Danny kållered 2011

Danny var i kållered7gbg igår :). Trevligt. Jag mötte upp emma, sandra, frida och emma vid stationen och sen tog vi tåget till kungsbacka, Hoppade av dör uch bytte till pendlen som tog oss till kållered. När vi kmr fram är det kanske 1 timme kvar tills han ska  börja så vi går runt lite inne i gallerian och kollar. Sen bara precis innan han kmr ut på scenen går vi och ställer oss. Vi ser att de kommit mycket folk men äsch vi har ingen panik över att inte kunna stå längst fram.  Inann han går upp säger kitty något om att han bara kan vara kvar till klockan 2 bla bla. Så först tänkte jag men då går vi till signeringskön så vi säkert får träffa han, sen så kom tanken att han kanske inte skulle ha någon signering eftersom han bara skulle vara kvar till 2..Men jaja vi stog kvar och kollade när han sjöng alla låtar och typ lite mer än halva in the club sen gick vi och ställde oss i signerings kön. Stod ett litet tag kanske 5-10 min sen kom vi fram. Pratade det vanliga typ hur mår du m.m. Sen la han märke till att jag bytat skal på iphonen. Sötis haha. Å så frågade jag om en kram var längesen jag kramade han och av någon anledning fick jag 2..:).  Efter danny drog vi till gbg och käkade och sen ba poff så var vi inne på någon drop in salong efter typ 5 min hade 3 tjejer (jag emma och frida) piercat örat..HAHAHA som de kan gå xD. Jag älskar verkligen såna spontana och helt vrickade saker :P Efte att vi piercat oss gick vi å käkade å sen typ åkte vi hem. Fettmed folk på flyget så jag och emmorna fick sitta på golvet..vix kaffe maskinen HAHAHAHAHA. Träffade även on tråkig bekant ombord, haha han snubben från trollis. Skönt att vi slapp han hehe han sa typ ba hej...sen gick vi fort som fasen..haha. Sen när vi kom hem åkte alla 4 twinsen till vallås och jag åkte hem :).





Stockholm 16-20 sep 2011

Fredag 16/9
Ja somsagt så drog jag, emma och sandra till stockholm. Så första drog vi med tåget frång halmstad till malmö. Hopade av där och tog sedan tåget till stockholm därifrån. Det är mysigt med tåg MEN liite lång tråkigt att åka tåg så länge. Men men vad gör man inte för sthlm haha :P. När vi kom fram till sthlm var klockan typ 23:15 vi väntade ite (3 timmar jedward skulle komma till arlanda) på Li och Mia  sen gick hem till li och la oss typ. Man träffar mycket rolig folk mitt i natten i sthlm haha spec om man är sjuka  i huvudet och sätter sej på trappen vid plattan..hahaha. På lördagen ställde vi klockan och sedan drog vi till hotellet där jedward skulle vara. Missade dem precis för att emma och sandra tog tid på sig. Men jag tkr inte det spelar så stor roll, vi fick endå träffa dem senare så aah jag tkr inte det gör så mkt. På lördagen tillbringade vi halva dagen på kista typ och sen dro vi till grönan. Å sen när mia och li drog till jedward konsären så satte vi oss på snaps och drack lite vin och cider. Eller a emma och sandra drack för jag hade glömt id kortet i lis lägenhet.

Lördag/Söndag 17-18/9
 Dygnade på arlanda. Haha så sjukt, vi väntade ju på john och edward..Å sen när de kom då så gick vi fram och pratade lite med dom å så. Å det första John gjorde var att dra ner dragkedjan på min onepice jag ba :O och drog upp den igen se snackade han eller edward om onesize att det var fake i irland(eller var de nu bor) och att de hade likadan som justin biebeer och undrade om jag hade kollat på dem i bb å jag baa aoow vest har jag gjordet det, dom chiiiziii typ :O!! Trevligt möte haha. Sen blev det lite kort och massa prat. HAHAH. Dom e så chiiiziii. Någon utav dom bara börja snacka med mej om onepice då ifall den var äkta eller fejk å så undrade de om jag hade sett dem i BB å att de hade en likadan onepice som justin biber å jag ba yes yes yees :D. La oss 8 på morgonen sov till typ 1. Dagen gick fort gjorde inte så mkt, måndag gjorde inte heller så mkt var i stan. missade det fucking cp planet sov hos mia gick upp vid 5 kanske på tisdagen åkt till arlanda och sen hem.
När vi kom hem till slättis åt jag å sen sov jag typ heeela dagen.


Edward och Jag

John och Jag

Jag och Sandra


KLAR PACKAD

Japp nu har jag packat klart xD
Drar till sthlm imorgon med Emma och Sandra :D.
Gött!



Dagar...

Asså vissa dagar går det jätte bra, andra går det inte att sluta tänka på en del personer.
Idag är det en dag som det inte går att sluta tänka på en person. Har drömt och det finns något cp budskap och inte går att komma på vad det är...

RSS 2.0