oss om han vill något HAHA jag är ju superman xD) Men tota kmr på den smarta iden att fråga han programledaren ja visst han kmr ju gående mot oss...men vad heter han? Båda har hjärnsläpp vad heter han...?? Just det DAVID HELENIUS(stavning) haha samtidigt så vi båda kmr på det och säger det i vanligt tonläge står han precis framför oss och pluggar in manuset och kollar upp pch blänger på oss för att han hör sitt namn och för att vi tydligen störde honom.
NU spolar vi framåt. Alla dansar det slutar allat repotrar och press och massa ska fråga ut dansarna och artisterna..jag och tot släpper inte erik med blickan han reser sig vi tajmar och ställer oss vid in/utgången till lokalen han kmr (med sin massa sött) vi stoppar honom och frågar om bild och kram. Jag får bildkram typ. Tot får kort och kram tror jag + hans mamma på köpet (hon kom med på bilden). Tot bad mej ta kort med båda kamrorna typ så jag tog jag bara 1 2 3 smile. Lätt att veta vilken kamra dem ska kolla in i. Haha smart som jag är så tar jag ju med båda samtidigt haha. Det blev bra iaf.


Sen minglar vi in på dansgolvet....det är asså jag tot och massa press och dansarna publiken har gått. Vi får kort med matte dissar cicci smyger fram till cattis och ber om kort med henne hon blir generad och tkr vi ska ta kort på matte ist med vi förklarar att vi tkr hon är så söt och vill ha kort med henne och hon går med på det. Fast inte utan sin kompis. Å då kmr det en anna snubbe som antaligen är kompis med cattis och hennes kompis på att han vill också ha kort på cattis kompis, cattis och mej så han tar kort på oss. Sen totas tur då tar han med kort. Så vi han har asså kort på 2 av emds fan i sin mobil jaha lite scary haha.Jaja. Sen hittar vi rabih tar kort med honom ringer johanna han prata med henne. Tot är söt och säger att  han dansade bra men vi röstade på matte då svar  rabih att han gillar engelska HAHA. Sen sitter vi lite på trappar och bara kollar vnt på att matte ska bli klar med intervjuerna och vi ringer lovisa vi ber henne ringa oss sen ber jag matte prata med henne. Han fattar inte riktigt hur jag menar så jag säger bara hej lovisa i luren och hälsar att rabih hälsar. Sen frågar vi matte om vi kan få kort med han och cattis. Han säger okej men preics när vi ska gå fram till han kmr cicci springade och presenterar sina föräldrar för cattis JAHA hon blev säker sur bara för att vi dissa henne innan drf fick vi inge bild med matte och cattis.
Sen hitar vi malin tot tar kort på mej och henne sen dissar tot henne hon var diiiiiiiiiiiivigt! Vi dissade många "kändisar" på en halvtimme kanske. Spec alla "kändisarna" som ska synas var vi bra på att dissa. OKej vi dissade bara han flintisen som dansar med malin sen dissade vi dansarna när vi snacka med matte och rabih jaja skit samma. Vi hamnade iaf på trappen bakom all press. Sen kom en tjej som jabbade med lets dance antagligen och frågade om vi jobbade där lr vad våra kort var...dem som visar att man är typ V.I.P lr press lr något. När hon såg det frågade hon om vi var publik å vi bara ah då sa hon att dem var tvunga att stänga och vi var tvugna att gå. Så vi gick in där vi kom från hämtade våra grejer och sen vinkade hon tjejen som släppte in oss hejdå och vissade att vi skulle gå ut ett annat håll. Sen när vi gick ut det hållet alla andra gick ut såg vi att det stog endast personal typ på den dörren vi kom ifrån. Kanske var drf alla kollade konstig på oss när vi kom in där ifrån haha.

Efter lets dance var slute åkte vi bussen gratis haha till eli typ. Sen handlade vi lite mat/frukost till lördagen.
Vi kmr hem till eli dricker cola kollar på en film jag inte kan stava till sen somnar jag haha.

Lördag den 9 januari
Jag vaknar till av att någon låser upp dörren till elis och hennes rumskompis lägenhet sen ringer personen ett samtal och hon blev lite förvånad för det låg massa folk (jag och tot) i hennes lägenhet som ho inte visste vilka det var. Haha det lät sött så jag smaaajlade lite för mej sj. sen direkt efter det gick vi typ upp och kollade buss/tåg hem. Sj krånglade så det fick bli tåg sa eli. Vi fick brottom. Vi kom till t-centralen kollade i biljettautomaterna om det inte gick tåg endå. Det gjorde det vi fick dem billigit. Vi köpte dem sen gick vi å åt frukost på max eftersom vi nte hann hos eli.
Sen efter vi käkat på max gick vi till t-centralen igen och så hoppa vi på tåget och började resan hem...vi åkte dirket till gbg. Vi hade lite kamra krig på tåget sen så tvingade tot mej drick äckligt kaffe och jag lärde tot nya ord som typ knäckte sig det visste hon inte avd det betydde sen kom vi till gbg typ. 
  Vi går av tåget tot tror jag är trög så hon "hjälper" mej att kolla vilken tid mitt tåg går och vart jag ska hoppa på. Sen går vi till hennes buss. Vi säger hej då och tackar för en underbar heög trots allt och vi kmr på att det är abra vi som lyckas på en "olycka" att bli så bra sen lovar vi att vi ska ses snart igen.

Tack för en underbar helg Teuta!


Trollhättan 26/9 2009 Erik och Uddevalla kören

Lovisa kom till mej på fredagskvällen vid 12 kanske. Så vi låste in moppen och sen gick vi in och kollade på Disco daggarna sen somnade vi nog haha.

Sen blev det att gå upp vid ja vad kan klockan varit 8? Jag kmr faktiskt inte ihåg. Men sen gick vill tågstationen skrev ut biljetterna å så gick vi på tåget. Sen tog vi lite kort och sen åkte vi. Framme i gbg fick vi inte vnt spec länge. Utan det var bara att gå av tåget för och gå på det andra som gick till Trollhättan och ERIK!

Sen när vi kom fram till trollhättan hade vi ju inte kollat vart stället dem skulle vara på låg i förhållande till tågstationen. Men så såg vi lite folk vi kände igen så vi gick efter dem efter att vi gått en egen lite runda haha. Vi hade säkert hittat ändå men skit samma. Vi visste ju att dem skulle till samma ställe så varför inte ta det säkra före det osäkra. Dem försökte springa ifrån oss några gånger men dem lyckads inte HAHA(a). Å det roliga med det var att jag och lovisa varken ökade vår gång takt lr sprang när dem sprang utan vi gick som vanligt. Å dem kom fram kanske 1-2 min förre oss så spela roll liksom.

Precis när vi kom in hörde vi att det spelade musik men jag hörde inte riktigt vad det var får låt förens jag öppnade sista dörren. Då sjöng dem precis klart Jenniet let me love you. De soundcheckade alltså.

Vi såg Erik gå ner från scenen och krama dem 3 tjejerna

(som kom sååå mkt tidigare än oss haha)

så vi gick fram till scenen och fick också en kram. Å jag tkt det var värsta konstig för jag var inte så nervös som jag brukar vara haha. Å denna gången var det bara 1 av 3 men denna ”bara” BETYDER! mkt mer än dem andra. Alla har vi våra favoriter ;).

Efter kramen lät han kören öva lite sj på scenen å så gick han sj runt bakom oss haha kollade ljudet med ljudkillen och pratade lite med Stefan(EMDs manager/turneledare). Sen rätt som det är står Erik jämte mej! Jag visste inte vad jag skulle göra jag baa AAAAAAAAAAAAAAAA leta efter något i väskan och tänk på att lukta på honom HAHA men shit han luktar as gott för alla er som inte har luktat på honom.

Så undertiden han stog där och hypnotiserad mej med sin lukt och sitt OU.ande med i kören letade jag efter min kamra. Hur korkad kan man vara?!?!?!

Men asså ärligt hade ni vetat vad ni skulle ha gjort om världens underbaraste 26 åring född i Uddevalla men nu mera boende i Bromma (tänk eran idol) kom och ställde sig jämte er helt oförberett utan vakter inget staket mellan liksom som om en kompis ställer sig jämte helt vanligt som vilken person som helst? Vet ni vetat det får ni gärna kommentera.

Han stog där ett tag sen flyttade han sig upp på scenen tror jag å så åt han ett äpple övade någon mer låt med kören och sen precis när dem övat klart så frågade jag om jag och han kunde ta ett kort och självklart kunde vi det. Så Lovisa tog kort på oss och jag tog kort med Lovisa och Erik sen skulle ju dem andra 3 tjejerna också ha kort med han.

Efter korten gick han en trappa upp och åkte sen hiss någonstans kanske till ett rum för att kunna vila lr kanske tråka tills klockan blev 11 så dem kunde börja. Klockan var kanske 10 nu så det blev att vänta vänta vänta.

Sen ÄNTELIGEN efter 1 timme som kändes som 4 kom kören inte erik utan BARA KÖREN. Men ååå ännu mer väntan tänkte jag. Men så sjöng dem någon låt kanske. Jag kmr faktiskt inte ihåg vad dem gjorde för jag tänkte bara på erik när han inte var där haha. Men han kom tillslut med å då drog allt igång på riktigt iaf för mej. För då kom

världens underbaraste 26 åring född i Uddevalla men nu mera boende i Bromma (haha).Sen körde han alla låtar och sen innan han skulle gå sa han att han gärna hade stannat kvar och skrivit autografer men han hann tyvärr inte. Så då gick jag och lovisa och sen så kom vi på att vi kan ju gå till parkering och hoppas på att få säga hejdå iaf. När vi kom dit nästan precis när han hade kommit dit fick vi en varsin kram och så stog vi och 3 tjejer till och pratade lite med honom.

Jag frågade bland annat när han skulle släppa Break the silence som singel och hela albumet. Men vi det tog ett tag man kunde inte stressa fram något..sa han då. Sen berättade han en hemlighet(Han hade skickat in ett bidrag till Mello2010 och ville att vi skulle rösta) som han sj får avslöja.

Sen fick vi en hejdå kram och sen körde han iväg med Stefan och vinkade som bara han kan.

Efter att den en personen(erik så klart) som gjorde att vi åkt till trollhättan åkt blev hela staden gråå! Fy tusan har aldrig varit på något tråkigare ställe det var till och med tråkigare än eksjö och eksjö har endå varit längst ner på en lista för att dem varit tråkigast. Sen var vi fast i trollhättan i 6 timmar och sen kunde vi äntligen åka hem :D.









Kommentarer

Postat av: Eriiica (:
"dom tre tjejerna" - Jag känner mej träffad (a) hahhaha!

Halmstad, Göteborg, Borås, Herrljunga, Arboga, Strängnäs, Strängnäs, Södertälje, Jönköping, Borås, Göteborg och Halmstad

 

Jahopp min helg har varit helt underbar med bästaste killarna och underbart sällskap i form av bästaste killarnas fans.

Jahop vi börjar med otursdagen.

Fredagen den 13 november
As skönt hel lediga från skolan. Jag går upp typ efter 10 någon gång fixar mej åker med mamma till maxi å handlar sen tebax till lägenheten och duschar, packar väskan å lite så. Sen kör mamma hem och jag sätter mej vid datan och kollar runt på det vanliga emdartist eriksegerstedt bdb olika bloggar m.m typ. Sen tänker jag att jag måste nog kolla när tåget går så jag vet när jag ska gå. Enligt mej skulle det gå kl 17:00. Jag klickar in mej på mailen och ser att tåget går 16:34 klockan var 16:19 jag får panik stänger av dotorn och typ rusar iväg glömmer byta tröja som jag hade tänkt men men. Sen när jag sitter på tåget ringer teuta<3

T- Hej vill du hör en rolig sak?
J- Ja visst :)
T- Jag har tappat mina biljetter(till strängäs till dansbandskampen och hem från strängnäs) ALLA biljetter och jag hittar inte dem. Allt jag äger ligger på golvet jag HITTAR INTE DEM! Jag började med att leta lungt i 1 timme sen fick jag panik....
resten finns

HÄR.
Jag fortsätter åka tåg sen när vi är påväg från mölndal säger tågchauffören (heter det så?) att tåget till borås är inställt(kan ju undra hmm fredagen den 13 kanske hihi xD) men vi skulle ta buss ist. OFTA jag hittar inte det dära nummret han sa så när jag virrat klart inne på centralen går jag in på västtrafik och frågar vart jag sak stå. Hon bara du har nog missat den bussen. Gå till spår 11 och hoppa på tåget till KALMAR. Jaha utan att fråga vafö så säger jag okej tack för hjälpen :)
Messar teuta att jag sitter på tåget till kalmar och hopppas att jag kmr rätt. När hon som kollar biljetterna kmr så frågar jag om detta tågestnnar i borås å det gör det sa hon haha x). Tot ringer mej igen och frågar när jag kmr till centralen och det visste jag inte men jag kom samma tid som innan :). När jag kmr frågar jag teuta om hon hottat biljetterna men det hade hon inte :(. Så fredagen gick åt till att vända lägenheten upp och ner 1 gång till men utan resultat. Sen vid typ 11 la vi oss och typ då ringde johanna med och pratade med tot/oss till halv 1 sen så somnade vi.

