Rix Fm festival Kristianstad 11 juli 2011

Mötte emma och sandra i stan köpe biljett och hoppade på tåget :). Bytte tåg i helsingborg åkte typ 1 ½ timme sen var vi framme :P.

Vi chekade scenne tog platser gick till Mc käkade frulle bokade hotell. Blev visst samma som artisterna (oups). HAHAHA. Sen gick vi runt lite på stan kollade upplevesbyn mötte stina var med på intro tävlingarna testa kasat bollar i hål så man fick smakprov på ballernia kladdkaka kakorna och var man duktig så fick man även gå och hämta en mcflurry eller glass gratis på mc. Gratis är gott eller vad säger man ;)?. Lite senare gick jag och sandra och mötte stinis sen satt vi på rummet och snackade sen gick vi till mc igen och sen kollade vi de lilla "tivolit" de hade till typs 30 min innan det började. Å så ställde vi oss i folkmassan och det började typ. Å det var okej hade varit så mkt mkt bättre om danny kom efterosm vi faktsit åkte dit för han. Men men man kan inte hjälpa om man blir sjuk.

Sen på kvällen när alla artisterna skulle till hotellet passade det ju bra att ta bilder med dem när de endå går förbi liksom. Haha eric amarillo är skumm och svarade när vi frågade om vi ta kort med han: jo men ni ser inte så farliga ut.

Man ba taack eller något. Hahah knas.

På morgonen när vi skulle käka frukost tog vi hissen ner men vi åkte nog upp för när det stannade gick emma ut samtidigt som sandra säger men emma vi ska inte av här märker jag att tjejer i lg (Love Generation som vi lekar att vi är crazy i typ) står framför oss och ska oxå ner till frukosten. De ba HEEEJ TJEJER :D. Vi ba hej hej :). Så vi åkte ner till frukosten med dom. Så ställde vi oss i den lilla kön typ så trängde en av tjejerna sig som vi förövrigt inte la märke till,

hon ba:
Oj förlåt som jag tränger mej, så gick hon ställde sig sist bakom oss

jag ba:
Öööh men det är lungt due.

Haha sött. Sen när vi skulle cheka ut åkte vi hiss ner med nicke borg.
Sen åkte vi hem.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0