EMD Frölunda Torg 16 December 2010

Okej jag åkte hemifrån 1 kom in till stan vid typ 20 i 2 kanske. Ringer pappa och han hämtar mej och kör mej till stationen. Jahop då är det bara att vänta tills tåget går 4 :/. Emma och Sandra kmr vid 3 aah vafan jag åker med deras tåg till falkenberg å väntar där ist :D. Sagt å gjort jag väntar max 5 min sen kmr lovisa :D. Vi tar nästa tåg till Gbg tror vi. Men nähä då ska det stanna i kungsbacka så vi får ta pendeln därifrån till gbg. Sagt och gjort. Väl framme på centralen köper vi buss biljett till Frölunda torg. När vi ska gå på bussen blir vi lite busiga och messar sandra/emma att vi är fast i falkenberg å att alla tåg är inställda å att vi inte hinner upp med buss :(. Sandra bli as sur utan att vi vet om det. Men klart man blir sur/ledsen om de har räknat med att vi ska komma. Men då hade det varit smart om vi tagit samma tåg men nej s och e skulle se idolerna...men det är en annan historia och det är lungt med det nu.
När vi kmr in i köpcentret hör vi någon sjunga å lovisa för eld i röven för hon fattar att det är olle och typ flyger ner för rulltrapporna. Sen fastnar hon lite vid scenen å nu har vi fortfarade inte sagt att vi faktist kmr till emma sandra och teuta haha. Emma och Sandra ser och och typ NI FÅR INTE LURAS SÅ å så kmr tårarna hahaha. Sött. Sen frågar vi vart tot är å så knackar vi henne på axeln..hon änder sig om kollar på oss med förvånad blick 5 minuter senare FAN VAD FULA NI ÄR!  Heeej *kraam* Ni får inte luras så!. Hahaha jag och lovisa e lite höga p.g.a att vi lyckas typ skrämma dem hahahha cp är vi men liksom man får lov och vara det ibland. Sen hälsar vi på
lill-eric(erica) rojin och felicia hej hej hej..Vi kollar lite på idolerna sen börjar väntan. Inte så långt väntan eftersom vi kmr fram 2 timmar innan EMD VÄÄÄÄÄÄÄLDIGT ONVANLIGT SJUUKT OVANLIGT nästan lite läskigt.
Oj nu kmr dem å det är underbart.
Dem är så sjukt fina och var så sjukt avslappnade :D. På signeringen frågar matte om vi bor i sthlm för vi ville ha signerat våra SL kort.Så blire kort. Sen säger dani något konstig med pipig röst till mej å sen kort. Sen kmr vi till ERIK SEGERSTEDT! OMG! Vi pratar lite bla bla om mitt hjärta mitt blomma att han e sjukt å att man inte dör av vatten.
Dagen var så asum xD hahahaha. Fick lite sköna skratt på signeringen med å även under spelningen hahah.  

"HEJ MITT HJÄRTA MITT BLOMMA!!"
"Men jag kan dricka ur den andra flaskan med så får du den :)"

Emma: Erik Jennie vill säga dej något
Jennie: Nej det vill jag inte alls jag fattar inte vad hon pratar om
Erik :S Haha
5 minuter senare
Emma: Asså Erik jennie vill verkligen säga dej något
Jennie: Emma vad pratar du om :/? Nej jag fattar inte jag vill inte säga något
Erik: Kom kom säg det :):P



sötlovisa!
Tack för dagen tjejer

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0