EMD Växjö 28 augusti 2011

EMD idag då, det var asum. Sov till typ 09:00 fixade oss och sedan åkte vi ner till stan så vi var där vid
 11:15-11:30. Gick till scenen ställde oss där, kollade express ståndet.
Sen började de typ det började även regna. Så fick vi regnponchos (stavning). Gick till hotellet och gick på toa :P.
Sen under tiden EMD inte sjöng så gick vi runt eller bara satt och pratade.
Å sen rätt som det var så säger emma:" där är eriiik :) ".
Hihi så gick vi och kramades tog bild å lite så. Såg även hans cigg paket, OKEJ jag vet att han röker men har inte sett han med cigg på länge så trodde att han kanske slutat...men nä så var det inte. Men han gör ju som han sj vill. Träffade även matte snabbt FAN VAD GOTT han luktade..haha sött.

Matte: jag är fortfarande varm och svettig
Stina: ja jag kännde det
Matte: * kramar mej * samtidigt säger jag "men stiiina då :O." Hahaha.

Sen när allt var slut å de hade sjungt baby goodbye kom de bak och typ signerade och tog bilder xD. Fast danis ville inte ta bild med oss...antagligen för att han redan tagit så många..Sen åkte de hem. Värsta mysiga var de :). Bilder kmr sen när Stina lagt in dem :p











Rix Fm Festvial Göteborg 21 augusti 2011

Jag emma, sandra stina och lovisa tog tåget från falkenberg 09:20. Vi hade sovit hos lovisa därför vi tog tåget därifrån.  Vi kommer upp till gbg gå till stället och sen går vi runt lite som vanligt. Vi skulle ta kort men
glada-jocke och camilla men glada-jocke var inte där :( så blev inget kort. Allt var som på typ alla andra rix vi varit på. Man går runt är med på intro tävlingarna m.m. Vi var bara med på 1 intro tävling igår men endå. Sen började de typ. Allt var bra.

Först sjöng ulrik munther, nicke borg, love generation, andreas jonnson, erik bästaste segerstedt, chris medina, danny och EMD! Woooooooho! Okej ärligt de flesta E.M.D. fansen var typ 80% säkra på att Matte skulle vara med så det kom inte direkt som någon överraskning men men blev typ lite lätt chokad för det var längesen man såg han och så var det typ endå UNDERBART!

När allt var slut gick emma sandra och frida till hotellet. Medans jag emma lovisa och stinade stannade kvar för stina ville ha en bild med danny. Han dissa henne :(. Så då gick vi med till hotellet men han dissa henne där med. Med orden "hon har fåt sen 12, 13, 14, 15, 16, 17 :D".
Sen satt vi utanför hotellet och väntande till vi skulle gå till tåget :). Var hemma i slättis vid typ 01:06 och sov typ 01:10. Haha var as trött.


Danny<3




Livet är för kort

Ja det finns så många som säger så. Livet är för kort för att tänka neggativt, för att göra saker man inte vill, för att vara långsint, för att inte göra saker man bli glad av m.m. Jo det håller jag med om men saken är den att om vi aldrig tänker neggativt, aldrig gör saker vi tycker är tråkiga m.m tror jag det blir mycket svårare att uppskatta det saker som faktist gör oss glada/på bra humör.

När jag skriver detta tänker jag på mitt glädjerus här i livet och det är kompisarna och EMD. Haha ILLA att jag är så gammal och fortfarande har idoler :/. Men det har liksom varit så stor del av mitt liv i 3 år tillbaka så det är lite svår att bara POFF släppa taget. Å när det fortfarande är igång varför försöka släppa det då. Jag menar det kommer ju faktist en dag då de lägger av :(. Å då tänker inte jag vara den som sitter hemma och deppar och tänker fan varför åkte jag inte dit, varför stannade jag hema och försökte glömma. Nej då ska jag vara den som tänker. Fan sikka underbar år det var :D!!