Lördagen den 14 November
Vi vaknar typ vid 7 kanske. Sen käkade vi och drog ner till stan. Försökte få tebaks teutas biljetter men det var ingen som ens försökte hjälpa oss för har man inget boknings nr går ingetingt att göra. Så tänk på det om ni köper något som går sönder typ en tallrik tänk på att få ett boknings nr då så det går att fixa (märk ironin). Vi hittade en snäll tjej som körde ett tåg som vi fråga son hon gav oss ett nr som jag bad mamma ringa å det gjorde hon. Sen gick vi tll pressan på rese centrum i borås å han var värsta tjurig å bla bla bla. Så vi satte os utanför pressan och väntade på att marika skulle komma. Vi hann inte gå till ticnet för att be om ett kvitto för tåget skulle gå 10:05 och ticnet öppnade 10 så vi skulle aldrig hunnit. Men när marika kmr gå vi på tåget och teuta ringer ticnet och frågar om hon kan få en kvitto på att hon har köpt biljetten lr om hon kan få tebaks pengarna lr något men tappat är tappat typ.
Jag ser hur teuta tar sin halsduk och reser sig upp tänker gå av tåget men jag ber henne stanna för jag har en sj-kille i telefonen och tåget hinner börja rulla nu kan hon inte gå av. Sj-killen pratar och svär och håller på men fixar endå på något sätt så teuta fick tebaks pengarna för tågresan upp till strängnäs. Toppen nu var det fixat.
(Jag sa innan när teuta började tvivla på att hon kanske inte skulle få killarna att åker inte du åker inte jag!)
Tåget stannar och teuta hänger med hela vägen till strängnäs utan att veta om hon kmr in lr hur hon kmr hem.
När vi kmr fram till strängnäs fryser jag tyå ihjäl innan vi hittar en buss-gubbe som vi frågar om vägen till en ticnetbutik och vägen till dansbandslokalen typ. Han undrar vad vi ska ha en ticnet till och vad vi ska göra på dansbandskampen. Vi bara öhh det har hänt en grej så vill behöver köpa en ny biljett för att komma in. Han bara ska ni kolla på dansbandskampen (är ni inte lite för unga typ) Sen sa han att man kunnde köpa biljetter på plats. Vi bara vaa toppen. Så vi gick dem 2 km lr vad det var dit och teuta drog son berättelse den lät typ såhär

Tot- Hej jag har ett litet problem som är rätt så stort..jag har tappat min biljett in hit
Tjej i kassan - okej vad har du för boknings nr
Tot- asså jag har köpt den av en människa
Tjej i kassan - tror du skulle kunna ringa den människan och få boknings nr
Tot - asså av en människa ingen sån appart utan på ticnet typ.
Tjejen i kassan - okej vnt lite
tjejen går iväg och ringer ett samtal sen kmr hon tebkas
Tjejen i kassan - så vad heter du?
Tot- Teuta bla bla bla
Tjejen i kassan - kan du bokstavera
*teuta bokstaverar tjej i kassan skriver upp henne*
Tjejen i kassan - ja sen vid insläppet så ställer du dej där och sen säger du bara att du står på listan så kommer du in.


Asså shit fattat någon hur glada vi blev lr? Vi hoppade och sjöng VI SKA SE EMD VI SKA SE EMD shit. Asså vi var så glada så det går inte att beskriva. Jag fattade typ aldirrg allvaret förens vi värkligen var framme och den tjejen i kassan gick och ringde.
Efter att vi gått runt hela lokalen bestämde vi oss för att gå och käka för första gången sen frukost. Jag teuta och marika gick in till stan och hittade en pizzeria så vi gick in ditt och torkade för det började typ regna när vi skulle tebaks till stan. Sen satt vi där och lät tiden gå för vi skulle möta johanna vid tåget :). Sen möte vi henne å så gick vi tebaks till lokalen. När vi har gått över en as långt bro som leder till andra sidan vattnet där lokalen ligger kmr man först till en parkering. Den hade vi redan gått förbi 3 ggr samma dag å det var inget specielt med den...men det bara känndes annorlunda. Klockan var kanske 18 något när vi gick förbi och det är det typ bäcksvart ute men ser typ inte så mkt iaf. Å jag kollar mot parkeringen samtidigt som vi går jag ser en siluet(stavning) av en bil jag känner igen kissar och ser nr plåten och slår teuta på armen och skriker typ ERIKS BIL! Alla bara efter mej ERIKS BIL DEM ÄR HÄÄÄR! PAAAAAAAANIK TYP! Johanna ska ta kort och typ OMG ERIKS BIL (typ som jag i halmstad hihi xD)
Så då tar alla kort på den sen börjar försöken med att få in johanna.
När hon inte får köpa biljett när vi frågar görsta gången utan måste vänta tills insläppet börjar så går vi in till hotellet och kollar runt lite.
Där fick vi lite panik i typ 5 sek vi trodde vi såg matte men det gjorde vi inte haha. Sen satte vi oss i trappan och väntade och väntade sen kom det en trevlig snubbe som frågade om vi visste vem alla kändisar var men det visste vi ju klart inte. Haha.
Haha vi visste ju vilka våra killar var men inte dem i som tävlade i dansbandskampen.
sen blev klockan 19:00 och vi gick till kön som hade bildats för att komma in och johannas försök till att komma in började. Allt folk framför mej kom in, jag kom in, marika kom in och teuta kom in men ingen johanna :(. i hänge in våra jackor och gick in för att cheka scenen och vart vi skulle stå för att stå närmast killarna. Marika slår till mej innan vi har kommit halvägs in i lokalen och ja vilka se vi inte om VÅRA KILLAR! Dem blir intervjuade så vi blir överlyckliga och går och ställer oss och kollar på dem. Efter inetvjun har dem typ brottom men jag ställer mej gämte matte och säger ERIK...men han hör inte så då säger jag MATTE ist å då ser erik mej och matte ska precis krama mej när erik trycker sig förbi matte (som typ flytta dej hon vill krama MEJ!) och ger mej en myys kram. Matte står snällt och väntar på sin tur. Sen ger han mej världens mysigaste kram och frågar hur jag mår samtidigt som han typ går framåt och kollar bak och letar upp mej med blicken för att se hur jag mår :).
Sen så ringer johanna och säger JAG KOOOOM IN! Wiie hur fan lyckas hon kanske någon undrar nu? Jo det finns faktist snälla människor som vill häjlpa 14-åriga tjejer in för att få se sina idoler. Å det funkade. Så nu var alla samlade haha. Sen började allt och det var toppen super UNDERBAAAAART! Asså den känslan när dem kom in på scenen man typ doog. Shit sen satt dem där och var undebrar. Å matte sötis gäspade lite då och då hehe. Vi bara Matte är du trött?!? han ba nickade aa. Haha sötis. Sen efter att dem sagt hejdå och gått av scenen rusade jag teuta och johanna ut från lokalen och vi bara aa snabba er sa vi till jag hängara å dem bara vaa?? vi bara aah emd snabba er å dem bara aaah vems jacka vems jacka ahah. De var söta och spelade med / drev med oss hahaha.
Sen stog vi där och väntade utan någon framgång. Sen var det någon gubbe som påstod att han såg oss kracha en glas flaska när det inte ens var VI det var bara johanna men det var ju inte med mening. Så han bara jag såg ER ta sönder den plocka upp glaset så vi slipper köra i det. Vi har bilder så tar ni inte upp det skicar vi en räkning. VÄRSTA SUR GUBBE. Surare än en viss K Segerstedt. Jaja sen så gick vi in på hotellet ist och så fick vi låna papper och penna så skrev vi brev till erik som vi sedan satte på hans bil (a). Hoppas han blev glad :). Sen skyndade vi oss till tåget jalla jalla typ. Vi hann med sista tåget till södertälje.

Söndagen den 15 November
Sen blev det buss i 3 timmar från södertälje till jönköping och sen från jönköping till borås det tog typ 1 timme. Så vi var framme i borås 05:45 där vi sedan delade på en taxi från stan hem till teuta. När vi kom till henne drack vi typ 1 liter vatten var och sen somnade vi. Sen vid 12 typ ringde mamma och stressa ihjäl med hon baa e du vaken tåger går ju 13:15 ja bara VAA?! Du skojar det står 14:15 på min biljett. Teuta bad mej kolla så det inte var buss jag skulle åka för det stog inget på tvn att det skulle gå något tåg för 1 timme senare. Det var buss alltså hade både jag och teuta kolla fel på min biljett varsin gång typ haha x). Ja jag sa hejdå till teuta och gick på bussen och den åkte sen bytade jag frå buss till tåg i gbg och sen rullade det hem til halmstad.

Ja deet var min helg :)
Tog inte så många bilder p.g.a att jag har typ slarvat bort min kamra laddare så kunnde inte ladda den innan jag åkte.






Halmstad 2 Augusti 2009

Lovisa kom redan dagen innan för att slippa köra fram och tillbaks till knäred i mörker regn och blåst typ.

Men nu hoppas vi till söndagen.

Vi vaknade vid 8 lr kanske 7 gjorde oss i ordning och stack till stället där vi skulle vara. Var la där kvart i 9 kanske. Nej asså det är rätt sent. Jaja jag vet inte när vi var där. Men när vi kom fram så var det iaf 2 tjejer där i växjö fick jag veta att dem heter Vicki och Christina. När vi kom så sa vi typ hej och sen blev det att vi passade deras platser när dem gick iväg och tvärt om. Sen så satt vi där och väntade och väntade och väntade och övade på Baby Goodbye dansen haha. Vi hade inga käppar men ett långt paraply så love tog det. Sen när vi suttit där ett tag till kom det att par sjöman fram till oss och frågade vad RUN EMD var för något. För jag och love hade ju självklart tröjorna på oss. Så vi sa att det är ett band å då frågade sjömannen vad vi gjorde jag bara dem sjunger och dansar. Jaha dom så ni är inte med? Nej det är vi inte sa vi då haha. Om det blev krångligt trodde han alltså att vi var medlemmar i EMD vi hade kunnat vara såna hära som Ramseles är sjunger i bakgrunden haha.

Sen gick sjömännen och sen bara satt vi där. Sen kom mamma med vatten och kexchoklad. Sen satt vi där igen och efter ett tag ringde mamma.

- Hej vet du vem jag har stött på?

- Neej säg inte det...neej

- Jo dem kom ut från grand precis när jag kom ut. Så jag ropade på dem och frågade om jag kunde få överraska mina tjejer för dem har varit vid scenen sen 8 och väntat på er.

Haha självklart fick hon kort med grabbar och en pytte film. Erik trodde han tog kort men filmade haha med raska steg in mot stan. Jaha men det skulle inte vara så himla lätt att gå ifrån nu för var klockan var runt halv 12 och det hade börjat komma folk. Helena hade också kommit. Men vi pratade med christina och vicki så dem passade vår platser medans vi gick till Mc Donalds och köpte mat. Jag vet inte vf vi tog det hållet vi gjorde men trodde la att det skulle gå snabbare så vi kom från scandic. Å vi har pratat lite jag och love (för helena är inte jätte intresserad direkt) i mellan att tänk så ser vi dem inne i stan å sen i nästa sekund nä det gör vi inte vrå skrämmer vi upp oss själva. Sen när vi kmr vid banken så ser man Mc Donalds och uteserveringen och lovisa säger.

- där är dem Jennie

- Va vart?! Haha å vad rolig du var

- Nej men jag svär dem sitter vi Mc Donalds där *pekar på dem* kolla!

- OMG dem sitter där

Medans vi går mot mc donalds så börjar jag få lite svårt att andas EMD sitter ju faktist där med några fans kring bordet typ. Ålovisa får också lite svårt att andas och hjärtat börjar slå snabbare. Smart som jag är säger jag att vi går bara förbi dem. Vi låsas att vi inte ser dem vi beställer mat och sen säger vi hej. Ihop om att det inte skulle vara några fans kvar lr någon enstaka. Jao vest när vi står och beställer mat ringer en kompis och säger att EMD sitter utanför Mc jo jag vet jag är beställer mat där just nu. Sa jag då. Men sen när vi skulle gå ut och säga hej var dem borta..Buhu fick sedan veta när vi var tillbaks vi scene att dem hade gått till hemköp. Jaha vrf gick vi nte dit?

Men men efter maten gick vi till scenen. När vi kmr dit står det en mamma och hennes dotter kanske lr barnbarn på en bit av vår plats. Så lovisa gick fram och förklarade vänligt att dem stog på våran okats och om det kunde vara snälla och flytta på sig. Men som ni vet är mammor värst och hon sa

- Nej nu står vi här

L - Men det är våra platser vi har varit här sen imorse och ni kom nu ni stör på min kofta med som visar att vi passar den platsen till en kompis.

- Ja men om det är din kofta får du ju ställa dej där din kofta står och inte där du står nu.

Det är ju jätte enkelt för lovisa att ställa sig vid hennes kofta när den tanten står på hennes kofta. Men sen gick mamma och jag fattade på henne som att man inte kan pass platser åt kompisar. Okej men vrå kom det då 3 kompis till hennes dotter och ställde sig bakom henne då? Dem försökte iof tränga sig in vid oss men då var vi redan på krigsstigen så det var inte lönt. Haha. Men jag stör mig så sjukt mkt på mammor som tror dem äger hela jävla platsen där fansen står. Dem tänger sig och har sig. Dem tar till alla medel. FY PÅ ER MAMMOR! Sen någon gång där efter kom marika.

Jaja sen börjat det äntligen och då har jag fått en kusin framför mej(aj då).

Men som sagt det börjar och zillah och totte kom och det gjorde typ samma som i töreboda. Sen kom starpilots och dem gjorde nästan samma som på rix i kristianstad sen kom svampbob och hade godis regn. Sen kom alice och sjöng sen var det tidnings/godis regn igen. Sen pratade zillah lite och sen kom dem talang personerna och sen kom ÄNTLIGEN EMD! Dem sjöng Youngblodd jennie baby goodbye. Matte sjönt lite av in overtime erik sjöng lite av i can´t say i´m sorry och danny sjöngt lite av if only you feat Alice haha nu är dem inte inordning för jag kmr inte ihåg hur dem sjöng riktigt. Sen när EMD var klara så kom alla artister upp och sjöng sommar tider.





en var det dags för autografer. Ja det var som det var

i Töreboda man fick tränga sig fram. (siken tur att vi redan stog längst fram då). Så där stog vi medans dem gick fram och tebaks 2-3 ggr och vi hade fått vad vi ville. När Erik kom fick han armbandet och han kopplade nog inte riktigt att han hade fått ett likadan av mej innan. Fast detta var nu silverpleterat så nu skulle det inte färga av sig. Det sa jag och han bara å tack så fint.

Sen kom matte och jag frågade om en kram men han bara

- nej tyvärr det går inte.

Så skrev han typ 2 autografer och sen sa han

- Lr jo vi kan försöka

Så jag fick en liten kram så sött.


Sen gick han vidare och så väntade vi och så kom danny och skrev på min arm. Så bad jag han hälsa till teuta i mobilen å så blev han lite förrvirad för jag var förrvirad haha. Sen sa jag

- Danny kan jag få en kram?

D - NEJ inte du...det är klart du får en kram *kraam och puss på kinden*


Nej inte du det går inte att förklara hur han sa det. Men ni som följer EMD vet hur han låter och ser ut när han säger det.

