Rix Fm Festvial Göteborg 21 augusti 2011

Jag emma, sandra stina och lovisa tog tåget från falkenberg 09:20. Vi hade sovit hos lovisa därför vi tog tåget därifrån.  Vi kommer upp till gbg gå till stället och sen går vi runt lite som vanligt. Vi skulle ta kort men
glada-jocke och camilla men glada-jocke var inte där :( så blev inget kort. Allt var som på typ alla andra rix vi varit på. Man går runt är med på intro tävlingarna m.m. Vi var bara med på 1 intro tävling igår men endå. Sen började de typ. Allt var bra.

Först sjöng ulrik munther, nicke borg, love generation, andreas jonnson, erik bästaste segerstedt, chris medina, danny och EMD! Woooooooho! Okej ärligt de flesta E.M.D. fansen var typ 80% säkra på att Matte skulle vara med så det kom inte direkt som någon överraskning men men blev typ lite lätt chokad för det var längesen man såg han och så var det typ endå UNDERBART!

När allt var slut gick emma sandra och frida till hotellet. Medans jag emma lovisa och stinade stannade kvar för stina ville ha en bild med danny. Han dissa henne :(. Så då gick vi med till hotellet men han dissa henne där med. Med orden "hon har fåt sen 12, 13, 14, 15, 16, 17 :D".
Sen satt vi utanför hotellet och väntande till vi skulle gå till tåget :). Var hemma i slättis vid typ 01:06 och sov typ 01:10. Haha var as trött.


Danny<3




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0