Så jag tycker faktist det är bra att vi är lite neggativa och deppiga ibland. Du kanske inte tycker som jag men idag är det en liten depp dag för mej...Så nu ska jag dränka mina sorger i jordgubbste.


September Halmstad (tsr) 6 augusti 2011

Kollade spetember med sandra, emma, frida, emma och hanna :D var la okej. halmstad publiken var ju lite död men de e e den ju alltid  annars var de la okej. mkt folk på bussen 2 st 316 1 351 massa folk. Någon tant kalla oss tröga (typ) 45+ var hon kanske. Jag ba vi e små förlåt för att vi inte vet var vi är det är ju mörkt!

Okej såhär var det. Vi kollade september efter det signerade hon ett linne till mej sen ett till emma och ett till sandra. Sen gick vi på stan lite och sen åkte vi hem. Det var liksom allt som hände.

Detta är även den enda normala bilden på oss 3. Å fråga mej inte varför jag typ ser tjurig ut. Den är från hannas blogg.


Rixfm Festival Växjö 5 augusti 2011

Åkte dit för Segerstedt Broken Door Love Generation och självklart glada-jocke och snygga camilla hahah :P. Glömde nästan lilla scenen erik :P haha. Jaja men vi kom dit vid kanske..nä kommer inte ihåg jo kanske vid 15:00. Sen gick vi och åt pratade lite med jocke och camilla sen kom stinis och lols. Hängde lite med de och sen blev det intro tävling så vi var med på den som vanligt ;)
Sen bara började det huxflux haha. Enligt mej var det itne lika bra som i helsingborg men endå bättre. Segerstedt hade mer tid nu så det var mysigt. Men såg typ ingeting av han under uppträdandet p.g.a att vi stod i mitten å jag e så kort och erik är j inte överdrivet lång heller haha xD. Såg iaf hans hår hehe :P. Sen blev jag lite paff att det lät erik spela förre amarillo. Erik kör endå 3 låtar typ medans amarillo kör 1 å sen går av. I trollhättan körde han iof 2  "vill du ligga" och "in your eyes" men han fullkomligt slaktade "in your eyes" så de var bra att beslöt sig för att inte sjunga den.
Efter spelnigen gick vi till hotellet och väntade (hihi). Det kom en bil och det var segerstedt men orden var typ:
förlåt har brottom.
sannas kompis puttar in han
jag frågar om en lite kram
erik stannar upp backar tebaks jo förlåt.
Får en as go segerstedt kram!.

Sen gick jag stina och lols och åt. När vi kom tebaks hade erik precis kommit ut typ. Å enligt emma hade han kännt sig taskig för att han hade snababt sig ut och bestämde sig för att gå ut och skriva autografer. Han stog säkert med oss i 30 min. Jätet fin var han fick bild å massa prat :P.

När vi kännde oss färdiga drog vi hem till stinis och sov  :P. Hade faktist saknat oss alla tsm! Å så var vi alla tsm dagen innan :/ hehehe.



Apollo Drive 4 augusti 2011

Apollo drive inget rixfm alltså. Apd och rixfm var i halmstad samma dag och typ samma tid. Missade segerstedt alltså. Var ett misstag när jag tänker efter men gick träffa segerstedt senare. Men till början nu då.

Åkte in till stan och mötte twinsen sen gick vi runt lite. Sen satte vi oss och tog en cider precis vid lilla scenen för det låg en ute servering precis där. Efter en liten stund kom stina och lols in och satte sig och joinade oss. Sen gick vi runt lite till. Kom lagom till lilla scennen introt och jag kom från ingenstans och tog intrott och fick en tröja :P haha ni skulle sätt allas blickar :O. Vi gick runt lite igen och stötte även på stefan.
Han ba heeeej tjejer :) så stod vi där och snackade lite med han. 
Klockan blev 20:00 och apd började spela det var riktigt kul att se dem igen.  När det var slut gick vi runt lite igen sen satte vi oss vid trottobar även stinis och lols kom in men de drack inget..sen skilldes vi åt och så satte vi oss och väntade vid efter festen. Å efter ett tag kom både apd och segerstedt :D. Vi stod och pratade lite med apd sen såg Segersted oss och gick iväg från helena.