Sen när vi som sagt fått det vi ville ha gick vi därifrån. Vi sprang inom min lägenhet snabbt och hämtade 2 gosse djur (vadå diss mot en utav dem) sen satte jag och lovisa oss vid busskuren mitt emot grand hotell. Medans marika sprang tebaks till scenen och hämtade sin tröja som hon glömmt där. Å då kom det fram en luffare till busskuren som letade burkar å då hade jag en tom som jag gav han. Det var en hel krona i panr. Så då blev han glad och satte sig och pratade med mej. Ja du han hade jag kunnat vara utan faktist. Men vi satt där och han pratade om att han hade varit nere på stranden och massa å så undrde han vad vi hade gjort. Å så sa vi att vi hade kollat på EMD. Han bara EMD vad är det för några. Så berättad jag å han bara

- Ja fan dem vet jag vem dem är.

Så pratade vi lite till och sen bara ja jag är för gammal för EMD jag vet inte vilka det är så förklarade jag igen han bara

- Ja fan det är ju dem. Det vet jag vilka det är.

Haha han var annorlunda.


Sen kom typ marika och vi väntade lite till. Sen kom det en nickelodeon bil. Vi bara omg. Å självklart var ju EMD i men dem körde bara förbi och matte vinkade så sött. Så vi bara å nej dem lurade mamma dem käkade bara på grand dem bor på det andra hotellet. Så vi började gå efter där bilen svängde in men vi ändrade oss snabbt. Dem kunde ju faktist försöka lura oss. Så vi gick tebaks till busskuren och vilken bil kommer då inte från samma ställe igen?? Jo nickelodeon bilen med EMD i å när dem kör förbi oss igen stärker sig danny över hela baksätet så han kmr till den sidan vi står på och vinkar å erik vinkar med.

Sen kör dem ett till varv runt kvarteret. Sen kmr dem igen och jag bara

. Jag kmr sitta kvar tills dem går av bilen. Även om det kmr bli ikv.

Så kom dem igen men vände bara bilen och ställde sig vid grand och gick in.

Då gick vi över till andra sidan och frågade han som körde nickelodeon bilen om han bara kunde vänta lite så vi fick ge dem våra gossedjur. Men då s han bara dem kmr ut igen. Sen körde han haha. Han hade rätt dem kom ut igen men inte samtidigt. För först kom det en bil som hämtade matte. Så då passade jag och lovisa på.

Vi bara

- Matte..vi ville bara ge dej dem här *ger han gossedjuren*

M - Å tack är dem till mej båda 2? Ska ni inte ge dem andra killarna något??

J & L - neej.


(Matte åkte iväg med den bilden haha)

Så det var ju bra då slappa vi dissa 1. Vi dissade 2 det känns bättre på något sätt haha. Sen väntade vi och väntade och marika gick och köpte nya biljetter hem för hon ville inte missa erik och danny,

Sen så kom plötsligt snäckan och gick in på hotellet. Så sa jag hej och han sa dej. Å medans han hade sagt hej och gått in letade love förtvivlat i hjärnkontoret efter vem han var, hon kände ju igen honom. Så jag sa att det var snäckan å det visste hon ju. Sen kom det lite mer fans så var kanske 5 lr något. Så kom erik och danny gåeden mot receptionen typ så då ropade vi ut erik för det var 2 fans som ville ge honom en present. Så då kom han ut och satt på trappan med oss och pratade i typ 15-30 min. Det var underbart!. Å han hade mitt armband på sig så han ahde alltså satt på sig det efter signeringen och så sa jag tack för att han hade det på sig och det gjorde mej jätte glad. Så svarade han

- Ja nu är det ju silverpläterat så nu kan jag ha på mej det hela tiden :D.

Sen satt han ju som sagt och pratade med oss. Å då frågade jag om han körde hit men samtidigt som jag

sa det så hörde jag hur dumt det lät. Så jag tänkte tyst för mej sj men dumma jennie vrf kan du inte vara tyst. Men då sa han

- Ja den står här på parkeringen.

J - får vi gå och kolla på den?'

E - ja gör ni så.


Haha så vi gick och kollade på den efter att erik gått in igen..och att vi fick höra danny be hotell personalen att göra sitt jobb. Å jag förstår han. Får eftersom inte danny kom ut gick vissa in. Även jag gick in med 2 små kusiner så dem kunde få sina tröjor signerade. Å vi var säkert 10 pers som stog där inne å så när är inne och ska be danny skriva på tröjorna säger han till personalen som bara står där och kollar på fansen

- Ni får gärna göra ert jobb

När han sa det vände jag direkt. Så jag inte blev "utslängd" det hade inte känns bra. Så jag gick självmant. Å då blev pappa lite knas. Han bara

- Så kan han ju inte göra det är ju hans fans. Han kan inte neka dem autografer.

Jag sammanfattar Pappa tål inte att bli dissad av Danny. Men när jag teuta pch lovisa blir dissade i båstad säger pappa att det är bevis på att vi var för jobbiga.

Haha nu fick han sj smaka på det och han blev sur. Haha

Sen gick jag och lovisa och kollade och tog lite kort på Eiks fina vita Audit tt.

Sen efter det gick marika till tåget. Lovisa följde med mej till lägenheten och vi hämtade hennes moppe. Sen när hon skulle köra ut från gatan typ så kommer ser hon att det kmr en bil som ska köra förbi henne fast det är en bit ifrån men hon låter den köra förbi för det kmr en bil bakom den med. Å gissa vad. Jo bil nr 2 är Erik så han såg ju henne och vinkar som en galning typ. Haha sött. Sen körde hon efter honom ett tag för dem skulle åt samma håll.

Tack för alla för ännu en underbar dag att minnas.







(Svampbob fyllde 10 år )

Kommentarer
Postat av: Lovisa
TACK SJÄLV!! <333 :DDD


Bingolotto med Teuta och E.M.D 1 mars 2009

Ja i söndag bar det då av till Gbg. Först för att träffa brorsan och sen för att träffa Teuta för första gången irl. Sen så började det att strula stackars Teuta hade kollat fel på den dära knaws tavlan där det står när tågen avgår och kommer in. Hon missa tåget och skulle möta mej vid tåg centralen halv 5 klockan blev halv 5 den blev 5 den blev halv 6 då ringer hon och gråter och jag blir alldeles gråtfärdig jag med men jag sa att det skulle ordna sig. Teuta kom ca 18:04 vi letar och sen hittar vi varandra och MAMMA kramar henne innan mej Jag bara Jaha vem är det som Teuta ska gå på bingolotto med mej lr mamma hmm? tänkte jag haha.  Jag brorsan och mickan med barnvagn rusar till spårvagnarna medans mamma pappa och teutas brorsan står kvar och pratar med varandra. Vi får vänta ca 4 sekunder sen kmr spårvagnen.  Vi sätter oss och jag ch teuta pratar på som om vi inte har gjort annat att kännt varandra. Sen när vi hoppar av frågoar vi 2 personer om dem vet vart bingo huset är och dem vet och vi kmr dit. Sen så hjälper brorsan oss in (TACK). Vi hänger av oss jackorna och hhittar en kö med människor och vi tkr den ser bra ut så vi ställer oss där haha. sen så fick man säga sitt namn när man kom längts fram och vi sa vårt namn sen kom det någon och hämtade oss och han bara:

Han - Jätte snällt att ni ville komma endå även om killarna ställde in
Jag  - Va !ställde in ?! du skojar!
Han-  Nej
Teuta - Ta det lungt han skojar bara
Jag-  Nej dem ställde inte in du skojar?
Teuta - Lugna dej han skojar

Sen vissade en tjej oss platserna och sen sa han att vi inte kunnde sitta kvar då sa
Jag - haha nu skojar du igen men det var inte så kul
Han - Nej nu menar jag allvar
Jag - Jaha men asså vi vill sitta här
Han - Jag ville bara vara snäll och visa er dem lediga platserna jag tror ni ser bättre för det ska rulla en kamra här där ni sitter.

Publikvärmaren sa: nu ska ni får se hur det ser ut i de svenska hemmen. Jag fattade värkligen ingeting jag bara va? Men så sa Teuta nu börja det. Så skulle Lotta presentera Robert Wells men innan hon gjorde det så sa hon asså jag vet att ni gillar E.M.D men vänta med att skrika tills jag har presnterat Robert Wells också. Jag fattade typ inget då heller. Så jag tänkte så kan hon ju inte säga vi är ju i sändning. Men det vissade sig att vi inte var i sändning. Det var bara test sändning haha.
Vi flyttade upp och bingolotto började.
 När det hållt på ett tag så peetar teyua ivrig på mej så jag kollar på henne och så pekar hon på ingågnen där vi kom från. Vilka kmr gående där??
JO 3 OTROLIGT SNYGGA HETA UNDERBAR KILLAR VID NAMN MATTIAS DANNY OCH ERIK!  Ja bara OMG vi fick ju inte säga något heller eftersom vi var under sändning så det var liksom ERIK HÄR ÄR JAG fick jag skrika tyst inombords.
Sen presenterade Lotta killarna och vi skrek som aldrig förr. Haha jo jag har skrikit så förr. Men iaf killarna sjöng och det tog slut. Teuta bara Danny gå inte och jag  Erik ERIIIIK Jag vinkade som en liten jag vet inte vad sen ville jag ju vissa han hur bra jag tyckte uppträdandet var. Så jag fick tänka snabbt. Så jag kom på en mega bra plan den löd så här: Gör tummen upp och hoppas han fattar hur bra det var. Jag gjorde som min smarta hjärna (not) bad min hand göra och Erik svarade tebaks med tummen upp. Jag tror inte han fattade haha. Teuta bad Danny prata med Dafina men han han bara säga hälsa sen kom det en gubbe och drog iväg honom. Sen satt vi där och kollade tills det slutade Sen åkte vi till Stationen och jag hoppade på tåget och hon åkte bil hem.

Dagen blev av och slutade bra även om det strulade i början. Men vi fick iaf se dem och höra Baby Goodbye live. Jag säger det hör den Live och den är 1000 ggr bättre.



Töreboda, (Knäred), Kristianstad och Båstad 4, 5 och 6 juli 2009

Töreboda 4 Juli

Vi åkte hemifrån ca 07:45 var i stan runt 08:00. Lovisa som är punktlig var där självklart i tid haha ;) i surra lite med henne mamma och sprang jag in och lämna min väska i lägenheten...sen surra vi lite till och sen hoppade vi in i bilen/bussen och den började rulla mot Ullared och Marika. Vi surrade mkt men kmr inte ihåg om vad

(kan det varit kitty). Sen när vi nästan hade kört igenom hela ullared ringde vi marika så förklarade hon vart vi skulle. Vi kom rätt och hon hoppade in i bilbussen och den rullade vidare mot Borås och Teuta. Vi käkar gröna vindruvor och pratar om Hunnebostrand tror jag jaja vi pratar om EMD resor iaf. Sen ärr vi framme i borås och vi ringer teuta sen kmr hon och en liten liten söt tjej. Urgulli är hon verkligen. Sen hoppas vi in i bilbussen och den långa resan mot Töreboda börjar. Jag tröttig som vanligt så jag satte mej längstbak sj och så fick tjejerna sitta framför mej i den 3 sists mojset. Dem börjar prata och jag hörde inte allt för bra och orkade inte anstränga mej så jag tog min kudde och la mej i mitt 3 sits säte  . Sen somnade jag lite men tro mej jag hörde när pappa sa jjeennnniie du har har missat baby goodbye och youngblood. Men hoho jag sov aldrig jag hörde musiken. Sen hörde jag även jennie vill du ha bannen jennie vill du ha bannan jeeeeeeeennnnnniiiiiiiieeeeeee viiiiiiiiilllllllllllll du hhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaa BAAAAAAAAANNAAAAAAAAAAAAAAAAN?! Typ haha. Sen så stannade vi och drack coca cola och kaffe....när vi gjort det bärjade det regna tror jag. I vilket fall som helst såå körde vi till vandrarhemmet och käkade ist för att sitta ute. När vi kom till vandrar hemmet la vi in väskorna i mammas och pappas rum för vårat var inte klart. Sen käkade vi och sen bestämde vi oss för att göra klart vårt lakan.
Teuta fick blyertspennan och skrev så fint så. Mamma fyllde i och sen skrev vi resten

Så fint så. När vi gjort klart lakanet packade vi ner det vi skulle ha med oss i min väska som typ vatten. Kameror, mobiler, pennor, singlar ja ni vet det vi vill få signerat. När vi kom dit så träffade vi Emelie som var snäll och passade underbar längst fram platser (TACK). Sen blev det vänta vänta vänta. Sen äntligen började det och OVE TÖRNQVIST kom ut wiie. Som vi sjöng varm korv boggie och danny kom hit och spill. Haha det var Teuta som trodde att alla sjöng danny men alla sjöng ju dagny. Men jag tyckte det lätt bättre med Danny så jag klämde ifrån tåårna och sjöng Danny och alla typ kollade på mej. Okej inte alla men dem flesta som stog runt om mej och hörde. Jaja skit samma jag behöver aldrig mer se dem så spela roll. Sen när Ove gått och Totte och Zillah. Dem var la okej. Totte gillade E.M.D och det GÖR vi med så hejja totte. Okej det låter knas men man kan faktist tro att apan är en apa inte hon zillah. Jag trodde totte levde typ haha. Men hon är duktig. Sen äntligen blev klockan 19:00 jag trodde klockan var typ 21:00. Men som sagt klockan blev 19:00 den blev 19:01 jag baa men hoho dem är försenade men men skit samma det var säkert totte och zillah som försenade dem. Men sen tror jag dem drog igång 19:05 kanske. Å det började och vi blev HAPPY FACE och levde i 7 himlen i ca 1 timme. Sen blev det "signering".
 
