Apollo Drive 4 augusti 2011

Apollo drive inget rixfm alltså. Apd och rixfm var i halmstad samma dag och typ samma tid. Missade segerstedt alltså. Var ett misstag när jag tänker efter men gick träffa segerstedt senare. Men till början nu då.

Åkte in till stan och mötte twinsen sen gick vi runt lite. Sen satte vi oss och tog en cider precis vid lilla scenen för det låg en ute servering precis där. Efter en liten stund kom stina och lols in och satte sig och joinade oss. Sen gick vi runt lite till. Kom lagom till lilla scennen introt och jag kom från ingenstans och tog intrott och fick en tröja :P haha ni skulle sätt allas blickar :O. Vi gick runt lite igen och stötte även på stefan.
Han ba heeeej tjejer :) så stod vi där och snackade lite med han. 
Klockan blev 20:00 och apd började spela det var riktigt kul att se dem igen.  När det var slut gick vi runt lite igen sen satte vi oss vid trottobar även stinis och lols kom in men de drack inget..sen skilldes vi åt och så satte vi oss och väntade vid efter festen. Å efter ett tag kom både apd och segerstedt :D. Vi stod och pratade lite med apd sen såg Segersted oss och gick iväg från helena.

Erik: heeeej tjejer D hur mår ni? 
Sandra och Enna: bra
Jag: braa...
Erik: det var tveksamt
Jag: Mm

Sen blev det lite kram kalas och helena blev otålig och började ta på erik som liksom " ska vi gå in idag dina fans är jobbiga" men endå lite diskret hahha. Så hon är la ok..

När erik gick in försökte stefan och fidde (i apd) fixa in oss men rixfm sanna sa nej...De försökte verkligen de ba de här tjejerna har följt oss överallt kan de inte få följa med in..men som sagt sanna sa nej :/.
Så då åkte vi hem hahaha.





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0