Erik: heeeej tjejer D hur mår ni? 
Sandra och Enna: bra
Jag: braa...
Erik: det var tveksamt
Jag: Mm

Sen blev det lite kram kalas och helena blev otålig och började ta på erik som liksom " ska vi gå in idag dina fans är jobbiga" men endå lite diskret hahha. Så hon är la ok..

När erik gick in försökte stefan och fidde (i apd) fixa in oss men rixfm sanna sa nej...De försökte verkligen de ba de här tjejerna har följt oss överallt kan de inte få följa med in..men som sagt sanna sa nej :/.
Så då åkte vi hem hahaha.






Around us everything disappears


(typ)


Danny 1 Augusti 2011 Lotta på Liseberg

Eftersom vi såg danny dagen innan med så sov twinsen här :)
Mobilen ringde 03:30 vi gick upp fixade oss sen körde mamma oss in till tåget :P. Vi köpte biljetter tåg kom vi hoppa på och sen kom tågsaken och sen satte sandra igång muuusik :), det var bara vi i den vagnen så det funkade utmärkt. Fast sen kom vi tll varberg å så hoppa de på massa folk så då fick vi stänga av å då blev vi trötta. Sen när vi var framme i gbg tog jag ut pengar blev 1000 kr ist för 100 kr (oups). Sen tog vi spårvagnen till korsävgen och sen satte vi oss utanför och väntade. Klockan var la ca 06:45 när vi kom dit. Å de skulle öppna 11:00. Där satt vi och lite annat folk.
Sen blev klockan 11:00 de släppte in och sen väntade nästa kö när man väl var inne på lisse. Så då ställde vi oss där. Sen efter ett tag gick vi runt lite i pakren gick å käkade. Å sen började de regna så då gick vi ever taubs värld haha. Sen helt plötslgt var klockan 16:15 så då släpptes vi in. Sen soundchekade alla artister å de körde typ igenom hela programet och sen var det direkt sändning.



Danny 31 juli 2011

Jag och twinsen åkte och såg danny i en bilhall i Ängelholm. Twinsen var ju redan här så vi vaknade gjorde oss färdiga och sen körde mamma oss till stan. Vid tåget träffar vi emma heed och hennes kompis Emilia tror jag hon hette. Vi kom fram letade rätt på en buss och hoppade på den. Åkte typ 5-10 min sen var vi framme. Var bara vi där och vi kom typ 11:0 xD. När det var typ 1 timme kvar kom det ner folk. Var inte många fans alla. Inge många "kända" fans iaf. Det var emma heed, hennes kompis pernilla berg, hanna och malmö typ. Det var bara de som man hade sett innan på spelningar och vilka man vet villa det är :). Klockan blev 14:00 och danny kom och var fin. Han sjöng in your eyes. If only you, in the club och baby goodbye. Han var fin och dödade mej med sin fina ögon kontakt :p. Sen körde han även upp micken i fejjan på mej / :O. Var redan tyst men blev antagligen ännu mer tyst (om det gick) när micken kom fram xD. Signeringen filmades så de kanske kommer upp här, om Inte lät de typ såhär D hej :) J hej :) D * pustar och kollar på mej* J det börjar på J D vad sa du? J det börjar på J D jag vet att du heter Jenny :) J jennIE D Jennu J jennIE D J E N N ü med tyskt ü ;). Sen babbla vi lire mer. Härlig pojk. Berättade även en liiten hemlis. Blir typ värsta HAPPY FACE. Men folket kmr nog få reda på det förr eller senare :). Efter det åkte vi hem Trevlig dag tack!


Påväg till Ängelholm
I Ängelholm och väntar på danny



RSS 2.0