Asså vakterna ska la se till så det blir en fin kö? Det blev ingen kö det blev kaos "signering" men vi kan ju detta men signerins kö så vi gjorde som vi brukar. Tar varandra i handen och den som är först tar ut armbågen med den handen som är fri sen går vi. Det funkar alltid för vi kmr fram. Sen brukar det nästan alltid finnas en mamma som tkr att nej du så gör man inte. Men då har vi redan kommit förbi henne så vi bryr oss inte. Shit så känslolösa vi är. Men om vi hade varit så snälla som vi i vanligt fall är hade vi aldrig fått några autografer.
Men som sagt till slut försöker vakterna skapa en kö som blev någorlunda bra när vi hade fått våra autografer. Ni som har varit och kollat på killarna live när dem signerar brukar dem ju alltid ha bord som man kan lägga sakerna på. Här var det ett staket och dem stog rakt upp och ner och signerade. Så dem fick typ ta hjälp av varandras ryggar om dem skulle signera tröjor. Men när jag och teuta äntligen kom fram fick vi stå där ett tag efter som erik matte och danny fick gå lite fram och tebaks för det var inte okej gå fram 4 och 4. Utan det var typ en sne rad på 10-15 pers som stog längst fram allihop och skulle ha autografer. Men sen kom äntligen Erik och han fick sin present och 2 rosor jag fått av Emelie sen lätt det så här typ.

J: Hej här (Erik tar rosorna och luktar och pussar dem och tar presenten) Kan du signera min mobil?
E: Tack ja visst..är den rätt ny??
J: Njaa sådär

Sen kom Danny till Teuta och hon fick en kram BLA BLA läs hennes blogg sen fick jag också en kram av Dannny.

Sen gick jag eftersom vakterna bad mej gå. Jaha men matte då kom jag på sen när jag gått ur kön. Tro mej det var inte länt att ens tänka tanken att ställa sig i kön igen. Så vi ställde oss där man gick ut från kön. Vi stog där ett litet tag sen började vi ropa på matte eftersom jag ville ju ha hans autograf med. Men då var det en haggig vakt som kolla på oss och sa

Haggig vakt - det är inte lönt att ni står där och skriker för dem kmr endå inte dit.
(Vi talar om 3 steg åt höger)
Eftersom teuta gillar att reta vakterna så börja hon skrika ännu mer och ännu högre och kollade på den haggiga vakten. Fast hon skrek inte så länge bara typ 2-3 danny erik matte.


Sen stängde dem kön och ca 5 min efter det började Sahara hotninght? Spela. Så killar gick till framsidan av scenen och kollade. Sen gick dem la backstage lr något. När dem försvann försvann vi med. Vi gick bak till scenen och där satt så klart lite andra fans med. Vi såg bussen dem kom ifrån trelleborg
 
och sen var det typ som en grind men utan handtag med en grön pressning över som funkade som dör. Där stog det 3 vakter innan för som öppnade och stängde för artisterna. När vi suttit där ett litet ytte pytte tag kom Jonas ut (är han basist?) han som spelar i e.m.d bandet. Så pratade han med 2 fans sen med en liten tjej som hade stått i den oköiga kön i 1 ½ timme utan att få autografer.

Så han fixade så att killarna kom ut. Det första Erik sa när han såg fansen var
E: - Hemst vad mkt gråt det var i luften idag
Och jag fattade ingenting förens jag såg tjej jämte mej i rosa hatt gå fram

(efter att den lilla tjej fått 2 bilder och autografer med killarna) och hon är röd gråten och lipar fortfarande. Asså okej jag bryr mej inte dem för jätte gärna gråta men jag fattar inte vf. Jag trodde jag var besatt men jag tror nog man är lite mer besatt om man börjar gråta när man ser dem. Det var säkert glädje tårar men hon grät typ hela tiden förutom när dem tog bilden. Sen efter att hon taigt kort med dem fick jag min kram av Erik. Jag kmr inte riktigt ihåg vad som hände jag har liten minnes lucka hmm. Jaja iaf när vi står och pratar med hela E.M.D så kmr helt plötsligt knut ut (eriks bror) haha det var så kul för både jag och teuta (vet inte om lovisa och marika gjorde det) bara å knut och så riktade vi kamrerna och mobilerna mot honom. Haha vi hade som sagt hela E.M.D framför oss vi kunde frågat vad som helst typ. Men knut distraherade oss. Haha sött.Sen när jag ville ta kort med alla 3 var Danny och Erik borta men Matte var kvar som vanligt. Han stannade säkert 30 min efter att dem gått tebaks. Matte possadè med sina rosa/svarta sockar sen skulle han gå in igen och innan det dissade han min kamra. Det kmr kanske klipp det det sen. Han var söt när han gjorde det iaf så

det gör inget. Sen när han gått tebaks tills scenen lr där backstage så kom knut så jag ville ha ett kort på han och mej haha.

Jag bara
J: Knut kan inte vi ta ett kort tsm
K: Va med mej :s?

Haha alla 3(teuta lovisa och mairka)tog kort tror jag. Haha det ser helt knas ut haha. Asså jag e ju så kort å han e ju så lång så liksom jag skukke ställa mej på tå så det blev en knas min. Å jag vill inte var elak men knut kan inte posa. Han kollade inte ens in i kamran. Ja ni ser på bilden. Erik får lära honom. Men jag klandrar honom inte (knut asså) det kanske var första gången han tog kort med ett E.M.D fan who know. Haha.

Sen när jag fått mitt kort med knut gick vi också runt och kollade lite. Haha deras trelleborgbuss chaufför var nära på att köra på oss. Han bara startade bussen och körde mot oss han mejade nästan ner oss. Det var inte långt imellan. Jag svär mitt finger hade inte fått plats mellan teuta och bussen så när var den. Jaja som sagt vi gick och kollade på lite grejer och sen gick vi tebaks där vi träffade dem och då sa den snälla vakten att dem åkt men det trodde vi inte på så vi stannade kvar där. Den snälla vakten försökte lura oss. Men vi kom tebaks många ggr. Sen när jag och marika var på toa gick teuta och lovisa tebaks bakom scenen och då stötte dem på den haggiga vakten igen å då sa hon

Haggig vakt - det är inte lönt att ni sitter här och väntar för dem har gått.

Teuta trodde inte på det heller så dem stannade kvar och sen kom vi. Då frågade vi en av kines vakterna men jag vet inte vf dem stog där för dem visste ingenting. Spelade ingen roll vad man frågade dem bara vet inte. Haha jo föresten jag tror den ena sa dem har gått till teuta. Sen stog dem och skrattade åt oss bakom den dära så kallade dörren haha.

Men sen såg vi nisse lr göken lr kanske jonas? någon i bandet iaf gå ner från scenen så då visste vi att dem var kvar. Men vi var trötta och hungriga så vi orkade inte vänta mer så vi gick å käkade pizza och kebab tallrik. Gottit. Där vi käkade var det en kille som typ somnat med maten framgör sig. Så det kom 2 poliser och hämtade han. Det var lite läskigt han såg helt knas ut när han vaknade och poliserna lyfte upp han. Efter vi käkat klart var klockan 00:15 och beach boys hade nog redan börjat men dem skulle sluta 01:00 så vi gick runt på hela festival ställer och kollade. Sen blev vi nog klara runt 1 och vi mötte upp mamma och pappa som beställt taxi. Taxin kom efter lite väntan och vi började åka haha den taxin var häftig (den rosa bilen). Han var rolig men för han bara okej vart ska ni vi bara vi ska dit (kmr inte ihåg vad vandrar hemmet hette) han bara okej jag vet inte var det ligger. Men då sa pappa att han kunde vissa vägen och teuta sa men det är la du som är taxi gubbe du ska veta det.

Sen av kanske en slump åkte vi förbi stället där vi träffat erik matte och danny innan så sa jag å kolla deras buss på skämt asså. Men så kollar Marika åt andra hållet och skriker iiiiiihh där är dem E.M.D + band och knut!.

Alla vi 4 kolla dit och jag skriker Hejdå matte för jag ser bara han snabbt genom den konstiga taxi fönstret teuta skriker något till danny tror jag och lovisa kollar snabbt ut och då ser dem henne. Matte vinkar medans danny undrar var ljudet kom från (vi hade dunka dunka musik som taxi gubben satt på. Sen direkt efter ber teuta taxi gubben stanna men pappa bara nej så han fortsatte köra. Tror inte ens taxi gubbe hörde att teuta bad han stanna. Å precis efter att marika skrikit och vi blivit galna för att hon skrikit haha xD). Om det var musiken från taxin lr om det var vi det kmr vi aldrig få reda på men han såg lite förvirrad ut.

 Å precis efter att marika skrikit och vi blivit galna för att hon

skrek och för att vi såg dem så kollade jag på mamma och pappa och då sitter dem och skrattar. Tro mej jag hade också skrattat om jag var dem för det måste sätt sjukt roligt ut. Vi blev helt crazy aja. Sen åkte vi hem till vandrar hemmet kollade igenom kamerorna (som vanligt). Sen somnande vi.

En snäll vakt som vi träfade i töreboda

Vår fina Taxi

Knäred 5 Juli

Sen när vi skulle upp så hade inte pappas klocka ringt så vi vaknade vid 10 tror jag och vi skulle la upp vidd 9 så en timme senare gjorde nog inte så mkt. Men jag var tydligen den som fortfarande halv sov för jag hörde dem andra prata men dem trodde jag sov,

Så teuta ringde mej. Det var sjukt hon sover i vånings sängen (överst) mitt emot mej och ringer ner till mej. Jag trodde jag skulle strypa henne för jag hade mobilen vid kudden och mobilen börja spela ljuvlig musik men otroligt högt så trodde nästan det var krig. Å jag han tänka vem fan ringer mej nu så tidigt? Så kollade jag och sen räckte jag finger till teuta och försökte somna om men det gick inte haha. Sen när vi packat klart å så åkte vi hem till Lovisa. Vi kom la dit vid 15-16 tiden så fikade vi kollade emdartist eriksegerstedt lite resencioner från olika gig m.m. Sen kollade vi film först she´s the man (teuta och marika hade inte sätt den) sen hajen 2. Under hajen 2 satt marika vid daton så hon missade mkt av filmen. Sen skulle vi sova så vi fixade de uppblåsbara madrasserna och de 2 "vanliga" madrasserna. Sen somnade vi.


En styck Lovisa som är hög på antigen Helium lr Ola? Hmm...
Ska vi gissa på Helium?

Kristianstad 6 Juli

Klockan 05:30 väckte lovisas mamma oss. Marika flög nästan upp och vi andra låg kvar och drog oss. Lr jag och lovisa fick dra oss i 5 min sen skulle marika ha frukost. Sen tvättade jag håret och teuta vaknade nog medans jag gjorde det för hon satt vid frukost bordet när jag kom dit. Så åt vi och sen skulle ju marika duscha lr tvätta håret lr något. Det var tur att taxin inte startade för annars hade vi inte kommit till

Kristianstad. Behöver inte gå in på detaljer. Men Lovisas pappa hämtade någon granne som kom och hjälpte han med taxin så den startade. Å så började resan mot Kristianstad. Lovisas pappa skulle lämna oss vid bussterminalen och precis när vi kmr och ska stanna bilden kör bussen jaha tack. Så vi kollade när nästa buss kom och konstaterade att det var långt väntetid (tror jag) så lovisa pappa körde oss till någon annan busshåll plats.

Så ämnade han oss och bussen kom. Vi hoppade på och sen lämnade bussen oss vi tågstationen. Vi skulle skriva ut biljet men fattade inte hur man gjorde med kort så lovisa fick skriva ut sin först. Då var klockan 41 kanske tåget skulle gå 44 så vi får ut hennes biljett rusar (som vanligt!) till andra sidan där vårt tåg står och väntar. Vi hinner på det och sätter oss. Tåget börjar rulla mot Kristianstad och det är bara lovisa som har biljett.

Tåggrejen som kollar om man har biljetter kmr och kollar lovisas biljett. Sen frågar jag om hon tar kort. Då säger hon ja var ska ni. Vi ska till Kristianstad säger jag. Då säger hon jag kmr sen igen. Men hon kom aldrig så jag teuta och marika åkte gratis. Men vi tkt det var elakt att lovisa bara skulle få betala så vi delade på hennes 22 kr. Så det blev 5.50 var. Så det var billigt tåg. När vi kom till Kristianstad letade vi upp rixfm scenen. Vi såg en scen från tågstationen så vi gick dit...men vi trodde inte det var den eftersom den såg rätt liten ut. Men vi frågade någon kille på sidan om scenen och han sa att det var den som alla artisterna skulle uppträda på.

Jaha sa vi och valde en plats längst fram. Eftersom vi var först av alla var ingen annan där. Vi hängde upp vårt lakan och några tröjor sen gick vi till Mc donalds och köpte frukost (igen).

 Pannkakor med sylt och oboy att dricka fast kaffe för teuta och fanta för marika. Det var ju inte den godaste pannkakor jag käkat men det gick ner. Sen gick vi tebaks till rixfm scenen och fixade lite tejp till lakanet. Sen gick vi i stort sätt runt hela tiden enda tills klockan blev 14:00 då skulle EMD soundchecka och Ola skulle ju signera då. Fan också det skulle ju inte funka då med teutas diss till ola. Jaja EMD kom inte vid 14 tiden så vi gick till ola jag och lovisa hade kamrorna redo MEN gubben på scenen sa tio tusentals gånger att det var ola som signerade på scenen så han förstörde dissen. Synd. Sen skulle ola soundchecka vilket varken jag teuta lr lovisa ville se. Så vi sa till marika att vi går bakom scenen och kollar lite för vi ville inte se ola.

Vi hoppades på att vi kanske skulle på se EMD komma lr kanske sticka ut huvuet genom en bildörr lr något bara få se dem. Vi satte oss på en vit betong trappa (haha) så vi hade klar sikt åt båda hållen så vi kunde sen vilket håll EMD kom från om dem skulle komma. Vi sitter där och pratar lite om hur vi ska bete oss om EMD skulle komma men så ser vi ola komma ut från backstage mojset bakom scenen asså. Då kommer det ett fan vill ha en kram. Ola blir divig och ber henne skynda sig. Sen åker han iväg med en rixfm bil och ger oss

(jag teuta lovisa) värsta mördar blicken bara för att vi inte ville ha en kram och för att han såg hur vi drev om honom haha. Sen dirket när han kört kmr den en rixfm bil igen teuta bara

T - nu kmr EMD jag är säker nu kmr dem.

Jag tyckte det var konstig för ola hade ju precis åkt. Men det visade sig att bilen körde närmare oss och det var Ola haha. Bilen lurade oss (fyy xD.) Bilen körde iväg igen och jag vände huvudet mot baja majorna (fråga mej inte vf) och husknuten där typ slutet av trappan är. Å vad är det för bakhuvud jag ser??

