27 mars Ullared 2009

26 mars
Det börjar redan på torsdags kvällen 17:46:35 för jag ett sms av Teuta där det står: Varberg e inställt!!

Jag skickar ett svar där det står "Nehe det är det inte alls! Skoja inte med mej. Jag vara nära på att dö!". men då vet jag inte det för då har jag kollat emdartist. Så hon ber mej kolla björkgården och ja då ser jag det. Jag börjar lipa ringer upp mamma och hon hör typ inte vad jag säger för jag kan inte prata bland alla snyftningar. Jag lugnar ner mej till slut och mamma lyssnar och hör vad jag säger sen säger hon. Att jag får skriva ett mejl till min lärare och förklara och se om det går att få ledigt. Jag mejlar honom och sen får jag svar via sms. Att jag för ledigt hela dagen. TACK han är verkligen bäst! Sen sms:as och msn:as det hit och dit mellan mej och Lovisa och Teuta. Sen somnar jag lite lycklig med att veta att det i alla fall blir Ullared



27 mars

Jag vaknar glad som en liten gurka. Kollar mobilen och har fått 2 sms ett från Lovisa och ett från Teuta.

Men vi behöver inte gå på vad det stog i dem haha xD. Men jag fick dem vid ca 07:00 kanske 08:00. Jag går upp kollar vakna med the voice duschar och sms:ar med Lovisa och Teuta.

Sen ringer jag mamma hon kmr till lägenheten vi kör till skolan och lämnar en lapp som skulle in senast den 27. Jag hittar inte den läraren som ska ha lappen men jag hittar läraren som gav mej ledig och han sa ty så här när han fick se mej


Jag - Hej vet du vad namn läraren sitter?
Läraren - Hej ja vad gör du här?
Jag - Jag måste ju lämna den här valmojset
Läraren - Jaha men hon sitter här jag lämnar den på hennes skrivbord.
Jag - Tack hej då


Typ så lät det

Sen körde mamma och köpte 1 hamburgare till oss. Så vi käkade den sen ca 30 min efter kom Lovisa och sen bar det av mot Falkenberg och Teuta.

När vi kmr till Falkenbergs station så ringer jag Teuta. Hon svara att hon står på andra sidan så jag och lovisa går runt den byggnaden men vi ser igen tota. Efter mycket om och men fattar vi att vi står på 2 olika tåg stationer. Falkenberg har tydligen 2. Så mamma har kört till den gamla och Teuta står vid den nya som ligger på andra sidan stan. Men vi hittar dit efter lite fel körningar. Så vi säger hej till Teuta och sen hoppar vi in i bilen och färden mot E.M.D har börjat wiiiie. När vi kmr fram till Ullared har jag förberett mej på att det är kö in men hallå det är ju E.M.D inte konstig. Men mamma släpper oss på parkeringen och sen kör hon och letar parkeringsplats. När vi ser ingången ser det ovanligt tom ut men vi tänker inte på det och traskar in. Sen ser bara massa folk överallt och massa kundvagnar haha. Men vi hör ingen musik och vi ser ingen klunga med tjejer och klockan var ändå 14:30. Så vi frågade någon som jobbade vart dem skulle vara. Svara D1 så då traskade vi dit. Men där såg det helt normalt ut. Ingen scen inga tjejer. Men vi bestämde oss för att stanna endå. Men efter ca 20 min stående rakt upp och ner så blev Teuta hungrig. Så vi gick till det dära s.k. caféet i mitten av allt. Teuta fick någon yogi liknande grej i sig och sen gick vi tebaks till D1. Då hade det kommit 2 små pojkar och teuta bara

- ska ni se E.M.D?
- Va nej vi passar bara platserna...
Haha sen flyttade dem sig så dem var ju väldigt bra platspassare.

Sen kom det mer och mer folk och det började komma upp kravelstängsel så man fick flytta sig hela tiden.

Självklart så säger vakterna lr ja de s.k. vakterna att vi ska ställa oss bakom ett av kravallstängslen och självklart kmr jag bakom Teuta och Lovisa då. Sen står vi där och väntar och väntar och det kmr mer och mer folk. Sen så kmr han den dära publikuppvärmaren upp på scenen och tjabbar lite med oss i ca 15 min kanske. Sen säger han att nu slipper vi äntligen han och ur hissen kmr förs Erik, Matte sen Danny, Dem börjar sjunga och alla blir goa och glada. Sen i Jennie let me love you blir jag helt knaws och glömmer bort vart vi är och sjunger helt fel vilket killarna här och så skrattar dem med mej typ haha.

Sen när dem sjung klart och det var dags för signeringen så gjorde vi samma fel som i Allum. Jag vet inte riktigt vad felet var men vi kom fel så vi fick tränga oss ännu mer iaf haha. Som vanligt kom vi ifrån varandra. Så först kmr Teuta upp sen några människor till sen Lovisa sen några människor och sen jag. Jag vet att jag kmr ihåg det som säger till mej direkt efter att jag kommit ner från scenen men sen börjar det sakta men säkert försvinna. Lr det försvinner inte men jag blir osäkert på att dem verkligen sagt allt det där. Så jag filmade allt denna gången vilket jag blev väldigt nöjd med. När jag hade kommit ner från signerigen och stått och bara kollat på killarna ett tag ville mamma åka hem. Men då hade Teuta försvunnit och vi visste inte var hon var haha. Men sen sa mamma att hon såg henne i kön för signeringen igen. Haha men hon stog bara vid sidan om och inte i kön. Men sen när klockan närmade sig 18:00 ville verkligen mamma hem men det ville inte vi. Så efter lite fixande körde mamma hem utan oss. Så vi stannade tills klockan blev 19:40 ungefär då åkte killarna också. Vi gick till pressan utanför Gekås och tog bussen därifrån till Falkenbergs nya station. När vi väl kmr dit ser vi att tåget kmr på spår 1 jaha okej bra tänkte vi. Sen när tåget kmr märker vi att vi står på helt fel sida. Vi rusar ner för trapporna isch när vi är på sista trappsteget till rätt sida så ser vi tåget åka iväg. Jaha när går nästa tåg då?! Det gick om ca 1 timme. Så då fördrev vi tiden genom att ha ett djupt samtal om självmord. Det var faktiskt intressant för det finns så många olika sätt att göra det på. Men det ska vi inte gå in på nu.

När tåget kom hoppade vi på utan biljett och allt haha. Vi slapp betala för det kom igen biljett gubbe. Sen rätt som det var så sa tåget nästan station HALMSTAD jaha. Jag och Teuta reste oss upp och sa till Lovisa minst 4ggr att hon skulle mezza när hon var hemma. Vi gick av och sen köpte vi en hamburgare till Teuta. Hon käkade den när vi kom till lägenheten sen satt vi en liten stund vid datan och kollade på min plansch och Eriks singel. Sen somnade vi.




Mäster fotograf Teuta

Mäster fotograf Lovisa

Mäster fototgrag
Erik segerstedt himself!


Erik sötingen kommenterade min sjal (a) Haha
Erik - Du har ju en likadan sjal som jag också :D

 



Kommentarer
Postat av: Lovisa
Asså du måste skicka de videosarna och bilderna snart... håller på å dö... hehe <33 

Postat av: Sibel
Älskar mattiias heta poser !!

Postat av: dafina
haha omg vad fina bilder du fick med dom:D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0