Jo MATTES! OMG! Samtidigt som jag ser hans bakhuvud tar jag tag tag i teutas och lovisas armar (jag sitter mellan dem) men dem kollar redan dit typ. Å så ser vi hur danny backar bakom husknuten (och vi tror han tänkte shit fans vi är artister på med leendet). Efter som vi hade bestämt hur vi skulle vara var vi lugna och sa ingenting bara kollade på dem....så dem kunde bara gått förbi oss som om vi var luft. Men ist kmr Erik fram från husknuten Matte och Danny kmr också men "gömmer" sig lite bakom Erik. Erik kollar på oss och säger

E: Hej :D! hur mår ni?
Teuta trodde han undrade vad vi gjorde så hon sa
T: Vi ska se Ola
E: Men ni har har ju EMD tröjor 
T: Ja det blev lite fel där.
J: Kan inte jag få en kram?
E: Jo visst KRAM

Lovisa kramar också erik

Under tiden jag kramar erik har matte och danny också kommit så teuta säger

T: jag vill också ha en kram

Å danny fattar att hon menar av han (så klart) så dem möts halvvägs typ haha. Sen fick jag en kram av danny å eftersom jag stog på trappan var vi typ lika långa haha. Jag kmr inte ihåg om jag kramade matte med det gjorde jag kanske. Sen ville vi ta grupp bild å eftersom det bara var vi (jag teuta och lovisa) där så tyckte dem det var okej. Så jag tar på E.M.D och Teuta E.M.D och Lovisa sen ska teuta på mej och E.M.D.

Självklart kan hon inte motstå danny och erik i närbild så struntar i mej. Jag bara men hoho vad gör du? gruppbild teuta kmr du ihåg?.

Ja just det men det blir ingen grupp bild utan bild på mattes mitt och dannys feja. För nu blev det brottom för det kom fler fans. Så vi säger tack och lämnar dem.

Sen kmr vi höga av EMD parfym till marika och hon undrar ju självklart vf vi är gladiliglada. Så vi berättar och hon blir depp och undrar vf vi inte ringde. Men hoho ofta man tänker på att ringa när man är uppe i högvarv för att man känner deras parfym och 3 av världens underbaraste killar står framför en och pratar med en som om vi var gamla kompisar. Sen nästan bara direkt kmr de upp på scenen och dem börjar soundchecka. my good så live det var lr. Shit. Jag filmade och glad är jag för det nu haha. Sen blev det signering med grabbarna.
 

Dem signerar mitt örngott(RUN EMD)





Dem omtalade RÖDA SKORNA måste ju vara med också

Erik frågar vart han ska skriva någonstans skriv vart du vill säger jag och danny tyckte det var snyggt haha (tack  ). Matte sa inget mer än hej tror jag. Efter att vi fått våra autografer så brukar vi ställa oss nedanför scenen för att ta kort och bara kolla på dem. Så vf skulle denna dagen vara ett undantag. Jag passade på och fråga erik om det var mitt armband det var han hade på sig i youngblood videon eftersom den rullade på tv:n som var på scenen. Han sa att det kunde det mkt möjligt vara. Efter signeringen blir det pennkrig mellan teuta och lovisa Tacka gudarna för att jag inte stog jämte dem. Det var inte vanliga tusch pennor utan såna dära knasiga pennor som endast går bort av asiton och sådan nagellack borttagnings mojs ( det kanske heter asiton?)

Efter att Lovisa har fått teutas aoutgraf i pannan (lovisa tror att det stor danny) tar lovisa kort på sin panna och ser att det inte står danny....går vi och köper asiton. Sen när vi kmr till scenen kmr vi på att vi är hungria. Så vi går till Mc Donalds igen. På vägen tebaks ser vi en heleiumballong man. Så vi stannar han och köper dino. Jävlar du det var den enda och dyraste dino Lovisa någonsin kmr köpa i Kristianstad 80 spänn skulle han ha för dino.

(DINO <3)

Sen sätter vi oss framför scenen där det nu har bänkats av allt folk som ska ha platser längstfram. Sen sitter vi där och det börjar regna. Usch. Vi är ju dumma som vanligt och tror att vi ska förlora platserna om vi går därifrån. Men tillslut bestämmer vi oss för att söka skydd när tidningarna inte funkar längre. Vi ställer oss under tak och det slutar snart regna.

Vi går tebaks och teuta tkr nog dino ser lite ledsen ut för hin börjar smycka honom. Målar och skriver. Allt för att ola ska se att vi INTE gillar honom. Men sen när han väl uppträde fick vi inte ha uppe dino synd väldigt synd. Man han förstog nog för varken jag teuta lr lovisa klappade med när han sjöng. Teuta, lovisa, marika och jag såg att danis diggade med.

Men sen såg han att teuta och lovisa buade å då gjorde han ey lägg av minen han är bra (ni vet nog vad danis menade om inte så kan teuta förklara). Men det hjälpte inte teuta och lovisa buade ändå. Det var en fotograf som fick syn på det och tog kort på dem haha sött. Sen när EMD kom upp på scen blev det att börja hoppa klappa och sjunga med som vanligt haha. Det är ju bara 3 låtar så då ska man ge allt. Sen var det slut. Så då dödade vi dino. Det var kul ska jag säga dej. För helium när man är hes det är roligt. Fast jag tror det är roligare när man inte är hes. Men jag bet en litet hål sen provade lovisa och sen teuta. När marika skulle prova hittade hon inte där jag bitit så teuta bara. Gör ett nytt hål så det gjorde hon asså hon dödade dino rejält. Jag lovar hållet var större än en 5 krona. Så det blev knappt 1 gång till var. Sen var han död på riktigt. Efter att vi dödat honom gick vi lite åt sidan för det kom vakter och gjorde en riktigt kö för att bilarna skulle kunna åka iväg. Så då ställer vi oss där och sen hoppas vi på att EMD ska hoppa in i en av bilarna och köra förbi oss. M och D hoppar in (E hoppar också in men jag ser han inte) och bilen kör mot oss wiie tänker vi då för dem skulle ju få dino av oss. När bilen kmr närmare ser vi att matte sitter i baksätter på bår sida om har rutan ner rullad. Så Teuta säger här matte och ger han dino. Han tackar och tar emot.

Sen sätter vi oss och väntar medans marika följer efter till hotellet. Vi hade bestämt att vi inte skulle vara så på idag. För vi hade ju en dag kvar trotsallt. Men marika var ju inte med när vi fick kramar innan så hon gick till hotellet och fick sin kram av danny tror jag det var. Sen när hon kom tebaks gick vi till tågstationen och där blev det roliga bilder med min kamra som gäller. Det kmr la någon bild på det med längre ner. Sen kom lovisas mamma och vi åkte hem och somnade nästan direkt.


(DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANIS <3)

Båstad 7 Juli

Vi fick sova lite längre denna dag. Gick upp vid 7 tror jag. Vi käkar frukost och sen blev allt plötsligt kaos. Vi fick snabba på för att hinna med bussen. Vi är ca 2 min sena kanske. Men bussen var också sen så vi han med den endå som tur var. Vi åkte buss till någonstans. Sen mötte lovisas pappa upp oss där och körde till tågstationen men tåget skulle gå 1 timme senare så han körde oss till båstad för 30 kronor (tack). När vi var framme var scenen inte ens klar och inget kravall stängsel uppe heller. Å klockan var la 9 halv 10 kanske. Jaja vi var först även där det var så sjukt tråkigt så vi gick runt lite på stan sen satte vi oss på en bänk vid havet och väntade.


Sen skulle marika hämta vatten till sin vattenflaska så då följde teuta med henne till hotellet och jag och lovisa satt kvar på bänken vid havet. Sen så kom teuta och marika igen och då satte dem sig vid en annan bänk högre upp närmare scenen så då flyttade vi med dit. Sen tyckte vi att om vi sätter oss framför scenen kanske dem sätter upp kravallstängseln. Men nehe då. Det gjorde dem inte utan alla andra som var där kom också och satte sig längstfram. Så då var dem platserna tagna med. Men det känndes inte som att vi hade någon plats eftersom vi inte hade hängt upp vårat lakan lr något. Men vi frågade han en snubbe och det skulle komma upp idag lr?

Då sa han vid 1 kanske dem visste inte riktigt. Sen när vi satt där och väntade kom det en snubbe som hette timmie som jobbar på rixfm festival han hjälper till att bygga scenen m.m. kolla så ljudet funkar å så. Så undrade han var stefan hade tagit vägen (en anna snubbe som jobbar där) å då sa teuta han gick med anders (en till annan snubbe). Hon var ju snäll och svarade för han anders hade ropat på stefan och vem reagerar inte på namnet stefan? Vi gör det iaf. Så det var df vi visste. Så han timmie sa haha det är kul att ni kan namnen lite förvånat och imponerade och skrattade på samma gång som han sa det. Fattar ni vad jag menar? Om inte så kan ni kolla teutas blogg och kommentera det inlägget som skrivit senast så förklarar hon för er. Jaja sen satt vi där och väntade och lovisa gick iväg för att köpa dricka. Å marika var på toa. Så sitter jag och teuta och alla andra som vill stå längstfram där. Så ringer teutas mobil å det är marika. Teuta säger bara vaa okej vi kmr. Jag bara omg har hon skadat sig nu lr vad är det. Teuta reser och säger jennie kom nu är det brottom. Jag tänker bara my good det har hänt något. Så börjar vi gå snabbt som sen övergå till att vi springar å medasn vi springer frågar jag teuta vad som har hänt.

Hon bara EMD är vid hotellet jag bara OMG vi ser dem innan spelningen idag med vadå happy face. Vi springer upp till hotellet och teuta tror dem är på en helt annan plats än var dem är. Så när vi kmr fram har vi andan i halsen och vi ser ERIK SEGERSTEDT! Och Patrik Ekwall och hans dotter sitter i en soffa  Han ser oss men säger inget och vi sätter oss på en betong trappa lite längre bort från dem. Sen så tar erik sin väska och ska cheka in så då går jag fram och frågar självklar om en kram som alltid. Självklart ger han oss en kram.

Under tiden berättar vi att vi kmr vara as jobbiga och rå-på idag för det är sista gigget. Erik bara Nej det får ni inte vara vad jobbigt..vadå sa ni flytta till Turkiet lr? Undertiden som erik säger nej det får ni inte vara var jobbigt. Säger jag nej vad jobbigt så får vi inte vara till teuta fast erik står typ gämte mej (haha). Nej vi ska flytta till L.A å spela in musik video och massa ni får gärna komma och hälsa på ;). Haha tror jag och Teuta pratade lite i mun på varandra där. Lovisa var inte där vid tillfället så jag tror teuta gick och hämtade henne lr något men lovisa fick nog en kram med lr om det var marika. Jag ville haft en kram av matte med. Men eftersom han är så snäll så har vi bestämt att vi inte ska uttnytja det till vår fördel. Det är ju synd om han. Så jag fick ingen kram med lovisa och teuta fick det. Jag tror teuta tog en iaf (jag tror väldigt mkt denna bloggen haha). Sen så satt vi och väntade på danis men han kom inte. Så erik gick in och chekade in sig och sen när han gick så visslade han på oss sådär som när man tkr någon är snygg. Det var nog för att vissa att hoho nu går jag bara så ni vet. Sött.

Vi satt och väntade en liten stund på danny men han kom inte så sen gick vi till scenen. Å vem sitter inte och äter på peppes bodega då om inte erik, matte och enligt vissa cattis.

(haha man ser typ inget på bilden men TRO MEJ MATTE SITTER DÄR!)
Vi visste ju att de skulle gå dit för matte hade sagt det till erik ute på terrassen lr där vi mötte dem.

När vi kom tebaks till scenen började dem sätta upp kravallstängseln och självklart började det regna så vi blev blöta och den gubbarna slutade och gömde sig för regnet. Så kravallstängseln bara låg där. Så då gjorde jag som teuta sprang fram till scenen för det stiker ut ett litet tak där så blev vi inte pisseblöta. Sen började det mullra och sen blev det sol igen.

Då blev det penn och vattenkrig. Å man hör ju på vattenkrig att vi blev blöta och på pennkrig att vi använder pennor. Smarta som vi är ändvände vi samma pennor som användes dagen innan och som bara går bort med asiton. När vi äntligen efter mkt om och med hade slutat fred satte jag mej ner vid kravallstängseln och tänkte inte så mkt mer på att teuta och lovisa inte hade slutat fred. Så de höll på att måla varandra blå gröna röda och svarta. Rätt som det är får jag ett grönt sträck från typ halva kinden till hakan. Jaha tack så jävla mkt teuta.

Haha. Men hon fick igen sen. Fast av lovisa inte av mej ;) (jag anlitar folk till att hämnas haha). Efter att vi målat och hatt oss så blev lite smått intresserade av måns. Så vi kollade när han signerade. Sen kollade vi när janet och kim signerade för dem gjorde det mittemot. Ovanför dem hängde olika artisters framsida av deras senaste album men förstorat. Å självklart hade E.M.D. signerat det så skulle jag ta kort. Medans jag riktar kamran mot den bilden och ska precis ta kort så petar teuta på mej. Å jag bara vaad? Haha det visade sig att janet trodde jag tog kort på henne så hon hade suttit där och smile:at i en evighet haha. Så jag tog ett kort på henne sen för att vara snäll haha. Efter det blev teuta och vi hungriga hade inte ätit sen frukost och klockan började bli framåt nej jag vet inte men vi blev hungriga iaf. Precis innan vi går för att köpa mat så ser vi att E.M.D kön till signeringen har börjat bli rätt lång och det är ju inte det roligaste att stå och vänta när man inte får ta kort lr något. Visst det hela går ju ut på att vänta men det går över så snabbt när man väl är uppe. Men vi går och köper mat och sen ställer vi oss i kön och äter. Sen när vi står där så kmr det en vakt och sätter upp staket som ska bli som en kö fålla. Ja toppen tänker vi..vi får behålla våra platser. Men sen sätter han ett till staket så vi står inte ens i kön märker vi sen. JAHA! Teuta blir lite arg och plötsligt säger hon

MEN SÅ KAN DU INTE GÖRA! NU GÅR JU MASSA FOLK FÖRE OSS!!!!!

Vakten svarar inte så vi tränger oss lite men är fortfarande lite tjuriga för att allt jävla folk tränger sig. Hahah det gjorde ju vi med men skit samma. Rätt som det är ringer min mamma och frågar vart vi är.

Ja gå ner till scenen sen ser du en liten plätt med massa tält och en lång kö med tjejer gå dit så hittar du nog oss. Sen ser jag henne och ringer och häääär är vi hahha. Hon kmr med frukt mmm gröna vindruvor utan kärnor. Toppen tack jag ska ge dem till Erik. Jaha jag tänkte att ni kunde få dem säger mamma. Jaa tack vi har precis ätit Erik vill säkert ha vindruvor. Haha han fick dem iaf. Hoppas han gillade dem. Så nu är det vår tur. Teuta går upp först tror jag sen kmr jag sen lovisa och sen marika.

Jag kmr inte ihåg exakt vad jag sa men det var typ det vanliga vi hade ju pratat innan om att vi skulle vara råpå så det fanns inte så mkt att säga. Men Matte kom ihåg Dino det slog mkt :D. Okej det handlade om en dag men vi nämde inte ballongen dino utan teuta sa dino. Han bara vaa dino? Jaha Dino. Typ så.


Efter signeringen gick vi bakom scenen men dem hade inte kommit än. Sen ställde vi oss vid våra platser igen. Då är det självklart folk som suttit där hela tiden som ska börja tjabba och massa bla bla men teuta kan prata och vet vad som ska sägas för att det ska bli bra. Sen är det någon som påstar att vi puttar henne yeä right! Hon blir lite arg och rätt som det är slår hon marika så då ska marika slå henne med missar och råkar slå hennes kompis och då får hon ja vi behöver inte gå in på detaljer men det löste sig inte. Det var typ lite infekterat under hela kvällen men dem lät varandra vara. Som tur var. Ja sen började det och allt var toppen.

Sen fick jag och lovisa Arasch att steeeeka med oss hahah shit vad vi garvade sen. Jag och lovisa tog upp händerna och stekte i takt till låten och sen så kolla han på oss och gjorde lika dant haha xD. Sen under signeringen så kolla Erik på vårt lakan och sa Tralalalala och så där helt spontant sa jag och Lovisa Flamenco. Det var först när Teuta sa han läste vårt lakan som vi fattade haha. Jaha OMG kul :D

Men efter spelningen försvann vi 4 från varandra. Jag och Teuta plöjde oss genom allt folk som skulle hem lr något med hjälp av dessa ord. Ursäkta vi måste med tåger vi kmr missa det ursäkta ursäkta. Det funkade rätt bra.

I själva verket skulle vi bara till hotellet. Så ja vi går till hotellet ringer lovisa och marika och dem kmr. Vi går på toa och sen velar vi men tänk så kmr dem där då missar vi dem. Vi sätter oss där nej jag tkr vi ska sitta där okej men där är en dörr. Vi går in. Haha vi gick in till trapprum och så står vi där och velar lite till. Det var lite sådär spännande för vi visste inte om vi fick vara där lr inte. Jag ser ett litet fönster vid en av trapporna och ställer mej i trappan för att kolla om jag ser någon av killar. Teuta Lovisa och Marika står vid en hiss som var där med. Sen när vi sått där i typ 2 minuter så här vi några röster och någon som kmr i trappan och är på väg upp mot oss. Jag tänker å nej jobbiga 19-25 bratz åå. Men så hör jag teuta säga bra tajming och då vänder jag mej för att kolla vem hon sa det till och det första jag säger är hjälp! Vilka var killarna JO Erik och Danny och en vakt.

Alla 4 - Kan vi inte få en kram.
Men de dissar oss. Så vi följer efter dem till dem går ner i en annan trappa. Det kändes inte bra att sitta och vänta på dem. De hade ju faktiskt dissat oss. Ett tecken på att vi kanske började bli lite jobbiga hade ju fått minst 3 kramar innan under dagen. Men vi satte oss lite ledsna och besvikna på bänken vid trappan dem gått ner. Jaha då satt vi där och pratade. Men sen bestämde vi att där kunde vi inte sitta och deppa. Så vi gick till efter festen och kollade om dem var där men vi såg inga grabbar. Så då gick ve tebaks till ute terrassen där vi sett dem innan under dagen och vem ser vi inte komma gående då precis när vi ska gå ner för sten trappan jo Danny.

Vi vill ju ha en sista kram så teuta säger danny jag säger danny lovisa säger danny men han bara går kollar inte ens på oss. Vi hör en annan tjej säga danny men har fortsätter gå. Han dissade oss 2 ggr på ca 30 min! Whut?! Okej han är stor men just då känndes det som att "Han kan inte dissa oss! Vi är hans fans" Men han gjorde det ändå. Sen bara några minuter efter kmr Erik. Jag var nära på att börja böla vilken minut som helst jag säger Erik? Han stannar kollar på mej och jag ber om en kram. Jag får en underbar kram och säger att han är bäst varpå han säger något som jag inte hör. Medans han kramar lovisa frågar han vart danny tog vägen och jag svara att han gick ditåt och pekar. När han frågar teuta om hon också vill ha en kram och han har armarna utsträcka säger hon
Jag vill ställa en en seriös fråga först : varför han ni så brottom?. I samma stund som hon säger det släpper Erik ner de utsträckta armarna som jaha what ever skit i det då. Jag tror Teuta ångrade det sen.

Efter det så gick vi mot bilen och mamma. När vi kom till bilen tjabbade vi om dissen och massa annat och sen körde mamma hem lovisa och vi packade/hämtade våra grejer och sen körde mamma mej teuta och marika till lägenheten. Så sov vi där. Sen åkte teuta och marika hem dagen efter.





Tack alla för 5 underbara dagar med er


Kommentarer

Postat av: Lovisa
amen tack så jäääääte mkt för du la upp bilden (NOT) hahaha den kan inte vart helium för vi hade inte användt den då. hahah


Liseberg 2 juni 2009

Det började med att jag vaknade 08:00 av att pappa ringde och sa jag är hos dej om en kvart är du vaken?
Jag svarade aaa visst. Fick lite smått panik flög ur sängen klädde på mej "riktiga" kläder satte igång tv:en bäddade sängen (för ovanlighetens skull) klockan blev 08:15 och det plingar på dörren och där stog pappa med en påse med lite sladdar och 2 redbull och mina pjux. Han önskar mej lycka til (vet inte vf) men jag sa tack iaf. Sen stressade jag på datan laddad ipoden stressade in i duschen. Sen kmr Carro hem mitt i alltihopa och då vlir jag as stressad. Jag bara omg jag trodde jag skulle hinna åka innan hon kom hem. Men det vissade sig att hon inte orkade gå på sista lektionen så jag hade tid på mej.
Men jag stressar ännu mer kollar väskan 24ggr så jag inte har glömmt något börjar lugna ner mer lite borstar tänderna och shit jag måste ju käka frukost. Kollar klockan hinner inte så jag tar med en redbull och dricker den på vägen till tågstationen.  Går snabbare än vanligt och när jag kmr till tågstationen som ligger knappt 5 min bort så kollar jag klockan jaha tåget går om en kvart. Så det var bara att slå sig ner på en bänk och vänta. Undertiden jag väntar på tåget så sms:ar jag med Teuta och Lovisa. Tåget kmr och hur svårt kan det vara att hitta varandra på ett tåg igentligen? Jaja jag messar lovisa vart jag sitter och hon hittar mej så hon och hennes bror sätter sig vid mej haha. Tåger börjar rulla och resan mot Gbg/E.M.D. har börjat Wiiiiie! Tågresan går rätt snabbt.  När vi kmr upp till gbg det är då problemen börjar haha. Hur ska vi ta oss från centralstationen till Liseberg? Hmm jag ringer mickan och hon tjötar om massa nummer på spårvagnarna och tar man nr 6 ska men åka dit sen ska amn byta till nr 4 och sen är med där men du kan ta nr x och åka dit sen tar du nr x och åker 3 håll platser och så tar du nr x sen åker du en hållplats så är du där. Jag fattade inte så mkt. Men tillslut kom vi rätt iaf.

 När vi har gått under den skyllten det står Liseberg på (den som står där om man kmr från universeum) så ser vi 2 gladiliglada tjejer som står och vinkar och typ hoppar haha. (Nej hoppade gjorde dem nog inte lr?? Men jag hade förståt dem om dem hade hoppat för vem hoppar inte när man sa se emd ;))
Vi h¨älsar på varandra och kramas haha. Sen börjar väntan på att liseberg först ska öppna. Vi väntar kanske 30-40 min och sen öppnar dem. Vi har snackat taktik så marika rusar fram till kassan där man betalar inträdde. Så hon kmr först sen ser men hur  hon ensam springar mot scenen. Haha så kul det såg ut :). Sen kmr jag teuta lovisa och simon efter i lite lägre fart. Vi springar iaf inte. Sen när vi kmr fram till scenen så sitter det en kille i en solstol där. Jag blev värsta paff. Jag bara hur fasen kom han in? Vi pratade lite med han och det visade sig att han hade stått vid den lilla ingången och att dem hade typ öppnat den 5 min tidigare haha. Jaja vi kom längstfram endå så spela roll.
Vi paxar dem platserna och en gullig tjej som hette Michell tror jag passade våra platser medan jag, lovisa och teuta gick och köpte åkkuppponger. Sen efter det åkte vi balder haha. Sen gick vi till scenen igen. Då kom teuta på att hon var sugen på glass och då blev jag lovisa marika och michell (vi döper henne till det) också sugna på glass. Så den killen som satt i solstolen var snäll och passade våra platser.
sen gick vi tebaks till scenen och käkade glassen.

Sen vid 3 tiden typ. Så kom Brorsan Mickan och Benis och hälsade på mej :). Så då var jag lite social med dem men sen vaknade beeenamin. Så då gick dem och åkte lite karruseler(stavning) med han.
Så då blev jag social men folket framför scenen.
Teuta blev hungrig så vi skulle gå och köpa mat men vi velade lite eftersom vi inte visste när soundcheken skulle börja. men när vi velat kalrt går vi mot fontänen...och så kmr det ett litet killgäng på 4-5  persmot oss. Hmm undra om det är .. hinner jag tänke innan teuta säger
T- är inte det danny?
J- va nej lr kanske vet inte
T - vi kollar
J- Jo det är danny
det vi säger till varandra tar typ 5 sek vi står helt stilla och medans vi säger vi kollar jo det är danny i mun på varandra märker han oss och tvärvänder och går snabbt tebaks där alla killarna kom från. Sen så går vi förbi killgänget som ni har minskat 1 pers. Så säger teuta till en av killarna
T - Var tog din kompis vägen? (danny asså) 
Killen - Va han är inte min kompis
T- okej det förstår jag..jag hade inte heller velat vara kompis med han.
Jag bara whut teuta du älskar ju danis. Men teuta är lika knäpp som danis så hon säger ibland saker hon inte menar.
sen satte vi oss på en bänk framför dörren danis smet in i och väntade. Han stack ut huvuet genom dörren och när han såg oss blev min reaktion omg vinka! så jag vinkade haha vadå pinsamt sen. Han vinkade inte tebaks utan stack bara in huvudet snabbare än en snigel blinkar lr något.

Sen kom det massa andra fans så då låsade jag och teuta att vi läste på några affischer och det hjälpte dem gick tebaks. Men sen såg jag danis och matte gå mot rampen på bilden ovan och det var typ 5 pers till som såg det. Så det blev typ att vinka på dem igen haha. Fast det såg dem inte heller dem bara snabbade sig eftersom det stog typ 7(med mej och teuta inräknade xD) fans där och vi kan vara rätt högljuda. Det var rätt kul för dem flesta tjejerna bara iiiiiiiiiiihhhhhhhhhhh!!!!! Asså jag fattar inte hur dem bara kan börja skrika så när man ser en mäniska gå mot en lr bara går förbi. Jag har aldrig fått in den skrikgrejer dem gör haha.
Efter vi hade sätt killarna gå in genom den vita dörren. Gick dem mot scenen. Så då gick jag och teuta och alla andra som stog vid oss mot scenen.

och danis kom snabbt upp på scenen och sen gick han bakom för att soundcheka tyst och micken var inte heller på :(.
Sen gick matte och danny iväg så då gick jag och teuta och lovisa iväg och köpte mat på burger king.
på väg till maten mötte vi en kanin som jag var tvungen att krama :D. Jag älskar lisebergs kaniner

Efter att vi beställt maten gick vi till scenen och satte oss och åt. Vi ville ju inte missa souncheken.
Nästan precis när vi kommit märkte jag att mickan och benis och brorsan stog vid det pytte tältet som var bakom oss typ. Så då fick jag dit och benis käkade upp mina pommes. Okej nästan han gillade det iaf. Haha söta unge. Dem stog där och väntade på mej :D. Dem skulle hem till hissingen så vi sa hejdå och så sa dem att dem skulle komma och hälsa på mej snart :).
Efter vi käkat upp kom matte gående från ingestans å alla fansen bara MAAAAATTEEEEEEEE IIIIIIIIIIIIIH och sprang mot honom. Ja ni vet hur dem låter typ.
Då tog teuta ton och bara
T- Neej göör det inte låt honom vara.
Då sa jag
-  ska vi bara stå här jag vill ju också ha en kram.
Teuta - Ja men gå och krama honom då vi krm ångra oss. Så jag lovisa teuta och marika gick dit jag tror alla gick dit iaf.
Men Matte skulle precis gå då å det enda jag fick ur mej var
- Är vi jobbiga nu?
sa jag och kollade han in i ögonen
Matte - Nej då *blink*
fick jag som gensvar och han kollade mej i ögonen också. Han e MYS! med stora bokstäver
 
Efter att vi chekat in matte blev det att gå gå tebaks till scenen och vänta och vänta och vänta.
En stund innan klockan blev 20:00 såg vi en kille med en svart tröja och luva gå snabbt förbi där matte precis gick förbi. Å det var många fans som såg det av någon anledning och dem bara DANNYYYYYY IIIIIIIIIIH! Tro mej dem låter så hela tiden haha. Nu måste ni tro mej igen jag har aldrig sätt en luva flyga av så snyggt på en kille som går från 20-1000 på 1 sek. Jävlar vad han rivstartade sina ben och sprang haha. snyggt var det iaf. Men sen blev klockan äntligen 20:00 och vilka kmr ut på scenen ?? Joo killarna i bandet haha. Sen kom dem riktiga killarna ut och vet ni vad Mate gjorde? Han pratade i telefon. Snacka om något. Asså så gör man la inte. Haha neeej nu skojade jag. Det gjorde han inte. Allt var perfa när dem kom ut. Förutom ljudet blää på liseberg dem får fasen skruva upp ljuder i mickarna lr fixa högtalare framme på scenen så man hör.
Killarna drar igång konsärten med I´m no romeo och sen kmr jag inte ihåg ordningen men dem sjunger iaf 4-you we can några covers eriks nya låt  dannys if only you matte gör någon justin låt tror jag och sen blir det dem "vanliga" signerings låtarna jennie let me love you alone och baby godbye. Baby godbye körde dem sist det vet jag med säkerhet haha.



Efter att konsären var slut blev det att tränga sig till signeringskön. Alltså vässa armbågarna sätt händerna i midjan och gåå så flyttar folket på sig haha. Som vanligt tappade vi bort varandra men vi fann varandra igen...en liten stund iaf. Sen försvann teuta och marika. Sen helt plötsligt stog teuta gämta mej och då hade lovisa försvunnit. det blev iaf jag och teuta som kom upp tsm och sen lovisa och marika. Mitt samtal med erik vill jag inte skriva för då blir massa folk arga. Med danny lät det typ så här

D - hej hur mår du?
J - ja ni var skit bra..jaha du frågade hur jag måde
D - ja jag frågade hur du mådde *sträckte ut armarna som en kram typ*
J - Bra sj då?
så trillar en liten tjej framför mej
D - oj oj res dej upp igen
J- Golfapplåd *klapp klapp*
E.M.D - Haha :)


Tack alla för en underbar dag!

Kommentarer

Postat av: Teuta
tack själv :d ja älsakr dina bloggar för du påminner mej om alla delajer som ja glömmer :P

Postat av: Jennie :-)Otroligt bra ! :D

Postat av: Jennie
Aaa.. det är Jennie gbg Jennie XD


Malmö peugote 18-19 april 2009

Lördag 18 April
Teuta och Marika kom 20:30 på lördag. Jag mötte dem på stationen sen bar det av till lägenheten lämna grejerna dem hade med sig. Kolla datan lite prata prata prata. Sen gick vi till hemköp då kom det en kille och så typ så här
- Tjena tjejer var är festen?
Tota ba
- Du ser den lämpan som blinkar där framme där är det. Spring jag timear (stavning) dej.
han ba
- Nej den går jag inte på,
Sen försvann han haha. Vi kom till hemköp som jag trodde stängde 22:00 och köpte det vi skulle. Efter det gick vi till donken och käkade lite. Jag fick värsta utskällnigen av Tota för att maten var äklig haha. Sen efter donken gik vi hem till lägenheten igen lite data (youtube) sen gick jag och tota och la oss, medans marika satt och bloggade :D.

Söndag 19 April
Vi vaknade av den ljuvaste rösten som finns. Nämligen Eriks. Han sjöng Saturday Night för oss :). Jag dyschade håret haha. Sen fixade vi frulle och Tota fick mej att dricka kaffe, vi fick i oss en halv rostad macka. Sen bar det av till tåget. Tåget började rulla och vi satt bakom/framför 4 sjukt jobbiga skate killar haha. efter att vi åkt i kanske 1 timme kom Lovisa på :D.
Sen var det bara att börja tjabba om allt som hände under gårdagens timmar så lovisa inte kännde sig utanför. Vi åkte en låång stund sen kom vi till Malmö central. Shiet då började det bli nervöst för min del. Vi fick vänta på bussen i kanske 30-35 min så jag och Marika gick på toa och sen srkrev vi ut min tågbiljett hem. Asså att gå på toa var fan rena rånet kostade 10 spänn. Buss 52? 32? kom och vi klev på. Busschauför var värsta haggig han ba började bråka med några uttläningar som skulle med bussen men dem stog inte vid den stolpen man skulle så han fick typ tvärnita haha. Som sagt dem börja bråka och tota börja skratta haha. Sen kom vi äntligen fram och vi fick gå 1 mil. Nej men en lite halv lång bit. När vi kom fram och skulle gå in genom grindarna här vi ur en högtalare dom står utanför peugo affären
Någon - Fansen bara rullar in...
Tota - Ahh fan vad cooolt att vi kmr när dem säger det
Någon - ..och dem har rosor med sig
Jag - OMG det är ju oss dem pratar om.

Haha sen när vi kom in så bara kollar alla på oss. Det var lite pinsamt haha. Men det var inte så mkt tjejer/folk/fans jag trodde det skulle vara. Jag trodde det skulle vara mkt mer. Men så stog vi där och vänta och så vart det någon som babla om att Erik var sjuk han sa typ det 100 ggr varje timme. Hade han sagt det typ 2 ggr så hade jag trott på honom men som sagt han sa det 100 ggr i timmen. Sen snackade han något om att någon torleif skulle komma så det var inte emd utan tmd. Sjukt tröök. Men till slut kom tmd alla bara ahhhhh emd. Men sen såg vi att det var en fejk t och riktigt md. Så då började några prata om det bara va men erik då är han värkligen sjuk? Och Marika gick på det. men jag lovar att det var fler som gjorde det. Sen tykte en gubbe som pratade i en mick hela tiden att vi skulle sjunga för Erik. Klart vi gjorde det. Sen sjöng dem Alone, All for love, Jennie let me love you och Baby goodbye. Sen blev det att tränga sig fort dom tusan till kön och det gick hyfsat snabbt till kön men sen i kön tog det kan 30-40 min. Men det är helt okej. Men när man står där vill man bara fram. Tota som ahde flyttat sig precis innan dem börjat spela befan sig redan i kön typ så hon kom upp bland dem första 5 kanske. så hon fick stå och vänta på oss. Sen när jag typ rivit 2-3 pers (inte med mening) med killarnas rosor så kom vi äntligen upp. Det känndes konstig på något sätt + att rosorna var typ döda. Matte satt första denne gången så han fick en ros och sen lät det typ såhär

Matte: Hej
Jag: Hej
jag la fram 2 album och baby goodbye singeln
Jag: den ka du skriva vad du vill på typ ditt namn *pekar på ena a state of mind deluxe*  kan du skriva Agnes på den *pekar på den andra a state of mind deluxe*
Matte: Nej
Jag: Men jo du måste :O och denna är till mej *pekar på baby goodbye*
Matte: Jag skojar bara klart jag skriver till Agnes och kollar på min a state of min och pekar/säger men där är ju jennie med litet j det är säkert Danny som skrivit det.
(haha coolt att han gissa rätt)
sen skrev han på min baby goodbye singel.

Sen stog Erik och han fick sina presenter och en ros och det låt såhär

Jag och Lovisa: Hej Grattis i förskott
Erik: Nejmen Tack
Jag: TACK så jätte mkt för att du hade på dej det armbandet du fick av mej i tidnigen m.m
Erik: Ja det har börjat blir lite rosa orange kopar färg det måste vara äkta silver. Vart har du sett det?
Jag: Jag såg det i en fredags tidning när du vann sverige sexigaste singel. Men du får ett i äkta silver nästa gång
Erik: Neej men du ska inte slänga ut massa pengar på mej
jag *ger han paketerna* Du måste öpnna den nu *pekar på den minsta*
Erik. Okej *vänder sig om lägger den stora paketen bakom sig oh fifflar med något så det tar lite tid*

Jag kollar på Danny så länge och säger
det tog stopp här
Danny: Tog det stopp?
Han tog mina grejer och signerade dem. Jag kollade på deras vindruvor och han gjorde varsigod ta du dej en vindrua blickan haha omg den blicken glömmer jag aldrig.
Sen så kollade jag på Erik igen
Erik: är det en smycke?
Jag: Ja det är från mej och Lovisa
Erik öppnar paketet: Å så fint nu. Åå det är såna jag aldrig får upp..ser lite generad ut.
Jag: ska jag hjälpa dej? Aaa fel håll fel håll
Erik skriker: fel håll fel håll
Jag: förlåt förlåt (haha)
Erik: så nu vet alla vad jag heter
Jag: A som om vi inte visste det innan?

sen kom det en gubbe och sa att vi var tvugna att gå ner han typ föste ner oss. Sen så såg jag att Danny och Erik inte hade skrivit i mitt a state of min deluxe häfte jag bara Danny.....Danny...Danny utan svar. Teuta var snäll och hjälpte mej Danny han kollar åt vårat håll jag bara du och erik glömmde skriva så ger jag han häftet. Han fifflar lite och letar efter eriks bild då ser han autograferna dem hade skrivit i allum och ge´kås och han ger mej men vi har visst skrivit förösker du lura oss blicken men skriver endå sen ger han den till erik. Sen skriver erik och han ger den till mej igen.
Sen efter det stog jag, tota, lovisa och marika där när man kommer ner från scenen och bara kollade på dem.
Men jag tröttnade efter ca 5 min så jag gick och ställde mej i kön igen :D. Sen efter ca 3 min som kom Marika och gjorde mej sällskap. När vi hade stått där ett tag ville han gubben som pratade i micken hela tiden sjunga allsång. så han sjöng någon konstig låt sen börja han sjunga den låten men östen och resten typ. Hon kommer med solken till mej hon kommer med solsken till mej.....Sen kom jag och marika upp till killarna igen och då blev det ett foto med matte erik sa ska du ha en igen (autograf menade han) så skrev han ett E bara haha. Sen blev det ett foto med danis sen så väntade vi på tota och lovisa. Sen ringde min telefon och det var mamma som ville säga grattis till Erik så jag sa så
Jag: Erik? Erik..
 han kollar på mej
Jag *ger han mobilen och säger* det är någon som vill prata med dej
Erik :* kollar på telefonen som om han undrar vad det är för telefon lr så kollar han vem det var som ringde* Sen sa han Hej det är Erik Ja jag har fått underbar presenter från din dotter hon är så söt bla bla något i den stilen. Smart som jag är kommer jag på att jag kan ju spela in telefonsamtalet men då har jag redan fått tebaks telefonen haha.

Sen precis innan vi vänder killarna ryggen och ska gå säger Tota: Jennie Jennie Erik..!spring dit så får du din kram.
Jag springer fram till erik och frågar om jag får en kram och det fick jag. Shiet asså den kramen herregud så gosig.
Sen måste vi springa till bussen. Lovisa och Marika korsar motorvägen oh blir nästan på körde av en tutande billist haha.  sen kom bussen och vi han med den. fast den var sänder så jag trodde vi skulle missa tåget men det gjorde vi inte utan han med det med.

Nästa gig blir innan juni om vi har tur. Annars kommer det en till blogg om hur det var på Liseberg med grabbarna den 2 juni.

Kommentarer
Postat av: teuta
ja litar på att danisen löser nått innan juni.. han lvoade? visst gjorde han?

27 mars Ullared 2009

26 mars
Det börjar redan på torsdags kvällen 17:46:35 för jag ett sms av Teuta där det står: Varberg e inställt!!

Jag skickar ett svar där det står "Nehe det är det inte alls! Skoja inte med mej. Jag vara nära på att dö!". men då vet jag inte det för då har jag kollat emdartist. Så hon ber mej kolla björkgården och ja då ser jag det. Jag börjar lipa ringer upp mamma och hon hör typ inte vad jag säger för jag kan inte prata bland alla snyftningar. Jag lugnar ner mej till slut och mamma lyssnar och hör vad jag säger sen säger hon. Att jag får skriva ett mejl till min lärare och förklara och se om det går att få ledigt. Jag mejlar honom och sen får jag svar via sms. Att jag för ledigt hela dagen. TACK han är verkligen bäst! Sen sms:as och msn:as det hit och dit mellan mej och Lovisa och Teuta. Sen somnar jag lite lycklig med att veta att det i alla fall blir Ullared



27 mars

Jag vaknar glad som en liten gurka. Kollar mobilen och har fått 2 sms ett från Lovisa och ett från Teuta.

Men vi behöver inte gå på vad det stog i dem haha xD. Men jag fick dem vid ca 07:00 kanske 08:00. Jag går upp kollar vakna med the voice duschar och sms:ar med Lovisa och Teuta.

Sen ringer jag mamma hon kmr till lägenheten vi kör till skolan och lämnar en lapp som skulle in senast den 27. Jag hittar inte den läraren som ska ha lappen men jag hittar läraren som gav mej ledig och han sa ty så här när han fick se mej


Jag - Hej vet du vad namn läraren sitter?
Läraren - Hej ja vad gör du här?
Jag - Jag måste ju lämna den här valmojset
Läraren - Jaha men hon sitter här jag lämnar den på hennes skrivbord.
Jag - Tack hej då


Typ så lät det

Sen körde mamma och köpte 1 hamburgare till oss. Så vi käkade den sen ca 30 min efter kom Lovisa och sen bar det av mot Falkenberg och Teuta.

När vi kmr till Falkenbergs station så ringer jag Teuta. Hon svara att hon står på andra sidan så jag och lovisa går runt den byggnaden men vi ser igen tota. Efter mycket om och men fattar vi att vi står på 2 olika tåg stationer. Falkenberg har tydligen 2. Så mamma har kört till den gamla och Teuta står vid den nya som ligger på andra sidan stan. Men vi hittar dit efter lite fel körningar. Så vi säger hej till Teuta och sen hoppar vi in i bilen och färden mot E.M.D har börjat wiiiie. När vi kmr fram till Ullared har jag förberett mej på att det är kö in men hallå det är ju E.M.D inte konstig. Men mamma släpper oss på parkeringen och sen kör hon och letar parkeringsplats. När vi ser ingången ser det ovanligt tom ut men vi tänker inte på det och traskar in. Sen ser bara massa folk överallt och massa kundvagnar haha. Men vi hör ingen musik och vi ser ingen klunga med tjejer och klockan var ändå 14:30. Så vi frågade någon som jobbade vart dem skulle vara. Svara D1 så då traskade vi dit. Men där såg det helt normalt ut. Ingen scen inga tjejer. Men vi bestämde oss för att stanna endå. Men efter ca 20 min stående rakt upp och ner så blev Teuta hungrig. Så vi gick till det dära s.k. caféet i mitten av allt. Teuta fick någon yogi liknande grej i sig och sen gick vi tebaks till D1. Då hade det kommit 2 små pojkar och teuta bara

- ska ni se E.M.D?
- Va nej vi passar bara platserna...
Haha sen flyttade dem sig så dem var ju väldigt bra platspassare.

Sen kom det mer och mer folk och det började komma upp kravelstängsel så man fick flytta sig hela tiden.

Självklart så säger vakterna lr ja de s.k. vakterna att vi ska ställa oss bakom ett av kravallstängslen och självklart kmr jag bakom Teuta och Lovisa då. Sen står vi där och väntar och väntar och det kmr mer och mer folk. Sen så kmr han den dära publikuppvärmaren upp på scenen och tjabbar lite med oss i ca 15 min kanske. Sen säger han att nu slipper vi äntligen han och ur hissen kmr förs Erik, Matte sen Danny, Dem börjar sjunga och alla blir goa och glada. Sen i Jennie let me love you blir jag helt knaws och glömmer bort vart vi är och sjunger helt fel vilket killarna här och så skrattar dem med mej typ haha.

Sen när dem sjung klart och det var dags för signeringen så gjorde vi samma fel som i Allum. Jag vet inte riktigt vad felet var men vi kom fel så vi fick tränga oss ännu mer iaf haha. Som vanligt kom vi ifrån varandra. Så först kmr Teuta upp sen några människor till sen Lovisa sen några människor och sen jag. Jag vet att jag kmr ihåg det som säger till mej direkt efter att jag kommit ner från scenen men sen börjar det sakta men säkert försvinna. Lr det försvinner inte men jag blir osäkert på att dem verkligen sagt allt det där. Så jag filmade allt denna gången vilket jag blev väldigt nöjd med. När jag hade kommit ner från signerigen och stått och bara kollat på killarna ett tag ville mamma åka hem. Men då hade Teuta försvunnit och vi visste inte var hon var haha. Men sen sa mamma att hon såg henne i kön för signeringen igen. Haha men hon stog bara vid sidan om och inte i kön. Men sen när klockan närmade sig 18:00 ville verkligen mamma hem men det ville inte vi. Så efter lite fixande körde mamma hem utan oss. Så vi stannade tills klockan blev 19:40 ungefär då åkte killarna också. Vi gick till pressan utanför Gekås och tog bussen därifrån till Falkenbergs nya station. När vi väl kmr dit ser vi att tåget kmr på spår 1 jaha okej bra tänkte vi. Sen när tåget kmr märker vi att vi står på helt fel sida. Vi rusar ner för trapporna isch när vi är på sista trappsteget till rätt sida så ser vi tåget åka iväg. Jaha när går nästa tåg då?! Det gick om ca 1 timme. Så då fördrev vi tiden genom att ha ett djupt samtal om självmord. Det var faktiskt intressant för det finns så många olika sätt att göra det på. Men det ska vi inte gå in på nu.

När tåget kom hoppade vi på utan biljett och allt haha. Vi slapp betala för det kom igen biljett gubbe. Sen rätt som det var så sa tåget nästan station HALMSTAD jaha. Jag och Teuta reste oss upp och sa till Lovisa minst 4ggr att hon skulle mezza när hon var hemma. Vi gick av och sen köpte vi en hamburgare till Teuta. Hon käkade den när vi kom till lägenheten sen satt vi en liten stund vid datan och kollade på min plansch och Eriks singel. Sen somnade vi.




Mäster fotograf Teuta

Mäster fotograf Lovisa

Mäster fototgrag
Erik segerstedt himself!


Erik sötingen kommenterade min sjal (a) Haha
Erik - Du har ju en likadan sjal som jag också :D

 



Kommentarer
Postat av: Lovisa
Asså du måste skicka de videosarna och bilderna snart... håller på å dö... hehe <33 

Postat av: Sibel
Älskar mattiias heta poser !!

Postat av: dafina
haha omg vad fina bilder du fick med dom:D

Varberg/Borås/Allum 20-21 mars 2009

20 Mars
När klockan var 08:45 vaknade jag för typ 4-5 gången. Så jag gick upp satte igång tv:en (vakna med the vocie)
kollade på kvarten som var kvar. Sen tog jag ett typ 2 timmars långt bad.
Efter det käkade jag frukost medans Carro och Hanna fikade. När jag hade käkat klart la jag mej isängen för jag hade ont i huvudet. 30-35 min efter att jag lagt mej kom mamma och pappa. Jag packade klart det sista och sen körde pappa mej och mamma till stan där vi köpte ett linne jag kollat på.
Sen bar det av till varbergs tågstation. När vi var framme skrev vi ut tågbiljetten ur en såndär knaws maskin. Jag sa hej då till mamma och pappa satte mej på tåget och det började rulla mot BORÅS och TEUTA. När jag har kommit hallvägs på resan så kmr det på värsta skolklassen jag bara ONO! inte barn haha xD. När alla barnen kommit på rullar vi vidare och jag mezzade med Teuta hela tiden typ.
När vi var framme i borås gick jag av tåget och ställde mej vid en lycktstolpe. Sen kollade jag runt lite och kollade om jag såg Teuta men det gjorde jag inte först...men sen kollade jag en gång till och så såg jag någon sitta på en bänk och vifta. Så jag tänkte det måste vara Teuta vem annars liksom. Jag gick dit fick en kram sen bar det iväg till stan i borås asså.
Först gick vi till Jc där fastnade vi får 2 tröjor + att vi var lite osäkra på 1. Så vi gick vidare in på H&m och MQ men vi ittade inget som klickade. Så vi gick tillbaks till JC och köpte 4 tröjor.
1 till Matte för att han fyller 28 den 29 mars. 1 till Erik för han är min Erik säger Teuta. Sen fick vi ju inte glömma Danis så vi köpte givetvis en tröja till han med :D. sen precis innan vi skulle betala sa hon i kassan att köpte vi 4 tröjor fick vi typ 60% rabbat lr något så Teuta spran och hämta en till danis tröja fast till sig sj då ;). (Vadå wanabee danis med en likadan tröja ;))
Efter det gick vi runt i lite andra affärer och det bästa var när vi gick fel haha. Vi skulle gå in i en skivaffär men så stannade vi utanför en salong som låg precis gämte skivaffären.
Så säger Teuta något till mej samtidigt som hon öppnar dörren till salongen och jag går in. I samma ögonblick som jag krm in fattar jag att jag gått fel och säger

- Men här ska vi la inte in?
och samtidigt säger teuta
- men vad gör du? här ska vi inte in?
typ något i den stilen.
Sen så knäckte vi oss haha jag glömmer nog aldrig frisörens blick.
Jaja sen gick vi in i skivbutiken och kolade om dem hade eriks singel men det hade dem inte. Så då drog vi vidare till Åhlens som hade den :D. sen drog vi hem till Teuta. Där fick jag träffa Dafina :D och efter en liten stund kom Sabina och sa hej sen stack hon igen. Klockan blev mkt och teuta kom på att vi hade glömmt våra varbergs biljetter! Vi fick lite smått panik och följde med dafi hennes syster och mamma till knalleland. Hon stannade vid en pressbyrån och vi  rusade in sen rusade i ut till bilen och och så blev det en åktur till knalleland. Medans dafi gick in påsiba gick jag och teuta in på carlings. Så precis när vi ser affären ser jag en snygg tröja jag bara

- Ååååååååå ERIK TRÖJA ERIK TRÖJA MEN FEL FÄRG! Fan

sen kmr jag in i affären och ser att det ligger as många tröjor på ett bord där det är rea jag bara
- ÅÅÅ ERIK TRÖJA ERIK TRÖJA ERIIIIIK TRÖÖÖJA I RÄÄÄÄÄÄÄÄÄTT FÅRG PROVA PROVA PROVA!
Jag provar 2 jag läger tillbaka en och köper den andra wiie. (Vadå wanbee Erik  med en likadan tröja + halsduk/sjal (A)xD)
Sen åkte vi hem till tota igen käkade lite och sen drog vi till dafina. sen gick vi säkert 4-5 ggr fram och tebaks mellan dafis och totas hus. just det vi gick inom en affär med. Haha där drog ägaren mej i håret för han ville ha lite haha xD.
Sen blev klockan 21:00 så vi drack lite tee och satt vid datorn. sen blev klockan 22:00 vi satt kvar vid datan. Klockan blev 23:00 teuta och dafi målade naglarna och vi förflyttade oss från tv-rummet till totas rum. Så satt vi där och snackade lite och teuta tyckte vi kunnde sova så emddagen kom snabbare. Men vi glömmde av det och fortsatte prata ist haha. sen blevk klockan 23:00 Teuta påpekade att vi skulle nasa igen men det orkade vi inte så vi fortsatte prata igen. Vi kollade på klockan och den var 24:00 vi satte oss återigen vid datan tills klockan blev 02:00. Ca 02:05 käkade vi lite lassange (stavning) sen började dafi platta håret. Sen när vi kollade på klockan igen hade den hunnit bli 04:00 å då konstaterade vi att det hade blivit träffa emddagen och att vi var tvugna att lägga oss om vi skulle orka se E.M.D samma dag.



21 Mars

Jag vaknade först vid 07:00 kanske men så somnade jag om. Sen vaknade jag igen 08:30 så jag ahde ca 1 timme att göra mej klar på. Helt ok kunnde slappa lite. Men hadejag varit hemma och vaknat 1 timme innan hade jag fått panik. Jaja jag gjorde mej klar tidigt iaf och när Visar kom så hade dafi och teuta nästan bara precis gjort sig klara.
När vi äntligen satt i bilen och den började rulla fick jag ont i magen shiet.


Framme i Partille
Ja när äntligen är framma släpper visar av oss. Teuta går ut i förväg för hon vet var det är säger hon- Vi snurrar runt lite och ser en byggnad som ser ut som ett köpcenter och vi chanser vi går in där.
der ser ut som att vi har kommit rätt. Men det är aboslut ingen poser ingen skyllt ingetin om att E.M.D ska komma. Så vi irrar runt lite och sen frågar vi 3 tjejer som jobbar i en av affärerna. Dem trodde att killarna skulle vara högts upp. Jaha tack då åker vi högst upp. sen sprang vi och irrade runt lite där. Sen ser vi en stor klunga med massa små tjejer och en del små killar som står framfer e så kallad scen.  Vi ställer oss däro ch precis när vi ställt oss kmr det en gubbe och frågar Dafina lite grejer deras konveration löd typ såhär haha

Gubben - Vad är det som håller på är det idol lr?
Dafina - Det är E.M.D
Gubben - Va E.M.D är det idol lr?¨
Dafina - Nej det är E.M.D!!
Gubben - E.M.D vad är det?
Jag- E.M.D VAD ÄR DET?! (jag råkade säga det lite för högt jag tror han hörde xD)
sen försvann han. haha
.
Det första Teuta säger när vi stått där ett tag är

T - Vart är scenen
Vaktis - Scenen är här *pekar på scenen han står på*
T - Va det kan inte vara scenen mitt MATBORD är fan större än scenen dem får ju inte ens plats!
Vaktis svarar typ inte haha
Sen när dem kaxat sig lite så kom det 2-3 små ungar jag trodde jag skulle dö fu fan vad jobbiga. De stog jämta mej och försökta tränga sig

- Aaaa jag får ingen luft
J - nej men flytta tillbaks då så får du säkert lyft.
Så höll hon på i säkert 15 min.
Sen när hon fattade att det inte funkade körde hon med
- Ursäkta kan jag få komma förbi?
J - Vill du komma förbi?

Du kommer inte förbi mej du får stå där lr hitta ett annat håll! Det är liksom redan trångt.
Haha sen försvann dem poff sa det. Haha okej det sa inte poff men helt plötsligt var dem borta.



Signeringen
Det blev mega feting trycket och teuta, Dafina, Sabina och jag höll varandra i händerna och trängde oss dit vi ville. Teuta fick pengarna och köpte 1 varsin skiva till alla 4. sen var det bara ayy träng sig vidare så man kom i rätt kö för att få sina autografer. Teuta, Dafi, sabi och jag splittras så vi kmr inte upp samtidigt. Tota och Sabi går upp först. sen ger Tota Presenten till Matte och säger antagligen att den är från mej med för det var den. sen år hon vidare och det rullar på och det blir våran tur. Dafina går upp och hon filmar allt och hon får även en släng puss av alla 3. Sen när jag ska gå upp och den tjejen som ör framför mej är hos matte kollar jag på erik och så ser jag att han kollar lite konstig på mej om om att han ser något han känner igen innan jag ens hunnit till matte. Men så ser erik att jag kollar på han så han kollar upp och vinkar sådär sött. Då trillade jag av scenen xD. Fatta pinsamt vaktis fick hjälpa mej upp och när jag kom upp på scenen pussade erik mej. Haha guud vad rolig jag är. Där skojade jag bara :). Men som sagt Erik kollade på mej och vinkade jag då vinkade jag tillbaks sen kollade jag ut i pibliken för det blev pinsamt. När jag kom fram till matte lät det så här:


Matte: Hej hur mår du?
Jag : Hej bara bra :). Du presenten du fick från Tota den var från mej med
Matte: Va?
Jag: Presenten du fick från Tota den var från mej med
Matte: Jaahaa gud vad sn'llt tack *KRAM*
Så fick jag en kram av matte för er som inte förstog,
Sen när jag kom till Erik lät det såhär:

Erik: Hej snygg tröja du har :D.
Jag: Tack:D Jag skulle vilja ge dej det här :) (Tröja och ett brev typ)
Erik Va TACK! Får jag presenter gud vad gulli du är *KRAAAM*A
Jag: Jag vet haha. Fast det hörde han inte som tur var.



Sen kom jag till Danny han skrev sin autograf och det lät såhär:

Danny: Hej
Jag: Hej
Danny skriver sin autograf
Jag: Då ses vi i Varberg på fredag då ;)
Danny: Jaaha aa vad kul *skiner upp*

Mer Bilder kmr snart hoppas jag. Om inte så kmr det nya från Björkgården på fredag lr lördag

Sen orkar jag inte skriva mer haha.
Kolla in Teuta och Dafinas bloggar om ni vill läsa mer.


Kommentarer

Postat av: teuta
åh, underbar dag du måste ha haft! ja trodde nästa på de där me att du ramla ner, ja ba shit hur kunde ja missa de?
hehe du drog en matte









RSS 2.0